Gå til innhold

Sandernama

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sandernama

  1. Er det trygt å juble allerede altså? Eller er man ganske sikker på at systemet vellykket har sendt ut til alle som fikk avslag?:)

    Har selv 56,2 med alle alders- og realfagspoeng. Viktig å vite at selvom mange her inne i forumet oppgir høye snitt, så må man huske at forumet bare inneholder en liten brøkdel av alle søkerne (tror jeg da).

  2. Jeg sendte de mail nå og fikk svar om at alle avslag skal være sendt ut nå! Gratulerer så mye til alle som er videre

    Heisann! Jeg vil veldig gjerne tro på deg, men jeg har stolt på en franskmann før og det gikk ikke så bra:/ (Stolte på at Hugo Lloris skulle holde nullen mot Liverpool i Champions League finalen ?).

    Har du et bilde av den mailen som kan roe nervene våre?❤️

    • Liker 1
  3. Noen som vet om man får tid til noe oppvarming før svømme/løpetesten begynner?

    Når jeg var på opptak fikk vi en ledet oppvarming fra en av opptaksfolka. Den fikk vi derimot før vi hadde begynt opptaket. Oppvarmingen var god den og siden styrkedelen var fort gjennomført så satt varmen fortsatt godt i beina når vi skulle løpe. Vi fikk også et par minutter til å drikke litt og slikt før løpingen og da kan du også bruke tiden på å varme opp litt:)

     

    Før svømmetesten fikk vi lov til å hoppe i bassenget og holde oss litt i gang til alle var kommet inn av både søkere og opptaksfolk.

  4. rimelig nervøs nå ja.. jeg skal på opptak i Oslo nå på tirsdag, og det er løpingen jeg er usikker på. Leste tidligere det var litt dårlig luft i gymsalen der så kjenner jeg er litt stresset. Blir så skuffet viss det ikke går, men får bare forsette å søke!

     

    Det som funket for meg var å gå inn med innstillingen at ingen av samme kjønn (pga de forskjellige kravene) skulle få passere meg under løpingen. Jeg er gutt og løp samtidig som 2 gutter og 1 jente. Sjansen for at alle 3 guttene var for dårlige til å komme inn var jo ekstremt liten, så det er en god måte å holde seg gående på!

    Du får også svært god sekundering underveis og du vil få gode tilbakemeldinger på hvordan du ligger an!

     

    Oppsummert: Jeg ville tenkt på 2 ting:

    1: ingen av samme kjønn skal passere deg. (Hvis du bare løper med gutter så kan du tenke at ingen skal passere deg to ganger)

    2: Sørg for å gjøre mage og rygg helt riktig! Når du blir sliten er det veldig lett å gjøre én dårlig utførelse og få en advarsel, og på neste advarsel trekker de deg med en runde, og det er farlig! Det er bedre å bruke bittelitt ekstra tid på å legge seg opp og ned riktig enn å risikere å bli trukket en runde!

     

    Til slutt: Finn noen å prate med før, etter og imellom øvelsene,, det roer nervene og kan gjøre dagen litt gøyere og dermed lettere å prestere og kanskje pushe hverandre! Du må ha masse lykke til!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...