Gå til innhold

orangeSPV

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av orangeSPV

  1. Jeg har formatert min whitebox cl 50 og finner ikke driverene jeg trenger til den på hjemme siden. Driverene jeg mangler er: Skjermkort driver, PC modem driver, ethernet kontroller, og noe der det står ukjekt enhet. Jeg vet at tidligere så fungerte ikke det trådløse nettet på den uten prog. Atheros eller noe.

    Jeg blir veldig takknemmelig for linker direkte til driverene, da jeg har prøvd alt jeg kan for å finne.

  2. Når vi først snakker om Mobilfikeren rett ved oslo city, så har jeg en litt dårlig erfaring derifra da jeg skulle skifte deksel på min nokia klapp telefon. Jeg spurte før jeg leverete den inn om det var 100% sikkert at det gikk an å skifte det; Ja sa dem! Hvor mye det ville koste? mellom 5- 800 Kr sa dem. Så spurte jeg om hvor lang tid det ville ta. 3-4 dager sa dem. Etter 1 - 1/2 uke ringte jeg hen, og da var moblen sendt til et annet verksted for de klarte ikke bytte deksel på mobilfikseren. Så ventet jeg i nesten 2 uker til uten å høre noe, og da ringte jeg seff ned igjen. da sa dem at de heller ikke kunne klare å fikse det. Da sa jeg at jeg ville ha mobilen tilbake igjen. "greit, kom ned her om 2 dager så får du den" kom ned 2 dager senere, men da ble jeg bedt om å komme ned 1 uker senere. når jeg kom 1 uke senenre ned dit, så ville de ha 425 Kr for at jeg skulle få mobilen ut igjen. da sa jeg " dere sa det var sikkert at dere fikk skiftet deksel på den, men når jeg får den alt for forsinket tilake med samme deksel skal jeg da ikke betale en dritt. da sa dem at uansett om den ble fikset eller ikke så hadde dem et minstebeløp på 425 kr. da sa jeg; tror dere jeg hadde kostet på den 425 kroner for å "skjekke" om man kunne skifte deksel? hadde jo aldri gjort det, men siden dem sa det var sikkert så leverte jeg den inn! jeg nektet å betale og fikk ingen telefon.

    Deretter ringte jeg ned mange ganger å sjefen sa vært gang at det måtte drøftes og han skulle ringe tilbake, men han ringte jo aldri.

    et halvt år etter jeg hadde tatt den inn der.. dro jeg ned, og så en nyansatt at jeg hadde avtale med sjefen å hente mobilen min, og han hentet den og ga den til meg gratis.,

    Så jeg måtte rett og slett lyve til personen bak disken for å få min egen mobil tilbake fra mobilfikeren.

    :thumbdown:

  3. Hei

    Noen her som kan fortelle meg hvordan jeg kan få linux på maskinen min i tillegg til Windows Xp som jeg har på maskinen nå, slik at jeg har begge 2 og kan velge ved oppstart. Hvor laster jeg ned linux, hvor mye koster det, og åssen gjør jeg det slik at jeg har begge på maskinen?

    Takk

  4. www.agilemobile.com

     

    Last ned Agile Messenger til UIQ. Denne flyttes til Programvare, spill og OS seksjonen da du vil ha programvare til mobilen.

    Når jeg kobler mobilen til pc`n via kabel så er det kun 2 streder på mobilen.. minnekoret og telefonen.. innen for disse kategoriene er det: audio, document, image, other og video.. på minne kortet og på telefonen asså.. mener du at jeg skal laste det ned på pc`n og legge det over i en av disse mappene på mobilen.. eller laste det direkte ned på mobilen? Mvh :cool:

×
×
  • Opprett ny...