Gå til innhold

Icema

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Icema

  1. Bra du har sans for god Scifi!  :)

     

    Men jeg skjønner ikke helt den innstillingen til bare å laste ned noe i stedet for å betale for det. Snike seg inn på kino liksom? Hva er det for noe tull.

     

    Har du mulighet så handler du filmen/serien på disc, vil du ha den i digitalt format så ripper du den selv. Vil du ikke ha blu rayen i hylla på grunn av plass, så gir du den bort eller noe. Hvor vanskelig er det?

     

    Men slutt å snik deg unna! Det ødelegger for fremtidige serier, kvaliteten på serier osv.

     

    Det er her jeg har problemer med å skjønne greia - hva slags godfølelse får man av å holde på slik? Er det rette måte å drive på med en hobby/interesse?

     

    Gjør man dette foran barna sine?

    gir bort bluerayen er vell det samme problemet som de ser i torrents XD, at det gis bort.

  2. Trenger ikke engang at det skal være en tjeneste som skal ha alt men at alle tjenester har alt så kan man velge om man vil se Firefly på Netflix, HBO Go eller TV2 Sumo basert på egen opplevd kvalitet, hastighet og kundeservice osv. Rettighetsinnhaveren kan heller bli betalt pr. avspilling fra hver strømmetjeneste enn som nå hvor de får en fast sum fra bare en tjeneste. Da slipper også hver tjeneste å betale for show som ikke blir sett så de ikke kaster bort masse penger på å ha alt og må heve prisene.

    Jeg ser ingen problem om en tjeneste har alt, men ser poenget ditt, at man eventuelt betaler får det man ser på helt greit det så lenge det er innen får en rimelig pris og kvalitet,  betaler ikke 140kr får å se på å se på en film og synes den er bra og må betale 140kr igjen får å se den om igjen, vet at microsoft har en slik funskjon når det gjelder film og noen serier, som jeg har brukt, men kvaliteten er dårlig overall og det er leie, men du kan kjøpe den der også får det samme som en blueray når dem først kommer i landet, men kvaliteten er alt får dårlig og ikke verdt det.

     

    men kommer det tjenester som feks du never med dette med top kvalitet og i samme tider som utgivelser og kan kjøpes og leies får samme får rimelighetens priser som feks på butikkene her så er jeg lovlig 100% med en gang, at man har et bilbotek eller eventuelt kan laste ned filmen får å ha på pc også vert veldig bra tjeneste.

  3. Hei, jeg lagde en konto her kun får å svare på dette.

    Jeg skjønner godt hvorfor folk laster ned ulovligt, tjenestene som blir gitt er ikke gode nokk,  som ble nevnt tidligere som feks spill, så har bransjen nå lagt ut biblotek og bra utvalg som feks steam og blizzard, og kvaliteten er like bra som det er fra en cd/blueray og du trenger ikke de idiotiske diskene,  man kan handle direkte fra nett og ha eget biblotek og problemet av ulovlig nedlastning her er nesten helt borte, fordi tjenestene er gode!.


    Musikk har man feks spotify, mye bra utvalg og får en fin pris men det største problemet her at det du hører er av dårlige kvalitet enn det du kan fra ulovlige tenester og fra lovlige disker, her betaler får en dårlige vare, jeg selv hører nesten ikke på musikk, men jeg hører som regel fra youtube som gir bedre kvalitet enn spotify, jeg nevner dette fordi jeg vet om flere som laster ned ulovligt bare pga dette.  tjenestene her er middles bra og problemet er lave, men siden tjenestene ikke er gode nokk så blir ulovlighetene større.

    Filmer/serier,  per dags dato er dette det dårligste utvalget man har,  at man må abbonere på titalls av plasser kun får å se et eller annet og som regel mangler man noe av alle type serier eller filmer og må finne en nye plasser å abbonere på får å se det lovligt og det er av crap kvalitet, når man igjen har lyst å se på noe og ser etter er det du så tidlgere borte.
    Folk sier kjøp deg en blueray og kjøp og se det når det kommer,  ja jeg kjøper som regel det jeg synes er bra og har på hylda som regel aldri dratt av plastikken når det først kommer fordi jeg har samme kvalitet på pcen fra ulovlige tjenester og det er ting man aldri ser kommer i hyllene i butikker i dette landet og at man lete og bruke mye mere penger får å få tak i det man har lyst på og prisen kan væra får høg at bryderiet får å betale får tenesten ikke lar seg gjøre.
    Ja jeg laster ned det jeg vill se fordi jeg klarer ikke å vente på en vare som jeg vet er tilgjengelig en plass med bedre kvalitet enn det første utvalget man som regel får her i dette landet  opp til nesten 1 år etter noen ganger til og med enda lengre og noen ganger aldri dukker opp, så ja jeg laster ned det jeg ikke klarer å vente på ulovligt til det kommer en tjeneste som faktisk dekker mine og mange andres behov til en rimelig pris, når jeg sier rimelig så mener jeg at man faktisk klarer å betale får tenesten, så ja når det eventuelt skjer så er man innen får låv verket 100% selv.

    Er som de sier kunden har alltid rett, folk kjøper ikke får elendig tjeneste får å si det på den måten enda om jeg faktisk gjør det får å gi tilbake noe til produsentene,  regner med at dere ikke ville ha kjøpt fordervet mat viss en annen produsent som var ulovligt ga deg god kvalitet mat, tror du hadde kjøpt god kvalitetsmat, eller om du fikk den gratis så hadde du også tatt den med åpne armer.

    Synes hele dette med pirat virksomhet er rett og slett barnslig og ikke minst idiotisk, er det mye ulovligheter betyr det at tilgangen eller tjenestene er får dårligt, jeg vet at det er ting som skal væra ulovligt som feks narko stuff osv, men poenget er det er lovligt å se film og serier men om tjenestene er så dårlige til tjenestene som er tilgjenlige og lovlige er så dårlige må jo folk skjønne at det er noe galt en plass?.

    kan gi et godt eksempel på dette,  staten lurer fert på hvorfor normenn drar på harry handel?, og hvorfor drar vi ut og kjøper alkohol tobakk, kjøtt, og godis, du lurer også på hvorfor svenskenes nest tjenende systemborlag er i en by med 200 inbyggere, kaller det bare idiotisk, hvorfor bruke millioner på å finne ut hvorfor når det er en logisk forklaring, ganske sikker på det at skatte avgiftene på de varene er alt får høge i norge, hvorfor handle i norge når man kan hente samme varene mye billigere i sverige,og det er som regel de samme varene som du kunne handle i norge får en billigere pris,  alt handler om tjenestene, er de får dårlige går man andre plasser får å hente dem! som er poenget mitt, klarer de ikke å gi god nokk tjeneste så taper de penger enkelt og greit!.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...