Gå til innhold

MrKråke

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrKråke

  1. "Full Self-Driving"

     

    Dette er jo en ren løgn. Hvorfor er ikke Musk tatt til retten for denne påstanden?

     

    Fordi varen/tjenesten som selges heter: "Fullverdige selvkjørende egenskaper", og ikke: "fullstendig selvkjørende".

     

    Ellers kan jeg ikke helt skjønne hvorfor enkelte personer mener at dette ikke skal kunne bli dyrere. Om man tar en titt på hva f.eks Audi tilbyr av tilsvarende førerassistentsystemer, så vil man se at dette fort får en prislapp på rundt 41.000kr (denne summen er tatt utgangspunkt i en konfigurasjon av Audi E-tron). Når man da i tillegg ser at Tesla får gratis oppdateringer med tiden, som stadig gjør funksjonene bedre, vil jeg påstå at varen/tjenesten i dag allerede er underpriset.

     

    Sånn til forretningsorden, så er jeg usikker på om denne prisjusteringen i det hele tatt gjelder Europa.

    • Liker 6
  2. Hvem i helvete synes det er en god ide å risikere uskyldige mennesker mens en betatester? Hva slags imbesil arroganse er det der?

     

    Hvem i helvete synes det er en god idé å la mennesker kjøre bil i det hele tatt? Er vel strengt tatt et par tonns drapsmaskin når alt kommer til alt.

     

    Mulig du innehar en negativ holdning til innovasjon generelt, men et par riper i lakken som følge av at bilen har kommet for nært en vegg i 5km/t synes jeg er helt greit i en såpass tidlig versjon. Tipper det har skjedd langt flere både mindre og større ulykker som følge av mennesker den siste timen, enn hva denne funksjonen har vært ansvarlig for den siste måneden.

    • Liker 4
  3. Skjønner ikke hensikten med denne funksjonen. Den dagen jeg blir så lat at jeg ikke gidder å gå bort til bilen, da kan jeg likeså godt legge meg på sofaen og vente på mannen med ljåen.

     

    Poenget med funksjonen er å innhente data slik at bilene på sikt kan navigere på parkeringsplasser helt uten sjåfør. Kanskje ikke så veldig nyttig i dag, men gull verdt når bilene blir fullstendig selvkjørende.

    • Liker 1
  4. Fått testet v10, og må si meg vanvittig imponert. At det snakkes om nyheter som Cuphead, Theater og Karaoke får være én ting, men det som virkelig er bemerkelsesverdig er hvor mye bedre Autopilot har blitt. Kjørte fra en middels stor by i Norge og ut mot landlige omgivelser i cirka 25 minutter uten å måtte gripe inn én eneste gang. Dette er snakk om en vei med relativt mye svinger, hvor tidligere versjoner til stadighet har vært nødt til å kaste inn håndkledet.

    • Liker 2
  5. Model S Performance uten Ludicrous er fortsatt en sinnsykt raskt bil. Og da kan man få stor bagasjeplass/bagasjeluke, skjerm bak rattet, bedre rekkevidde, ventilerte seter, luftfjæring, osv. Så det er masse grunner for å velge Model S Performance over Model 3 Performance.

    Klart det fremdeles er en sinnsykt rask bil, ingen tvil om det. Er derimot ikke helt med på grunnene du nevner for å velge Model S fremfor Model 3. Største grunnen er vel plassen og luftfjæring. De andre føler jeg derimot ikke forsvarer prisforskjellen. Største grunnen, mener jeg, for å velge en såkalt "flaggskip"-modell burde være rekkevidde, ladetid, features og akselerasjon. Rekkevidden på en Model S Performance er 315 miles EPA, mens Model 3 Performance har 310 miles EPA. Sistnevnte har også raskere ladetid med SC v3, samt mottar tilgang til nye funksjoner (SC v3, Sentry Mode og Dog Mode) tidligere. Kan vel også slenge med at M3 har CCS-lader som standard, mens med MS er man nødt til å kjøpe en adapter.

  6. Mer som å kunne kjøpe motoroppgradering på en Lamborghini med 400 hester og øke det til 600 hester, for 125.000 kroner. Det finnes mange som har betalt mye mer, for mye mindre.

    Ment som en liten fleip, men tror likevel du misset poenget. Personlig synes jeg det å kjøpe en Performance uten Ludicrous blir litt som å kjøpe en Lambo med 80 hester. Kjøper man en Performance-modell, så er det vel power man er ute etter? Når du da har en Model S Performance uten L, så vil du ende opp med 0-100 på 3,2 sek. Noe som kun er 0,3 sek mindre enn en Model 3 Performance. Da kan du jo selv avgjøre om du mener prisstigen fra rundt 630.000 til 1.000.000 er verdt tregere ladetid og tilgang til nye funksjoner senere, for kun 0,3 sek raskere 0-100.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...