Gå til innhold

Janock

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Janock

  1. nå har Forsvaret forkludret planen mine om folkehøgskole neste år.

    Det er bare tull. Hvis du søker og kommer inn på skole, så er det bare å sende beskjed om det til forsvaret, og så får du utsettelse.

    Tja, vi får se. Har søkt om utsettelse nå, men det tar vel sin tid å få svar fra Forsvaret. Men hvordan vet du det? Snakker du av erfaring eller? Kan ikke si at jeg er så veldig godt kjent med metodene til Forsvaret, men slik jeg har fortstått det får man kun utsettelse om man allerede har begynt med studiene.. men det kan godt hende at jeg tar feil.

  2. Ble akkurat ferdig med muntlig eksamen på VKII allemenne fag, så er vel i praksis ferdig med videregående nå. Likevel føler jeg ingen glede over det, what so ever. Jeg har ikke klart å skaffe meg sommerjobb, og har ingen ferieplaner.. egentlig ingen planer for de neste to månedene i det hele tatt. Ei jeg liker veldig godt i klassen får jeg sannsynligvis aldri se igjen etter avslutningen på mandag, og nå har Forsvaret forkludret planen mine om folkehøgskole neste år.

     

    I forhold til mange andre her så er vel problemene mine ganske ubetydelige, men klarer ikke å la være å deppe likevel. Orker ikke tanken på å bli sittende her foran pcen min de neste månedene å bare vente på å komme i Forsvaret... å slutte på videregående er oppskrytt. :(

  3. Har spilt gjennom det meste av spillet nå, og må si at omtalen som er skrevet her er veldig rettferdig. Spillet har en god og interessant historie, men som sagt tidligere, det mangler litt på interaksjonsmulighetene. Men alt i alt er liker jeg dette spillet veldig godt, kanskje mest pga. at spillet er litt annerledes enn det jeg vanligvis spiller (fps, rpg), noe jeg liker veldig godt, men også pga. den morbide og voksne historien. Muligens det spillet jeg har kost meg mest med i år. Anbefales! :)

  4. Jeg installerte Rome TW igjen her om dagen, men fant fort ut at jeg var blitt lei av spillet. Derfor avinstallerte jeg det igjen, men avinstallasjonen tok så lang tid at jeg avbrøt den. Jeg slettet de gjenværende filene (spillmappen og snarveiene på startmenyen), men om jeg setter i cden nå, får jeg ikke valget om å installere det på nytt, jeg får valget mellom om å starte spillet eller å avinstallere det.

     

    Problemet er jo at jeg ikke kan spille det eller avinstallere for jeg har jo allerede gjort det! Noe som har greie på hvordan jeg kan få slettet spillet fullstendig?

     

    Forresten, Rome TW står ikke oppført i listen i Legg til/fjern programmer heller..

  5. Jeg fikk også feilmelding under installasjonen når jeg skulle reinstallere HL2 for en stund siden. Løsningen min ble å laste ned resten av spillet fra Steam. Trengte ikke å kontakte noen for å gjøre det, bare installerte Steam og logget inn på kontoen min. Når jeg prøvde å starte HL2 da, fikk jeg lastet ned de filene jeg manglet.

  6. ...som alltid tar jo alle feil, Opeth er verdens beste band.

    Kunne ikke vært mer enig :thumbup:

    En perfekt blanding av rolig, eksperimental, progressiv rock og hard, brutal death-metal.

×
×
  • Opprett ny...