Gå til innhold

JohannesSvennevig

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JohannesSvennevig

  1. Hei. 

    Har noen vært borti å spille fra en boomblaster jvc rv-nb50 som går på engangsbatterier? Jeg tror det er en av de første modellene av Boomblaster, men er ikke sikker.

    Den tar 10 x D batterier ser jeg, men er jo ganske krafting og spiller høyt, så føler ikke batteriene kommer til å være så lenge. Har lest ett innlegg fra noen år tilbake hvor det står det kunne vare 20+ timer.. men fatter ikke at det kan stemme. 

    Om noen har noe info tas det i mot med åpne armer :)

  2. Har en boomblaster av denne typen. Den tar 10 stk. D(R20)-batterier, og på lokket står det "1,5v x 10". Stapper jeg inn 10 stk engangsbatterier (Duracell) varer disse i ekstremt lang tid, og jeg kan fint spille 20-30 timer på relativt høyt volum før batteriene kneler. Her om dagen fikk jeg tak i 10 stk. oppladbare batterier (Minamoto) på 8000 mAh. Ved en full oppladning varer disse maksimalt 2 timer på middels volum. Så nettopp at disse er på 1,2 volt. Har ladet dem opp og ut 4-5 ganger.

     

    Why?

     

    Har volten noe å si i denne sammenhengen? Får man 1,5 volts oppladbare D-batterier, evt. hvor?

    Vet dette er en ekstremt gammel post, men ble veldig nysgjerrig på det du skrev om levetiden på de D batteriene i boomblasteren. Varte de faktisk i 20-30 timer? Og er det er jvc rv-nb50?

     

    Skal på festival til sommeren og har nemlig kjøpt endel D batterier til boomblaster jvc rv-nb50.

  3. Det er dessverre ikke noen felles standard for alle slike 12V plugger - du må neste ha med deg spilleren og teste hos for eksempel Biltema, Clas Ohlsson eller andre aktuelle steder. De kommer gjerne med sigaretttenner plugg, denne fjerner du og huker på en sikring og batteriklemmer i stedet.

     

    Et typisk batteri med 50-100Ah, som Hårek skriver, passer bedre til høy spilling over flere dager.

    Takk for hjelpen! Er ikke spesielt handy av meg.. så får se hva jeg klarer. Kan hende jeg ender opp med hundre D batterier og bytter hele tiden.

  4. Jeg har en slik batterikabel til min JVC boomblaster - Jeg fikk tak i en slik med riktig plugg som passet i JVCen, så koblet jeg til en sikring og loddet på batteriklemmer - sort og rød - slik at man ikke kobler feil.

     

    Mest mulig Ah er best :)

     

    Hvordan batterikabel snakker du om nå?

    Og funker det startbatteriet som er sendt i linken litt over, eller vil det gå tomt veldig fort?

    Er snakk om å spille musikk i 4 dager på festival.

  5. Hei.

    Jeg skal på festival til sommeren og lurer på hvordan jeg skal koble ett bilbatteri(som jeg tar med inn på camp) til Boomblasteren jeg tar med.

    Har lest rundt omkring, men har ikke blitt så mye klokere dessverre.

    Her er litt info om strøm og slikt på den:

    Power Source

    AC:

    110V, 60Hz

    Battery:

    DC 15V; "R20 (SUM-1) / D (13D)" Battery x 10

    DC (Car Battery)

    12V (via an optional car adapter)

     

    På forhånd Takk for svar :)

×
×
  • Opprett ny...