Gå til innhold

Håvard Solstad

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Håvard Solstad

  1. Mulig det er noe jeg ikke forstår her, men "Vi har funnet de beste headsettene med aktiv støydemping for deg" og så skriver man følgende om "vinneren" (B&O):

    "Om støydempingen er det absolutt viktigste kriteriet for deg bør du nok gå et hakk lenger ned på lista. H9i er nemlig ikke helt på nivå med de aller beste her. Den tar vekk en god del støy på kontoret eller på bussen og klarer seg greit på fly, men du får bedre støydemping både fra Sony, Bose og Jabra."

     

    Dersom man tester støydempende headset og kårer et headset som har 3 andre foran seg på lista (og som også leverer knallbra lyd) så forstår jeg ikke testen ;)

    • Liker 1
  2. Merkelig å skrive at de er like Sony sine WH1000XM3 når de side by side ikke har andre likheter enn at begge er over ear headset.

     

    Hverken klokkene, bøylen eller bøylefestet er likt.

    Klokkene har vel mer til felles med Sony WH-H900 enn WH1000XM3.

     

    I praksis har ikke Sony hverken fysiske knapper eller automatisk av og på, om noen ville argumentere for at de skrev i praksis.

     

    Eller ser journalisten noe jeg ikke ser?

    • Liker 1
  3.  

    Da er det bare å vente på alle som ikke har prøvd Airpods som skal synse noe om at de ser teite ut og at de er helt ubrukelige og for dyre. Hvor dårlig selvtillit har man om man ikke tør bruke et par gode øreplugger fordi det ikke ser kuult ut?

     

    Gode vil jeg ikke kalle airpods. Spesielt ikke for prisen..

    Har faktisk ett par trådløse plugger (med ledning mellom selve pluggene) som kostet meg ca 40kr fra kina.. De spiller bedre enn airpods? Kjøpte mest for nysgjerrighetens skyld og forventet søppel men viste seg å være bra. Ser bedre ut enn airpods også gjør de.

    Du sammenligner trådløse plugger med trådplugger.

    Som å sammenligne 2-hjulstrekk med 4-hjulstrekk på sommerføre. Ledning er ledning, uansett hvor kort du gjør den..

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...