Gå til innhold

Neverest

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neverest

  1.  

     

     

     

    Nei er ikke lov. Er lov å streame film men ikke dele. Og når du ser film på popcorn time laster du samtidig opp

     

    Last ned tredjepartsprogram eller konfigurer ruteren til å blokkere seeding. Blir det en lovlig tjeneste da? ;)

     

    Da blir det ingen tjeneste.

    Snu det rundt og det blir ingen tjeneste (film) ved å bruke Popcorn Time. Så skulle jeg ha vært umoralsk i første omgang ved å bruke denne tjenesten, hadde jeg overhodet ikke tatt meg bryet med å tenke på at jeg ødela tjenesten ved å la være å seede. Poteto-potato...

  2. O4 - HKCU\..\Run: [Policies] C:\Users\Norunn\AppData\Roaming\ghdthrge\ggbdrrtj.exe

     

    I første omgang ser ikke denne normal ut. Stopp den kjørende prosessen og slett hele mappen hvis du får det til. Evt. start i sikkermodus og forsøk det samme. Malwarebytes har jeg forholdsvis god erfaring med for en del gjenstridig malware og den kan både installeres og oppdateres fra sikkermodus med nettverk.

  3. Jeg skal koble en gammel laptop til en TV for å rullere over diverse websider i full skjerm. Så det jeg ønsker på enklest mulig måte å få til, er en løsning som stort sett kun kan vise disse web-sidene, eventuelt forandre på web-sidene på en enkel måte og alltid fortsette med dette etter oppstart uten noen må gjøre noe annet enn å trykke på startknappen. Jeg ser for meg en eller annen linux distribusjon. Det bør vel være mulig å kjøre flash på websidene.

     

    Er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan gjøre dette?

  4. Jeg er 99% sikker på at det er ram issues. Det er ytterst få som får til 8GB ram uten å klokke ned hastigheten på minnet virker det som. Test litt med en eller to brikker, underklokk og se om du har like mye frys da. Jeg har hatt et helvete med 790 ultra det siste året pga inkompatibelt ram, så spørsmålet er om man skal kjøpe grisedyre rambrikker, eller bytte til et Intel kort. Jeg skulle ha 8gb jeg også, men når det sliter så fælt med brikkene jeg har, selv om de er underklokket, så tror jeg ikke at jeg gidder...

  5. Dette synes jeg faktisk er FLOTT!

     

    Da synes du vel også at det hadde vært flott om de stengte youtube.com og kanskje google.com også, fordi de enten viser eller viser vei til opphavsrettslig beskyttet materiale? Det er opplagt at thepiratebay missbruker det, men det deles også materiale der som ikke er opphavsrettslig beskyttet. Så spørsmålet er da om en som viser vei til opphavsrettslig beskyttet materiale, må trekke med seg andre som gjør det samme, noe som skader yttringsfriheten (jamfør pakistan og sudan som stenger youtube).

  6. Jeg har Asus Striker Extreme II. Det er umulig å få stabilt med to 1333 2gb minnebrikker. Har vært igjennom 10 bios'er, må sette volt manuelt og har forsøkt det både opp og ned. Skjermkortet får spader støtt og stadig og sist resatte det seg ikke før jeg byttet PCI-E slott. Frys frys frys hele tiden. Fikk tilsendt nytt hovedkort og det frøys under første boot av Windows. Det har AKKURAT samme problemer som første kortet jeg hadde. Minnebrikkene er testet ok hver for seg, men med to brikker i blir det Texas. Det hender at det fryser selv med en minnebrikke og da har det ikke noe å si hvilken av brikkene det er. Nå blir det mer testing i helga, men jeg må vel krype til korset og sende det også tilbake igjen.

     

    Er glad jeg har ventet med å kjøpe nye skjermkort, for jeg ser ikke bort i fra at jeg ender opp med Intel brikkesett og nye ATI skjermkort i CF.

  7. Ifølge Jane Bradburn fra HP, leverer HP de fleste PC-ene til sine kunder med Vista Business-lisens, men med forhåndsinstallert XP. Det samme skal visstnok gjelder flere andre PC-leverandører.

    Jaha? noe nytt de har begynt med?

    Har ikke sett dette på noen av klientene og workstationene vi har kjøpt det siste året...

    alle har kommet med vista installert. Vell og merke installerer vi selv XP.

    Vi har det som opsjon, så alle PC'ene kommer med Vista lisens, men forhåndsinstallert XP. De blir jo ghostet med XP i alle tilfelle, så det hadde ikke hatt mye å si samme hva.

  8. Spørsmålet er vel hva du har dyttet på. Hvis du har dyttet en harddisk inn på hovedkortet for å få den på plass, kan det jo hende at du har bøyd eller knukket noe, så jeg ville først og fremst ha sett på det. Det kan jo også hende at du har påført noen av elementene skade ved statisk elektrisitet og da vil du ikke se noe galt. Forsøk å reset bios ved å ta ut batteri og flytte på jumper.

  9. Det er kvalmende arrogant av dere å definere én akseptert standard for hvordan PvP skal foregå. Så lenge det vi gjør er tillatt har dere ingenting dere skulle ha sagt. Spill noe PG13-piss om dere ikke takler at verden er brutal.

     

    Jeg har ikke noe sted nevnt at det er kun en akseptert standard for hvordan pvp skal foregå, men jeg sier det er en allmen moralsk aksept for at man ikke banker unger, og det å ganke folk i spillet som ikke har mulighet til å forsvare seg er det samme. Du driter i det moralske ved det og det gjør deg til en drittsekk. Vanskeligere er det ikke.

     

    Jeg spiller jeg også, jeg spiller på en pvp server, men jeg ganker ikke hvem som helst fordi jeg tilfeldigvis løper forbi og vet at jeg kan ta dem. Jeg ganker de mitt guild er i "krig" mot og ellers andre slike som deg, men ellers holder jeg meg unna andre stakkarer.

     

    Hver sin lyst, men det er bare å finne seg i at slike med lyster som deg blir kategorisert som drittsekker.

  10. Helt ening.

    Har ikke noe med om du er ass eller ikke. det er bare sånn.

     

    Vis man ikke liker ffa pvp så kan man bare bytte. serverene er fulle som de er, iallefall fury

     

    Det har helt klart med å være en ass å gjøre. Selv om du er på en pvp server, betyr ikke det nødvendigvis at du må ganke alle du ser. Alle som spiller der, er klar over at de er på en pvp server, men ikke alle flyr rundt og ganker hvem som helst. De som gjør det, er de som betraktes som drittsekker og det må gankere bare finne seg i. Akkurat som folk som ikke ganker alt de ser, må finne seg i å bli ganka av drittsekker, fordi de har valgt en pvp server.

     

    Er du voksen og rapper sukkertøy fra unger, så er du en drittsekk, samme hvordan du vrir og vender på det.

  11. Hei folkens:

     

    Har akkurat satt inn hovedkortet https://prisguiden.no/product.php?productId=92715 men så plages jeg med at PC-en ikke starter opp med 2 minnebrikker av typen https://prisguiden.no/product.php?productId=92500. Bruker jeg kun en av brikkene så starter alt som det skal. I BIOS'en på HK kan jeg justere hastigheten på brikkene. Har prøvd på sette de til 1800MHz og 1600MHz. Det samme skjer på disse to instillingene. Kan det være at den ene minnebrikken er ødelagt? Kjøpte de brukt.

     

    Håper noen har en løsning på dette, eller har forslag til en mulig løsning.

     

    MVH The7thSense

     

    PS: Glemte å si at jeg *IKKE* har oppdatert bios enda.

     

    Mitt Asus Striker II Extreme er ikke stabilt for fem øre. Hvis jeg har i to minnebrikker, kræsjer minnetesten man kan få opp i Vista ved boot. Med en minnebrikke kan jeg kjøre igjennom hele testen uten feil på begge brikkene, men Vista vil kræsje hvis jeg forsøker å kjøre Superpi eller lignende med bare en. Siste biosoppdatering fra Asus hjalp ikke (0601), men den ble fjernet fra sidene til Asus etter en dag. Så jeg ville ha holdt en knapp på at det er dårlig bios fra Asus. Jeg har hatt både dropp og høy økning i spenning uten at jeg gjør noe spesielt og alt kjører stock settings.

  12. Jeg har kjøpt et Asus Striker II Extreme og det er ustabilt som bare det. Det er mye problemer med bios'er og jeg har mest lyst til å sende det tilbake. Jeg har brukt flere uker på feilsøking og den siste biosen jeg ble anbefalt å prøver har blitt fjernet fra sidene til Asus igjen. Det er mange som har fått ødelagt hovedkortet ved flashing av disse bios'ene. I tillegg er biosbrikken loddet på, så man kan ikke bytte den.

     

    Jeg klarer ikke å få et stabilt system med 2x2gb 1333 ram og en QX9650. Forsøker nå med 1x2gb ram, men klarer alikevel ikke å kjøre tester uten at systemet låser seg på stock settings.

     

    Så hvis du har planer om Asus, bør du kanskje vente til det har kommet ut en bios som fungerer.

  13. Jeg trykker kun default values i bios, setter opp raid og booter igjen. Det hjelper ikke. Ikke kan jeg se at det er laget noen ny bios enda heller. Når jeg ser volten på det siste bildet blir jeg jo litt bekymret, det var jo ikke helt billig alt sammen. :)

    Da jeg startet maskina første gang, var prosessoren klokket til 3,166 GHz og SiSoft Sandra sa at volten i prosessor var utenfor standard verdier, så bios er vel ikke 100%. Jeg får la maskina stå til jeg hører noe om bios-oppdatering fra Asus.

  14. Jeg sliter en del med min nybygde PC. Skjermbildet fryser, den sliter av og til med å boote gjennom bios og er generelt sett ustabil.

     

    Jeg har Windows Vista Enterprise Edition

     

    Asus Striker II Extreme

    Intel QX9650

    2 stk Mtron Moobi SSD i raid 0

    2 x Corsair 2 Gb DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz)

    ATI Radeon HD 3870 (RV670)

    Thermaltake Toughpower 850W

     

    Det jeg har klart å plukke opp, er at volten av og til går opp eller ned med ekstreme verdier.

     

    Er det noen som har noen ide om hva som kan gjøre dette?

     

     

    Normal volt

     

    post-51801-1208549967_thumb.jpg

     

    To tilfeller av forskjellig volt tatt med 5-10 min mellomrom.

     

    post-51801-1208550014_thumb.jpg

    post-51801-1208550027_thumb.jpg

  15. Hva er det du trenger hjelp til? Få ut DVDene eller fikse serveren? Tror nok neppe de 2 løsningene er forenlige.

     

    Dersom det ER feil på ethernet-portene må hovedkortet byttes. Hvis du får tak i en annen strømforsyning, kan du jo prøve med denne - dersom problemet fremdeles er det samme, må hovedkortet repareres.

     

    Et annet alternativ er å skaffe et eller flere PCI nettverkskort og bruke disse frem til DVD-ene er brent ut.

     

    Jeg tror jeg hadde gått for det samme. Løp og kjøp et pci nettverkskort. Jeg går ut i fra at du kanskje vil investere i en ny server med umiddelbar virkning og da er det jo bare å få det til å fungere til du får satt opp ny. Når serveren har blitt seks år, er det ofte på tide med en ny.

×
×
  • Opprett ny...