Gå til innhold

rakeme

Medlemmer
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rakeme

  1.  

     

    zeph burde ikke rates vert litt høgere?
    rate 10000
    cl_rate 10000
    cl_updaterate 30
    cl_cmdrate 30

    ... og hvorfor skulle de vært høyere? Rates er lagd med tanke på at ulike brukere med ulik hastighet på nettforbindelsen skal kunne optimalisere ressursbruken, slik at de får minst mulig "lagg". Ergo er det ok for en ISDN bruker å ha 7500 20 20 (som jeg tidligere brukte), mens en ADSL bruker ligger noe høyere (selv har jeg alt i mellom 17500-25000, 70-101, 70-101).
  2. Elkjøp får også "Half-Life 2 Collectors Edition" i butikken i morgen, så vidt jeg vet. Har allerede fått personalet til å legge av et eksemplar til meg.

    Collectors Edition inneholder en eller 2 "Prima" strategiguider/making of" bøker, noe ukjent merchandise, samt Half-Life Source, mulig det også inneholder DOD Source, men det er jeg usikker på. Gleder meg i alle fall stort til jeg kommer hjem fra perm om 2 uker:) Half-Life 2 og Harry Potter 3 DVD på samme tid :-D

  3. På min pc har jeg installert MSN 6.2 og Media Player 9, men når jeg aktiverer Windows Update finner den 1 ny oppdatering, nemlig MSN 4.2 (eller 3 tror jeg). Dette irriterer i grunn meg ganske mye da jeg ikke skjønner hvorfor det ikke er mulig å laste ned den nyeste versjonen av MSN over Windows Update. Dessuten lurer jeg også på om andre "3. parts" programmer, slik som MSN og Media Player ikke blir automatisk oppdatert.

     

    ===================================

     

    Edit:

    Nå har det seg vel slik at det faktisk er to versjoner av Messenger det er snakk om, nemlig Windows Messenger og MSN Messenger så etter litt grundig refleksjon rundt min egen post har jeg vel selv funnet svaret...

  4. Hei,

    vurderer nå å kjøpe meg en ny PSU og har i den anledning et par spørsmål.

     

     

    1: Er 350w nok til dette systemet:

    XP2000 - 512 DDR 2100 - Asus A7N8X v.2 - PC Radeon 9800 Pro - 2X Seagate 120Gb 7200 SATA Raid 0 - 1x IBM 60Gb - 2 CD/DVD Rom - ISdN kort - SB Augidy 2 - 4 stk lysrør - 4 stk 80mm vifter -

     

     

    2: PSUene jeg vurderer er disse:

    Microplex PSU Mist 350 w

    Microplex PSU Antec 480w

     

     

    Har dere noen erfaringer med disse? Hvordan holder spenningen seg? Støyer Antec sin mye i forhold til Mist sin? Forsøker nemlig å holde støynivået på et akseptabelt nivå.

     

     

    Alle svar mottas med takk!

  5. Det går ikke. FIkk samme kortet her om dagen jeg og, monterte det i går, men får heller ikke min XP2000 Palomino til å kjøre på høyere hastighet enn 1250. Setter jeg opp fsb får jeg bare beskjed om at systemet ikke starter pga. cpu overklokking. På det gamle hovedkortet mitt kjørte jeg jo fint 133 (266 effektivt) på minne og cpu, men på Asus skiten funker det ikke. Jeg sender det heller inn og kjøper meg et MSi kort, mye bedre.

     

    Liker forresten heller ikke driver og bios oppdaterings programmene til ASUS, også der har de mye å lære av MSI synes nå jeg, ftp serverne deres er alltid fulle og programmet nekter å oppdatere nforce driverene.

     

    Edit: System memory fail??? HAHAHA, akkurat det samme skjer hos meg, skal vi ikke kjøpe oss MSI i stedet :yes:

  6. På det nye kortet jeg har fått står det Asus A7N8X etterfulgt av rev. 2 (hevet) og pcb 13 (senket)...

     

    ===================== PCI

    ............................... Rev 2.0

    ............... Asus A7N8X

    ................................. PCB 13

    ===================== PCI

  7. Hva er forskjellen? Fikk nemlig rev. 1 fra PsData i dag, selv om jeg presiserte at jeg skulle ha rev. 2, og den støtter bare 333mhz fsb. Rev. 2 støtter også 400mhz fsb i tillegg, men andre forskjeller klarer jeg ikke lese meg til. Dessuten står det på Asus sine hjemmesider at det er mulig å oppgradere bios slik at også rev. 1 støtter 400mhz. Vil det da si at du har gjort det om til en rev. 2 eller er det også andre forskjeller? Jeg kan i alle fall ikke finne noen. Har nemlig ikke lyst til å kaste bort 200,- på å sende kortet tilbake og bestille meg et nytt...

     

    Kilde:http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7...-d/overview.htm

×
×
  • Opprett ny...