Gå til innhold

Dinosauromann

Medlemmer
  • Innlegg

    627
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dinosauromann

  1. Finnes det noen realistiske anslag for hvor mange stemmer Piratpartiet kan ende opp med etter valget? PP vises jo ikke på meningsmålingene, og jeg har regnet meg frem til at det bare trengs rundt 8000 stemmer for 0,3 prosent (utslag på meningsmålinger) og 100.000 for å havne over sperregrensen. Nå får kanskje ikke PP vekttall, og om PP-velgere er litt som meg så tar de kanskje ikke telefonen når ukjent nummer ringer... Men finnes det kvalifiserte gjetninger? PP har 3500 likes på facebook, mer enn det vet jeg ikke.

     

    De fikk 0.5% på siste Tv2-melding. De fleste andre medier hiver dem under "andre".
    • Liker 2
  2. Akkurat det irriterer meg. Skjønner ikke hvorfor venstre som ett fremovervendt liberalt parti skal mengde seg med disse konservative religiøse. Jeg vil egentlig helst ha en regjering med venstre, høyre og frp. Heller frp enn krf.

    Høyre og FrP har også innslag av konservativ religiøsitet, noe som kanskje ikke alltid kommer så klart frem:

    http://fritanke.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=9179

    • Liker 1
  3. Skillsystemet i GW ble for avansert og for vanskelig å balansere, så ArenaNet har gjort det enkelt. I muligheten ovenfor skills, blir mulighetene færre. Men enklere for andre å lære og et mer allsidig system som passer for flere spillere, enn å lære seg snart 1000 skills.

     

    Dog man har traits systemet hvor du kan spesialisere skillsene dine ytterligere.

    Strategien nå blir å jobbe mer sammen med lagspillerne dine hvor man har cross-profession combos og man straffes ganske hardt om man plasserer seg dårlig.

    Siden det også er ingen dedikert healer, så vil spillere til slutt dø i GW2. De kan ikke gjøres uovervinnelig lenger ved healers og buffs. (udødlige healere kaller man ikke taktikk, det kaller man lame ;) )

    Taktikken i GW var litt som hummer og kanari, helt random hva du møter på. Her får du ihvertfall en fighting chance uansett hva du møter.

     

    Men ja, forskjellene på originale GW og GW2 er ganske store.

    Skillsystemet i GW1 var noe av det som gjorde PvP-delen unik og bra. Jeg vil våge å påstå at de kunne fått skillsystemet til å fungere bedre om de hadde lagt litt mer arbeid i det. (Og kanskje kuttet ned litt på antallet.) Healere var stort sett ikke udødelige (bortsett fra 55hp monker og et par andre builds i PvE som ikke fikk levd altfor lenge.) I PvP var det en av de vanskeligste rollene å spille. PvP-systemet i GW2 virker å ha veldig lite til felles med det første spillet. (Betyr ikke at det ikke vil være bra selvsagt, men det blir ikke det samme.)

  4. Nå er jeg ikke en ekspert på juss, men i hvor stor grad spiller paragraf b inn i slike saker?

     

    § 192. Den som

    a) skaffer seg seksuell omgang ved vold eller ved truende atferd, eller

    b) har seksuell omgang med noen som er bevisstløs eller av andre grunner ute av stand til å motsette seg handlingen, eller

    c) ved vold eller ved truende atferd får noen til å ha seksuell omgang med en annen, eller til å utføre tilsvarende handlinger med seg selv,

     

    ...

     

    Om en har drukket mye vil jo dømmekraften svekkes betraktelig.

  5. Det er ganske stor genetisk variasjon når det gjelder belønninssystemet i hjernen (eks. kilde). Med andre ord er det en del forskjeller i hvor lett det er for en person å endre matvanene sine. I tillegg er det forskning som viser at sukker har et potensiale for avhengighet, mer info (her, som igjen gjør det ennå vanskeligere å endre matvaner. (Spesielt siden matprodusentene har sukker i så og si alt nå om dagen.)

     

    Det er ikke bare å "bytte" antidepressiva, det er veldig inviduelt hvor godt forskjellige typer virker, dessuten har de fleste typene denne bivirkningen. Om en skal bytte type må en trappe ned på den ene, for så å trappe opp på den andre typen, som fort kan ta 1-2 måneder. Først etter å ha gått på den nye medisinen ei stund vil en se om den er effektiv eller ikke. I nedrappings- og opptrappingsperiodene vil en også få mye bivirkninger, så det er lettere sagt en gjort å bytte denne typen medisiner for å finne noe som både hjelper på humøret, _og_ ikke gir for stor vektøkning. Nå skal det sies at antidepressiver helst ikke bør være noe en går på permanent heller (om en ikke har en alvorling psykisk lidelse.)

    • Liker 1
  6. Er det noen flere som har problemer med at skjermen av og til ikke reagerer skikkelig? Skjer spesielt når jeg skrur på telefonen, må ofte skru den av og på igjen en gang før det blir noen reaksjon. Når det skjer når telefonen er på er ofte på låseskjermen, å trykke på på/av-knappen pleier å hjelpe.

×
×
  • Opprett ny...