Gå til innhold

Overklokkeren

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Overklokkeren

  1. Har en kjempeproblem. Må legge inne alt på nytt siden pc'en har begynt å trøble.

     

    Men når jeg rebooter og følger alt av intruksjoner som skal slette alt på pc'en og legge inn det som er cd'ene. Så skjer det at når den da skal restarte tilslutt, så dukker alt opp som ingen ting har skjedd. I intruksjonen så står det at installasjonen skal fortsette etter at den har restartet men det skjer jo ikke. Krise.... kan noen gi noen kloke råd......

  2. Musa på min bærbare acer ferrari funker ikke. Jeg er nødt til å bruke en ekstern mus. Akkurat i oppstarten av windows funker musa men når oppstarten er ferdig funker den ikke lenger dette gjelder også mus knappene.

     

     

    Hva kan det være må den på verksted eller...........

  3. har kjøpt 2*512 mb ram RAM: 1GB DDR400 (2x Corsair XMS3200 (2.5-3-3-6) 512MB SO-DIMMs)

     

    Som er det samme som snorreh har kjøpt til sin acer ferrari 3200 lmi. Dette fikk jeg installert på en service sted. Men maskinen stopper opp i oppstart. Henger seg opp og restarter av seg selv. Og det kommer mange feilmeldinger om alvorlig feil. Hva har gått galt?

  4. har kjøpt 2*512 mb ram RAM: 1GB DDR400 (2x Corsair XMS3200 (2.5-3-3-6) 512MB SO-DIMMs)

     

    Som er det samme som snorreh har kjøpt til sin acer ferrari 3200 lmi. Dette fikk jeg installert på en service sted. Men maskinen stopper opp i oppstart. Henger seg opp og restarter av seg selv. Og det kommer mange feilmeldinger om alvorlig feil. Hva har gått galt?

     

    Moderatoredit: Dårlig beskrivelse i emnefeltet er nå endret til et mer beskrivende. Vennligst lag mer beskrivende emnetitler i fremtiden.

    (gammel emnetittel: "nå er det krise...")

  5. endelig fått pc'en den er fantastisk. Lurte på om det er vanskelig å bytte ram, eller om enhver med litt iq klarer dette. Og hvor viktig er det med et slikt antistatisk bånd. Er det mye instillinger som må forandres ved bytte eller auto konfigurerer det seg???

  6. Godt poeng, men jeg tror hovedgrunnen er at det er billigere...

    Ja, men Mobile Athlon 64 støtter heller ikke dual-DDR såvidt jeg vet. Ferrari 3200 støtter derimot DDR400 minne, men Acer leverer disse maskinene bare med DDR333 siden det er mye billigere. Hvis jeg kjøper denne maskinen, så kommer jeg nok til å bytte ut minnet med 2 stk. Corsair XMS-3200LL 512MB SO-DIMM minnebrikker, samt harddisken med en Hitachi Travelstar 7K60-60 for best mulig ytelse :thumbup:

    Jeg er ganske grønn på dette men hvorfor kjøpe minne på 200MHz når maskinen støtter 333MHz??

  7. har tenkt å gå til anskaffelse av 512 mb ram til en acer ferrari 3200lmi noen tips på hva slags minne jeg bør kjøpe?

     

    Og noen som kan anbefale en router som både støtter kablet- og trådløstnetverk. Samtidig som jeg har mange tykke murvegger i leiligheten, vet ikke om de fleste routerne på markedet er så gode at den kan dekke hele min leilighet??

  8. Skal gå til anskaffelse av 512 mb ram til Acer Ferrari 3200lmi noen som har noe tips til hva en bør kjøpe?

     

    Og noen som kan anbefale en router som tar kablet og trådløst. Har mange tykke murvegger i leiligheten så må ha en som dekker hele leiligheten, vet ikke om de fleste på markedet klarer det.

×
×
  • Opprett ny...