Gå til innhold

overonn

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av overonn

  1. Her er en grei start. 

     

    attachicon.gifxmgkt.jpg

     

    B450-F er et søppel hovedkort. B450-E til nesten samme pris hos Proshop er derimot kanskje det beste hovedkortet man får med B450 chip overhodet. Ellers er MSI's B450 pro carbon også et veldig bra B450 kort. Disse to er åpenbare valg om man uansett ellers måtte kjøpt WiFi kort utenom dersom man velger et hovedkort uten WiFi innebygd. Da blir "billig" B450 kortene ikke så billige likevel.

    takk for innspill, jeg skal vente til senere for å se hva prisen på de nye Ryzen chipene kommer på. Skal uansett ha hovedkortet ditt i bakhodet.

  2. Hvor lenge er det siden du reinstallerte Windows sist?

     

    For 5000 kr kan du enten oppgradere skjermkort, eller HK+CPU+RAM, men ikke begge deler. Med ditt nåværende oppsett og til din bruk vil jeg definitivt mene du bør fokusere på ny CPU fremfor skjermkort. Tredje gen Ryzen kommer visstnok senere i år, og kan definitivt være noe å sjekke ut.

    Takk for svar!

    Kan ikke huske at jeg har reinstallert windows på noen måte, annet enn den automatiske oppgraderingen fra windows 8.1 til 10. Skjermkortet kjøpte jeg forresten i fjor høst, så planen er ikke å bytte ut den med det første. Det at tredje gen Ryzen kommer senere i år, er veldig fristende å vente på - da spørs det om jeg gjør det.

  3. Hei!

     

    Jeg har planer om å kjøpe en oppgraderingspakke til min pc som har holdt ut med de fleste deler fra 2013, men som begynner å bli litt sliten. Trenger derfor hjelp til å velge pakke/deler til den.

    Pc'n brukes for det meste til Photoshop, Lightroom og spilling(fortnite, CS:GO). Per dags dato så er photoshop småtregt, og jeg får ofte under 40fps i Fortnite på de største plassene. Jeg brukte å streame før, men nå er der bare å glemme, da alt blir for tregt. 

    Usikker på om oppgraderingen vil skje i vår, eller til sommeren, men er greit å vite hva som duger på markedet i dag, og hva dere har å anbefale.

    Budsjett er på rundt 5k  :) 


    Kabinett:   Cooler Master CM 690 II Advanced Nvidia
    PSU:         Corsair CX 750W 

    CPU:         Intel Core i5-4670K, Quad Core, 3.4GHz
    HK:           Gigabyte G1.Sniper B5, Socket-1150
    GPU:         ASUS GeForce GTX 1060 6GB Dual OC
    RAM:        Corsair DDR3 16GB 1600MHz Low Profile Vengeance
    HDD:  x2   WD Desktop Blue 1TB
    SSD:         Samsung 860 EVO 500GB (boot)

     

×
×
  • Opprett ny...