Gå til innhold

Bøe

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bøe

  1. Hallo.

     

    Her om dagen fant jeg mange gamle VHS-kasseter som jeg ville digitalisere, så jeg kjøpte en Dazzler Video Creator til jobben. Først installerte jeg drivere og programvare på en laptop med Windows 7 og det gikk fint å ta opp video.

     

    Noen andre i huset ville gjerne benytte seg av muligheten til å digitalisere VHSer så jeg installerte det samme på deres laptop. En 4 år gammel Dell Inspiron med Windows XP. Da jeg starte Instant DVD Recorder var det ikke noe bilde i "Preview-vinduet" og programmet nektet å ta opp når jeg trykket "Start brenning".

     

    Jeg har rotet fram og tilbake med restart, reinstallasjon, drivere, forskjellige kabler(Scart composite og S-Video) og ingenting har gitt bedre resultater.

     

    Noen som kjenner til problemet, eller har tips til noe jeg kan har oversett?

     

    Takk på forhånd.

  2. Er ikke helt sikker på om hovedkortet mitt er som du beskrev det, men etter litt fikling tror jeg at jeg fikk det til. Jeg ble presentert med "CMOS error - loading defaults" under oppstart.

     

     

    Vet ikke det er et tegn på om jeg gjorde det riktig. Jeg prøvde iallfall å avinstallere skjermdriverene og sette i 9600gt kortet igjen, men ble igjen stående uten bilde når jeg skrudde på maskinen.

  3. Er dessverre ikke så datakyndig at jeg vet hvordan man skal resete CMOS. Jeg fant CMOS på hovedkortet(2 pins) ved hjelp av manualen, men lenger kom jeg ikke.

     

    Skal det være noe på den fra før man kan ta av og på for å kunne resete, eller må man sette på noe som dekker de 2 pinnene?

  4. Beklager, glemte hovedkortet:

     

    Gigabyte GA-8I945PG-RH(Socket 775)

     

    Har ikke prøvd å sette PSUen i en annen datamaskin, skal prøve det senere.

     

    Det som gjorde at jeg mistenker PSUen derimot er at PCen starter helt fint når jeg setter i det gamle x1900 kortet. Jeg trodde 450W skulle være tilstrekkelig for PCen min, men kan volt og amper ha mye å si på en 2 år gammel PSU?

  5. Hei.

     

    I en god stund nå har jeg hatt et Powercolor x1900xt som har fungert fint helt til jeg utsatte det for Call of Duty 4 og Crysis. Opptil flere ganger opplevde jeg at pcen mistet kontakt med skjermdriveren og så på Catalyst control center at kortet lå over 100 oC. Jeg la også merket til en lukt som om noe var brent inni maskinen, kunne ikke finne ut om det kom fra skjermkortet eller PSUen.

     

    Jeg bestemte meg da for å heller investere i et nokså nytt middelklassekort; Asus GeForce 9600GT 512 mb. Det fungerte fint helt til for et par dager siden skjermen plutselig gikk seg vrang også helt svart etter 15 minutter i Team Fortress 2. Da jeg restartet maskinen fikk jeg ingen bilde på skjermen og hørte bare lyden av CPU viften som hørtes ut som den startet og stoppet hvert 3. sekund.

     

    Jeg leverte skjermkortet inn til service, men de fant ingen feil ved det. Jeg tror kansje det er PSUen som er utdatert, men er ikke sikker.

     

    Er det noen andre som har opplevd noe lignende\har noen tips angående detter?

     

    Takk på forhånd.

     

    PCen min:

     

    Windows Vista Ultimate 32bit SP 1

    Intel Pentium Duo 3,20 GHZ

    2 Gigabyte RAM

    Radeon x1900xt(Cat 8,4)\GeForce 9600GT(174.74)

    Cheiftech PSU, 450w

  6. Jeg har et rart problem med pcen, når jeg kommer inn på brukeren går det ca. 1 min så kommer en feilmelding som sier "explorer.exe har støtt på en feil og må avsluttes Send feilmeling osv."

     

    Jeg trykker en av dem, så starter tydeligvis explorer opp igjen, og 1 min senere kommer feilmeldingen igjen!

    Jeg har kjørt norton og ad.aware 2 ganger uten noen forbedring, den andre brukeren på pcen funker helt fint.

     

    Noen som vet hva som er galt?

  7. Har aldri likt GTA, verken 1,2,3 og alle de andre som kom etterpå.. Spiller ik sånn dritt.. Det eneste man skal er jo å drepe og drepe. Dessuten blir ik grafikken noe imponerende når de skal ta for seg så store områder.. Mafia derimot, klarte det MYE bedre enn GTA serien.. MAFIA !!!!  :thumbup:

    enig med deg dr :thumbup:

     

    gir blanke f*** i San "Andridos", gta spillene har aldri god grafikk, kontroll eller kamera. Det eneste gode er radioen, eller iallfall noen av stasjoenen er gode

     

    dessuten kommer HL 2 og Halo 2 overskygge SA fort i salgstall

  8. heh, husker da gta: vc ble lansert leste jeg på vg.no at de hadde interjuvet en gutt på 10 år som sa: "Jeg gleder meg til å spille det." Og han var med foreldrene sine.

     

    Og for noen dager siden var jeg på EB games, hvor en gutt på max 11 var med moren sin og kjøpte BMX XXX....

     

    vel er det spillet helt jævelig , men så passer ikke innholdet akkurat for en ellve-åring....

     

    hva er egnetlig i veien med spill-butikker i Norge?

    Bryr de seg virkelig ikke?

     

    Se på USA der har de innlagt en lov i viss stater der hvis det blir funnet ut at en butikk har solgt et spill med høyere aldersgrense en det kjøperen er, blir begge pålagt en bot på 5000$.

×
×
  • Opprett ny...