Gå til innhold

sjiraffen

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sjiraffen

  1. Men nå får vi kjøre i gang noe. Det er snø ute og sentrum er et anerledes sted enn vi er vandt med. Kanskje helt greit med en walkaround i Stavanger sentrum?

     

     

    Er skremmende dårlig kjent i Stavanger (bor i Sandnes),

    så det kunne vært gøy med en walkaround i Stavanger...

  2. Eneste store minuset jeg har funnet mot mitt bruksnivå er måten å sende MMS på. Pr. i dag finner jeg bare ut at man må opprette en SMS og endre denne til MMS, skal forske mer på dette.

    Hvis du oppretter en ny melding og setter inn f.eks. et bilde blir meldingen automatisk gjort om til en MMS...

  3. Hei!

    Jeg byttet viften på skjermkortet mitt, Radeon x850xt pe, med en annen vifte. Jeg sjekket pcen og alt funket fint. Men så skulle jeg bytte den lille viften på hovedkortet, MSI k8n neo4 platinum, med en passiv kjøler. Jeg klarte å få vekk den gamle viften og montere den passive kjøleren, men da jeg startet opp maskinen etterpå kom den fram til windows-loadingen og så var det stopp. Jeg restarta, men da skjedde ingenting.. Bare svart skjerm...

     

    Så jeg prøvde å sette skjermkortet inn i en annen port på hovedkortet og da funket det faktisk. Så jeg tenkte at kanskje skjermkortet ikke hadde komt helt nedi hakk ( det var ikke helt plass med den passive kjøleren montert), men etter litt "overtaling" fikk jeg den på plass, men det var fortsatt bare svart skjerm. Jeg prøvde skjermkortet i den andre porten en gang til, men nå funket det ikke der heller :mad:

     

    Jeg har noen lys bakpå pcen som forteller hva den holder på med under oppstart og nå stopper den når den laster bios ifølge manualen... Har hovedkortet tatt kvelden? Noen måte jeg kan sjekke/bekrefte det?

    Håper på hjelp!

  4. Jeg har forstått det slik at hvis du bruker 1600x1200 oppløsning, kan du ikke få svarte striper langs kanten av skjermen. Jeg leste en annen plass at du kunne få svarte striper hvis du brukte en lavere oppløsning. Noen som kan bekrefte/avbekrefte dette?

     

    Dessuten lurte jeg på om jeg har sjangs til å dra noen spill på full oppløsning med systemet mitt... Jeg har AMD 64 3800, 1GB Kingston HyperX ram og Radeon x850xt pe...

  5. Jeg har forresten lest alle 9 bøkene på norsk nå, og har tenkt å lese de på engelsk.  Så bør jeg lese ferdig serien først, for å så lese denne elle bør jeg lese denne først?
    Aner ikke..... Det bestemmer du selv, men jeg tror ikke den røper noe viktig så det er sikkert helt trygt å lese den først, men som sagt det må jo du velge selv.....
×
×
  • Opprett ny...