Gå til innhold

DanielAr

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DanielAr

  1. Heisan.

    kobler opp min iPhone 8 til min Macbook Pro. Ønsker å overføre bilder og videoer. Har fått et problem. Macén viser meg bare de siste bildene og videoene. Jeg har tidligere lastet inn eldre videoer/bilder, men slettet disse fra Bilder programmet på datamaskinen. Dette fordi disse tok for stor plass. Kan det være fordi disse allerede har blitt lastet inn at de ikke dukker opp. Hva gjør jeg i så fall ?

     

     

    https://phoneringtones.info/apple-msg-tone-12564.html

    Håper noen vet noe om dette....

     

  2. Uansett om jeg velger bland sanger eller spill av på artist, Album, spilleliste og sanger så gjentar den bare 1. sang i spillelisten hele tiden. Må skifte manuelt for å få til skifte av sang.  mp3 ringtones free

     

    Har oppdatert til iOS 12.3 uten at det hjalt, tatt restart og stengt appen. 

     

    Noen som har en løsning det ute ?


  3. I en periode huket jeg av iCloud-bildebibliotek slik at alle bildene fra Macen min og alt også kom inn på min iPhone. Etter jeg fjernet dette igjen ble bildebiblioteket mitt som vanlig igjen, men det er ulike steder i kamerarullen at bilder plutselig blander seg. De vil ikke legge seg i riktig dato. Alt ligger riktig for det meste, men plutselig kommer det 10-15 bilder som er tatt for et per år siden, og så fortsetter det riktig etter disse.

    Noen som vet hva det kommer av?


  4. Har hatt Iphone 5s tidligere, nå har jeg galaxy S7. Vil gå over til apple igjen, og lurer på om det er vits å kjøpe iphone 8 eller om jeg like greit kan kjøpe 7? Ser ikke ut som det er store forskjellen fra 7 til 8, bortsett fra pris...samtidig føles det litt feil å kjøpe en "gammel" modell når jeg først skal kjøpe ny. 

     

    Hva ville dere gjort? 


×
×
  • Opprett ny...