Gå til innhold

inside_1004266

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inside_1004266

  1. håper virkelig at dette innlegget er ment ironisk. Nei?! Seriøst? Wow! Den største faren er ikke at ingenting skjer, men så lite gjennomtenkte tanker som Arne kommer med her. Det er lenge siden jeg har lest et så arrogant forsøk på å stilne kritikk. Vil anbefale Arne og finne slett-innlegg knappen før noe mer oppegående folk snapper opp dette. Svaret kommer ikke til å bli nådig.

  2. Miri skrev (2 timer siden):

    Ingen kjenner innholdet i presidentordren som skal komme senere i dag, men kritikken og nedsablingen er allerede i gang ... De venstrevridde i et nøtteskall.

    Ingen har gjort mer for åpenhet og transparens i utøvelsen av presidentembededet enn Trump. Hans aktive bruk av SoMe blir kritisert av de venstrevridde, men dels på grunn av dette har altså verden aldri før i historien vært mer orientert om presidentens gjøren og laden. Det de venstrevridde nå er redde for, er at deres sensurhunger skal begrenses og verden fortsatt skal få førstehånds informasjon fra presidenten.

    venstrevridde bla bla bla.... Stråmannsargumentasjon. 

    • Liker 7
  3. joakimb skrev (2 timer siden):

    Det er jo greit nok, men da må man være klar på at dette er et svært dyrt og lite effektivt klimatiltak.

    Bare så det er sagt progressive mennesker er ikke dumme og mer direkte: det er mer en greit nok! Problemet er alle de konservative som tviholder på ideen om at alt vokser i himmelen og når de oppdager at "hva! gjør det ikke det?". Surprise! Så krysser de fingrene bak ryggen og løper hodeløst etter teknologigudene. Seriøst! La oss få endring, nå!  OG i lys av dette er hele kampanjen til E. kvalmende på høyde med Black Friday. Jeg er ingen raddis eller noe i den duren, jeg er en enkel realist som bare synes det er på tide at vi tar våre feilgrep på alvor.  Gjort er gjort! La oss bli ferdig med den diskusjonen, du finner ingen seriøse som ikke innser at grep man tok på 40-50-tallet når startskuddet gikk for å styre samfunn etter finansielle verdier har ført oss inn i blindspor. Dette er allmennkunnskap for de som gidder å prøve å forstå. Og for den generasjonen som vokser opp så gir dette seg uttrykk i en emosjonell reaksjon, når man ikke klarer å skyve byllen av negative effekter under teppe.

  4. joakimb skrev (30 minutter siden):

    Argumentet er at det er etterspørselen som avgjør forbruk og ikke tilbudet. Vi kan kutte vår produksjon, men dette vil ikke påvirke etterspørselen. Teorien om at prisen vil øke fordi tilbudet reduseres marginalt holder ikke vann når både OPEC og USA har betydelig fleksibilitet i sin produksjon, mens verden ikke har noe særlig fleksibilitet i sitt forbruk.

    Og det er poenget mitt. Det handler ikke om å stenge kranen eller ikke, men et skift av verdier og holdninger.  Skal vi danse etter pipa til OPEC/USA eller andre eller sette en strek i sanda og si "nok er nok. Dette er ikke bærekraftig.".  Verdiskapning definert kun i finansielle verdier er noe alle er enige om er feil, men det skjedde. Greit nok, men nå er det på tide å vokse opp og trekke hue opp av sanda. Equinor = staten og vi er bestemer hvem som styrer Norge.  Det er det dette handler om og ikke om øknomiske teorier. :)

    • Liker 1
  5. Det som er litt rart er at argumentet for å fortsette med olje/gass er "vi trenger det" eller en slags ironi  "la oss skru igjen krana og så vil de nok endre holdning" eller trollene som sier "ingen miljøkatastrofe i sikte". Den siste får meg bare til å smile. Problemet er de to første, for utgangspunktene er så forskjellige. De er ikke snakk om å skru igjen krana eller ikke, men skal vi fortsette med det samme forbruket vi har gjort de siste 40 - 60 årene? Det er en slags tro om at verdiskapning definert gjennom BNP bare har positive sider. Selvfølgelig har det en negative side og det er det vi begynner å se konturen av. Det er litt som å bli overrasket at man blir feit, når man bare spiser søppelmat. Selvfølgelig vil endring ta tid, men det starter alltid med en endring av holdning og verdi. I en slik sammenheng representere Equinor et gammelt og ut datert verdisyn og det er rett og slett patetisk når de nå går hardt ut i media å forfekter det.    

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...