Gå til innhold

Nico_

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nico_

  1. Skuffet over at amobil ikke tester skikkelig.

    Dette blir som en test hvor en finner ut hva som er best å slå inn spiker med. En tester stein, skiftenøkkel og rørstomp, men det mest egnede, hammer, nei det er ikke en gang med i testen.

     

    God sammenligning, hvorfor er ikke Lumia med?

     

    Har en 1020 og den er jo helt rå med steikende sol i nakken, riktignok blir fargene og kontrasten litt justert for å få tydeligheten frem men du verden så god den er i sollys.

     

    Litt irritert hvor snevre de testene deres har vært i det siste hvor dere kun plukker ut produkter på måfå når dere tester det beste i ditt og datt uten å faktisk teste de beste.

    • Liker 3
  2. Hvorfor nevner ikke anmeldelsen det håpløse "Online Pass" løsningen til NFS Hot Pursuit (eller forbanna EA kanskje) ? Seriøst, hadde det stått i anmeldelsen hadde jeg ikke kjøpt detta spillet.

     

    Her kan jeg altså ikke låne ut spillet til kamerater pga at de kun kan spille online i 2 dager eller bruke 800 poeng på "Online pass" som EA krever for å i det hele tatt kunne spille online. Spillets verdi er redusert i forhold til andre spill da de ikke har denne begrensningen.

     

    Jeg skal jammenma studere COVER når jeg kommer hjem for å se om dette står på coveret, for da vet jeg hva jeg skal holde meg borte fra neste gang jeg kjøper et spill.

     

     

    Hilsen en forbannet kjøper.

  3. Hvilke roller velger vi i massive onlinespill, og hvorfor?

    Les hele saken

    Jeg husker Anarchy Online, spilte min Engineer der. Det kuleste av alt er min lille ingeniør faktisk kunne oppføre seg som en "Tank" (manglet litt på aggressjon dog) og jeg kunne sloss mot 3-4 hecklere samtidig (alene).

     

    Eneste grunn til det var "Area Blind" (enorm negativ AR) som kunne blinde alle monstre rundt i min omkrets. Så lenge ingen slo eller gjorde skade på det monsteret som var blind så bommet monsteret på hvert eneste slag.

     

     

    Det var tider, synd jeg ikke har tid til slike spill lengre.

  4. Hvis man har Halo 3 fra før så er ikke dette spillet verdt 500 spenn, til nød og neppe 300 kr men til og med det er i overkant.

     

    Det eneste dette spillet (addon) har å tilby er en kort og tomt campaign, 3 nye multiplayer kart i tillegg til alle de gamle Halo3 karta og et kjedelig Firefly-modus hvor man skal kjempe samlet mot aliens styrt ved hjelp av AI.

     

     

    Har man ikke Halo3 derimot er det et røverkjøp, da Halo3 er Multiplayer, det er IKKE campaign (er gjennomsnittlig greit men ikke gøyalt).

  5. overføringen er jo garantert en eller annen form for video, ettersom det ikke er store krav til maskinvare (altså ikke rendring på klient), da blir det _ALDRI_ 60 fps for å si det sånn. Blir vanlig video, på enten 24fps, 25fps eller 29,97fps.

     

    Tror jeg da...

     

    Hvor rask linje trenger man for dette? Har på det høyeste 3.2mbps, og det er en temmelig sprek linje. (30mbit fiber)

    du mener vel 3.2MBps (byte) da du har en 30Mbps (bits) linje ;)

  6. jeg er webutvikler så jeg bruker forsåvidt alle de 5 vanlige nettleserene (IE, FF, Opera, Chrome, Safari) og påpekte egentlig et problem med IE (designere må tenke på denne også).

     

    Ja, det er et problem med hodet til artikkel (bildet) og bakgrunn ville jeg tro. Forøvrig så er det et helt sinnsyk bruk av nesting av divs på nettsiden, totalt unødvendig da du kan oppnå det samme med langt mindre, etter min mening

  7. Treghet

    I Internet Explorer så går det veldig tregt å scrolle på nettsida. Dette er så og si den eneste sida som det går tregt på også, i forhold til andre nettsider.

    Det er på grunn av at bakgrunnen er satt til fixed. Vet ikke hvilken versjon du har, men prøv å oppdatere til IE7. Problemet er ikke gjeldende i IE8 RC1.

    Jeg har IE7, og opplever scrolling som et problem. Det er nok pga at bakgrunnen er fast for ingen andre nettsider jeg er innom har det og dette problemet.

  8. Treghet

    I Internet Explorer så går det veldig tregt å scrolle på nettsida. Dette er så og si den eneste sida som det går tregt på også, i forhold til andre nettsider.

     

    Plattform

    Jeg savner en liste over hvilke plattform de ulike artikkelen omhandler. I det gamle "gamer.no" så var det alltid en spalte til høyre som fortalte om dette gjaldt PC, Xbox, PS3, PSP, Wii, DS osv. Synes dere burde introdusere dette som et fast felt igjen (ikke selve artikkelteksten, blir rotete).

  9. Har du 1 tuner, bruker du en ir kabel og kobler den til Ir mottakeren og til tuneren.

    Hvis jeg forstår deg rett så har "Fjernkontroll til Media Center 2005" mulighet til å sende IR signaler til både multimedia pc'en og kabel/satelitt tuneren via 2 kabler (en til hver enhet)?

     

    Så kjører du bare utsignal inn til PC'en? Kan man gjøre dette med Canal Digital sin kabeldekoder også?

  10. Hei

     

    Hva synes dere om Shuttle SD31P kabinettet som HTPC, det som frister stort med dette kabinettet er at det er elegant, samt at den støtter Dual Core og Intel Matrix Raid (Raid 0+1 samtidig på kun 2 disker).

     

    Tenkte å kjøpe denne (rundt 4500 kr) og legge til 2 stk 250gb disker hvor jeg setter 50 eller 100 av de til speiling.

     

     

    Eneste problemet er vel at den kanskje kommer til å støye for mye til å brukes som en HTPC? Den mangler også TVkort - og for å få dette må man ha enten USB eller PCI Express tvkort.

     

     

    De korte spm'ene:

    1. Noen som har erfaring om dette Shuttle kabinettet, positive og negative erfaringer?

    2. Vil den støye for mye til å brukes som en HTPC?

    3. Er det mulig å få tak i PCI Express TVKort ettersom den kun har PCIe slotter.

    4. USB TVKort er vel uaktuelt til en HTPC?

    5. Finnes den andre minikabinetter som har Socket 775 med Intel 945G chipsettet (dette støtter Intel Matrix Raid)

  11. Etter å ha snakket med en del folk i løpet av dagen, har jeg funnet ut at mange har prøvd å ringe meg men fått beskjed om at telefonen var avslått. Dette har skjedd i perioder der jeg vet at telefonen har vært på. Aner ikke om dette skyldes Telenor, men har en mistanke om at det er telefonen. Alle plasser i byen har jeg full dekning, selv på jobben.

    Noen flere som har opplevd dette?

    Rikkmund,

     

    Jeg har faktisk hatt samme problem med en SE telefon, og tror du ikke jeg klagde noe jøvlig på butikken som solgte meg denne tlf. Dokumenterte det hele med video osv... fikk ny tlf 3 ganger før vi fant ut hva som var feil :roll:

     

    Saken er at selv om den ser ut til å ha nett og alt så vil den ikke får inng. samtaler, den som prøver å ringe får greie på at telefonen er uten nett eller slått av. Men, med en gang du sender en SMS melding eller ringer ut så får den plutselig nett og inng. samtaler fungerer igjen.

     

    Løsningen er at du rett og slett bytter SIM kort, det gjorde jeg da jeg hadde et rimelig gammelt ett (2-3 år) og nå funker det smertefritt. SIM kortet var fra Telenor...

×
×
  • Opprett ny...