Gå til innhold

KapteinSabeltann

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

Innlegg skrevet av KapteinSabeltann

  1. Lykke til med å lage en nasjonal nettsky som ikke blir en svak, svak skygge av de internasjonale gigantene! Man starter mange år bak, med en brøkdel av ressursene og kompetansen og kommer til å sakke ytterligere håpløst akterut.

    Kan kanskje fungere til sikkerhetskritiske tjenester vi er ekstra paranoide på (med god grunn), men ellers? Et MASSIVT kostnadshull som vil yte ekstremt suboptimale tjenester sammenlignet med de tre store. Da bør en ha VIRKELIG gode grunner til å satse på dette - har vi det, egentlig?

    • Liker 3
  2. Hei, 

     

    jeg og samboeren skal til grenseområdet Frankrike/Italia nå i starten/midten av juni. Vi lander og reiser hjem fra Nice. 

     

    Vi har allerede booket 1 uke i Sanremo, en liten by med 50k+ innbyggere et par timer unna Nice. Men den siste uka har vi ikke lagt planer ennå. 

     

    Vi er smertelig/gledelig (alt etter som en ser det...) klar over at 1-åringer (13 mnd da for å være eksakt) ikke har all verdens tålmodighet. Ser gjerne etter tips med naturopplevelser, gjerne i fjellet på italiensk og/eller fransk side, som passer for alderen! Meeen også åpen for områder ikke for langt innover på italiensk side, trenger ikke være fjell! 

     

    Noen ting vi har tenkt på: 

    • Greit å ha base i en liten landsby/by hvor det er mulig å trille litt, altså ikke bare trapper og grov brostein
    • Ikke altfor langt unna Nice, lange kjøreturer og 1-åringer = no bueno
    • Fransk el italiensk side spiller ikke så stor rolle

     

    Vi har vært i Piemonte-området tidligere og er for så vidt veldig glad i det (siden vi er vin- og matelskere) :) 

     

    Takk på forhånd! 

     

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...