Gå til innhold

momentomori99

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av momentomori99

  1. Husk at du ikke kan være 25 år eller eldre det året du søker LFS.

     

    Jeg var inne på LFS med fysikk 1/2 og R1/R2 (dog ikke verdens beste karakterer). Flere av de inne hadde enten noe eller ingenting. Da vi hadde aerodynamikk kom de fleste gjennom det, handler bare om å jobbe nok, samarbeide og man består eksamen. I forhold til opptaket stiller du nok sterkere i fysikktesten, men i forhold til bruk på flygeskolen ser jeg for meg ikke er nødvendig.

     

    Du sier du ønsker å bli testpilot, da er det greit med bachelor i fysikk tror jeg. For å kunne bli astronaut er det forskjellige krav, men en måte å bli det på da kreves det bl.a at du har en viss antall timer på jagerfly og har bachelor i fysikk mener jeg å ha forstått.

     

    En medaspirant hadde PPL da han var inne, følte ikke de stilte noe særlig mye større forventinger til han enn oss uten eller med litt flytimer. Han måtte dessverre frabeordres nærmere slutten av uttaksflygingen på LFS, så om du har PPL betyr det ikke nødvendigvis at du kommer deg lettere gjennom uttaksflygingen.

     

    Flygingen i Forsvaret har litt andre prosedyrer som kan gjøre gamle vaner fra PPL til en utfordring.

    Så langt er dette den beste svaret som jeg har fått. Som jeg skjønte, du klarte å komme deg gjennom LFS uten å bli frabeordret? Hvor vanskelig er det virkelig å komme seg gjennom LFS for en som vil ofre alt mulig bare for å bli en flyger? Men andre ord, hva er det man burde forvente, og hvordan burde man gjøre seg mest mulig klar for de største utfordringene? 

  2. Problemet som ikke lar meg søke pilotutdanning I forsvaret er norsk statsborgerskap, for det har jeg ikke.

     

    Derfor synes jeg at det hadde vært lurt å studere noe jeg liker I mens jeg ordner statsborgerskap. Hvis forsvaret mener at det er ikke meg de leter etter, så har jeg noe å falle tilbake på, nemlig fysikk, master- og doktorgrad

  3. Jeg har prøvd å velge en av disse, men har en stor lidenskap for begge. Derfor har jeg bestemt meg for å ta bachelorsgraden innen fysikk i UiO og prøve meg inn på flygerutdanning i forsvaret deretter. 


     


    Hvilke fordeler har jeg med dette valget? Hvis det er et fordel i det hele tatt?


     


    Jeg har drømt veldig mye om å bli testpilot også, kan dette være den beste veien til det? Nemlig gjennom fysikk- og forsvars flygerutdanning? 


     


    Jeg har planer om å ta PPL sertifikat imens jeg i studiet, er dette lurt med tanke på at de vil da kreve mer av meg på flygerskole?


     


    Hva mener dere? Hvilke fordeler og ulemper har jeg med dette planen min? Kan dette virke som bortkastet tid? 


  4. Fysiker og flyger samtidig?

     

    Jeg har prøvd å velge en av disse, men har en stor lidenskap for begge. Derfor har jeg bestemt meg for å ta bachelorsgraden innen fysikk i UiO og prøve meg inn på flygerutdanning deretter. 

     

    Hvilke fordeler har jeg med dette valget? Hvis det er et fordel i det hele tatt?

     

    Jeg har drømt veldig mye om å bli testpilot også, kan dette være den beste veien til det? Nemlig gjennom fysikk- og flygerutdanning? 

     

    Jeg har planer om å ta PPL sertifikat imens jeg i studiet, er dette lurt med tanke på at de vil da kreve mer av meg på flygerskole?

     

    Hva mener dere? Kan dette virke som bortkastet tid? 

×
×
  • Opprett ny...