Gå til innhold

Cubus

Medlemmer
  • Innlegg

    583
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Cubus

  1.  

     

    Støttekontakt ja. Hvorfor ikke prøve? Du har i hvert fall behov for det. Ikke som hun jeg prøvde å være støttekontakt for, som hadde flere venner enn jeg hadde og ikke hadde tid til å treffe meg, fordi hun var for opptatt med andre ting :rofl:

     

    Det er vel egentlig ikke bare for psykisk utviklingshemmede...?

     

    Føler mye "skam" i hverdagen... men kanskje det er det som er det levedyktige alternativet...

     

    Anonymous poster hash: f5427...eba

     

    Nei, tror det er for alle, tror jeg. Hun hadde en psykiatrisk diagnose. Men trengte det (støttekontakt) ikke. (eller hun bare likte ikke meg, det er jo også en mulighet)

     

    Nei, ikke bruk livet ditt på å skamme deg over noe du ikke kan noe for.

     

    Jeg vet ikke om du er en idiot eller en klovn, OP kan sende meg private meldinger hver dag hvis han/hun ønsker det. Pr dags dato så er du ikke representativ for oss som fortsatt bryr oss.

  2.  

    Hva er vitsen med å få barn hvis de ikke ligner på deg i det hele tatt. Skal ikke barn være en videreføring av "deg selv" og hva dine gener representerer?

    HAHAHA, HVA FAEN? Hvor i alle dager står det? Man får barn med den man elsker. Barnet man får, uansett downs, utseendet, elsker man. Jo, barnet vil få trekk som ligner på meg/faren. Herregud, er du helt blåst i huet ditt eller? Beklager min en krass, men innlegget ditt var faktisk ganske hjernedødt :/ Måtte vise innlegget ditt til en kompis av meg, og han lo seg i hjel...

     

    Jeg kjenner mange hvor de er 50/50. Nydelige

     

    Anonymous poster hash: 589b2...8af

     

    Uansett Downs også? :-D

  3.  

    Hvis man ønsker en endring så må man gjøre noe helt nytt, det dreier seg om å vokse som person og da må man utfordre seg selv.

    Dette er sant... :(

     

    Får bare høre med psykiatrien om de vet om noe. Klarer ikke melde meg inn i en "klubb" ellernoe. Anonymous poster hash: f5427...eba

     

    Ingen grunn til å se negativt på det. Du får nye muligheter. Det er positivt. Jeg hatet idrett selv jeg, særlig fotball, jeg begynte med kampsport istedet.

  4.  

    Hva er vitsen med å få barn hvis de ikke ligner på deg i det hele tatt. Skal ikke barn være en videreføring av "deg selv" og hva dine gener representerer?

    Om du først skal tenke slik. God gen-blanding gir på den andre siden friskere individer.

     

    Jeg ønsker bevis for at gene-miks skal gi friskere og sunnere individer. Dessuten har hvite ressessive gener, en mørkebrun planet med brune øyne og svart hår, uten noen variasjon, er ikke det jeg kaller etnisk mangfold.

  5. Jeg vet akkurat hva du mener/føler tror jeg. En venninne av meg introduserte meg for en veldig søt dame på byen, da hun dro opp armene på overdelen så krasjet hele bildet jeg hadde av henne, det ble bare helt feil. Det ble en veldig mis-match mellom det fysiske og selve personen som jeg faktisk likte veldig godt der og da. Jeg er vant til tatoverte kvinner men akkurat det ble helt feil for meg.

  6.  

    Jeg tror du overanalyserer situasjonen, jeg kan ikke snakke på dine vegne, men hvis man ikke har noe særlig sosialt liv så blir man også dårlig på å takle andre mennesker. Mitt råd er å fokusere på deg selv, bruk tiden på interesser du trives med. Det vil skape hvem du er og gi deg selvtillit sosialt sett. Resten vil komme av seg selv. Du må ut av sofaen mentalt sett.

     

    Ja er enig at jeg må gjøre noe jeg liker/interesserer meg for. Jeg gjør jo også det, men det er bare ting for meg selv. Jeg er egentlig ikke interessert i så masse... i alle fall ikke det som finnes, som fotball etc.

     

    Nei jeg vet ikke jeg... men takk for tips.

     

    Anonymous poster hash: f5427...eba

     

    Hvis man ønsker en endring så må man gjøre noe helt nytt, det dreier seg om å vokse som person og da må man utfordre seg selv.

  7.  

    TS.

     

    Okey, kan alle som skriver at de foretrekker ditt og datt, liker ikke det og det, holde kj.. la være? Jeg spør ikke hvem dere liker og ikke for fæen

     

    Anonymous poster hash: 589b2...8af

     

    Du skriver selv at du "ikke klarer asiatiske menn." Det dreier seg om preferanser, man kan ikke unngå å si hva man liker evt liker "mindre" som det heter hvis man er politisk korrekt.

×
×
  • Opprett ny...