Gå til innhold

jonste

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonste

  1. @fjarle

     

    a)

    Her er vel smaken som baken, men jeg bruker svært mange forskjellige mobiler fra ulike fabrikanter pga jobb og har fulgt MIUI siden mi 5. Selv om det har hatt en gjennomgående visuell identitet i likhet med iOS, så har det absolutt ikke stått stille i disse årene. Jeg mener fortsatt det er en langt mer brukervennlig og velsmurt løsning enn de fleste andre deriblant ren Android. Jeg har stor sans for Googles designspråk, men synes ikke etter mange års bruk av nexus, pixel og Android One telefoner at det gir en bedre opplevelse enn flere av merkenes varianter. Snarere er det litt kjedelig og «bare bones». App skuff har jeg aldri likt.

     

    b)

    Gode poeng, men jeg tror ikke kjøling er det eneste problemet og tipper mye løser seg med optimalisering enten fra Xiaomi eller Epic. (Epic er ikke alltid de raskeste til å optimalisere for ulike prosessorer heller - eller de beste - ref pågående tull med flerkjerne/tråd-optimalisering i Fortnite på ulike plattformer. ) Xiaomi har for øvrig vært gode på komme med forbedringer av ytelse på alle modeller jeg har hatt. De har faktisk blitt raskere i motsetning til særlig Samsungene. I tillegg får du nye funksjoner lenge etter at telefonen var ny, ref en meget brukbar portrettmodus på mi5 i fjor.

     

    c)

    Hvis du ser bort fra Huawei og kanskje Pixel 3 i utvalgte situasjoner, så skjønner jeg ikke hva du mener her? Jeg lurer faktisk på om enten jeg har vært utrolig heldig med min eller om det er noe galt med den du fikk til test. Jeg har ikke opplevd hverken voldsomme lense-flares slik du fikk spesielt i det ene bildet eller det nesten kunstige resultatet noen av bildene tatt i mørke fikk hos deg. (jeg var nettopp på tur i diverse storbyer og tok mye kveldsbilder i vanskelig lys som ser bra ut også på stor skjerm). Pussig.

     

    Det er derimot lett å være enig i at den default vannmerkingen av bildene er ganske dust.

     

    Hva gjelder batteri har jeg typisk 40 prosent igjen etter en veldig lang dag med mye foto, litt navigasjon, mye musikk og noen samtaler. Aldri opplevd under 20 til nå. Skulle likevel ønske at den hadde 4000mAh batteri som Redmi 7, men den varer i hvert fall mye lenger enn Mi A2.

    Bare Huawei som har skjønt at også flaggskip bør ha bra batterikapasitet.

     

    Jeg kan for øvrig skjønne om jeg fremstår som en Xiaomi fanboy, for det har jeg langt på vei blitt gjennom de siste 5 årene i møte med det ene knallproduktet etter det andre. :-)

  2. Jeg har brult telefonen i ca 1 måned nå og kjenner meg ikke helt igjen:

     

    - Miui 10 er en nytelse å bruke. Silkemyk brukeropplevelse og gode tilpasningsmuligheter. Jeg kommer sist fra en Android One telefon. Ren Android føles fryktelig gammeldags. Jeg opplever Miui som mye bedre enn både Samsung og LG (bruker begge jevnlig pga jobb)

     

    - Jeg har ikke opplevd problemene du beskriver med ytelse, men spiller ikke PUBG, bare Asphalt. Virker uansett snodig gitt mine barns erfaring med PUBG på pocophone som kjører 845 som burde utvikle mer varme.

     

    - Når det gjelder kameraet så er dette helt strålende etter siste oppdatering. Kjører man med AI kamera på så blir det strålende resultat på både stor og liten skjerm selv med pek og klikk. Video er rett og slett fantastisk og vesentlig bedre enn på Huawei. Kameraet ligger litt bak Huawei i mørket, men tar gode og naturlige bilder til det blir ekstremt mørkt. Der er Huawei i en egen liga, men for spesielt interesserte. Jeg mener etter sammenligning med siste til Samsung og LG at den er bedre enn begge disse.

     

    Underlig at det ikke er en 10/10 til prisen.

    • Liker 2
  3. Er det ingen som synes det er viktig at det er levelig i baksetet på en familiebil over litt lengre distanser? Baksetet i Tesla diskvalifiserer dessverre bilene for meg. Altfor lav sittepute så man blir sittende med knærne opp i lufta uten støtte til lårene. Dette gjelder også model 3. Er man høyere enn 160 er baksetet ren tortur på langtur. De har i hvert fall økt utsymet i 3ern, i forhold til grotta man føler man sitter i i S'en.

     

    Kan det være så himla vanskelig å få gjort noe med baksetet med tanke på alle de faktisk vanskelige problemene Tesla har løst?

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...