Gå til innhold

Kniksen

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kniksen

  1. Nå har jeg endelig fått startet opp laptopen, og dette er helt klart den stilleste bærbare jeg har hatt. Fra før har jeg litt eldre modeller fra Packard Bell, Fujitsu Siemens og HP. Alle disse har viftesus, men hvis man legger øret mot høytalerne på noen av disse vil man virkelig høre høyfrekvent ulyd.

     

    Den nye Packard Bell-en er derimot stille. For å høre noe som ligner ulyd må man ta med laptopen til et lydtett rom langt borte fra kjøleskap, ventilasjon og fuglesang. I absolutt stillhet med øret klistret mot PC-tastaturet tror jeg muligens jeg kan ane ulyden det er snakk om. Men for meg blir dette en absurd arbeidstilling, og i normal sittestilling er PC-en lydløs.

  2. Win XP Home er forhåndsinstallert (OEM), men det ligger recovery CD-er på den skjulte partisjonen. (Dette står beskrevet under ”restore” i bruker manualen). Da får du også frigjort noen GB med disk plass.

     

    Da jeg gikk til Lefdal for å kjøpe ekstra minnebrikke, ga de meg PC2700 (DDR 333 mhz) enda jeg hevdet at det skulle være PC2100 ut fra hjemmesidene til Packardbell. (Men Aida32 viser at det er en PC2700 brikke som er installert fra før, så det er mulig at det er riktig)

×
×
  • Opprett ny...