Gå til innhold

Muskedunder

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Muskedunder

  1. Hatt denne i 6 uker nå, så nå er det på tide å sende den inn på service pga dårlig kontakt i laderkontakten.

     

    Tydeligvis et utbredt problem alle Nokia 7 Plus har om man søker på det.

     

    Jalla.. Ellers ok telefon, men er treig i reaksjonen i daglig bruk, og selvfølgelig ikke like brukervennlig som min gamle iPhone.

     

    Zooming med kameraet i snap funker heller ikke etter at en har tatt bilde med vanlig kamera. Må restarte telefonen, da funker det helt til en starter den vanlige kameraappen :p Jalla

  2. Hva ville dere eksperter gjort i dag, dersom dere skulle slengt sammen noe for med mulighet for litt ok gaming på 144Hz 1080p skjerm innenfor 10 lax (u/skjerm).

    Spill i form av WoW, CS og kanskje nyere 1.person shooter spill som som regel ikke trenger mer enn en 4-kjerner med høy klokkehastighet og et ok skjermkort. 

     

    Har ikke hatt en stasjonær maskin på ca 10år så er ganske ute av det.

    Hva med en overklokkbar Core i3 8350K med en ok kjøler, Z390 hovedkort, 16gb 3000mhz ram, 500gb M.2 SSD og feks det nye GTX1660TI kortet i et tilsvarende kabinett og psu som i artikkelen til Tek.no?

     

    Jeg slengte sammen denne handlelisten: https://www.prisjakt.no/list.php?l=564942&view=m

     

    Noe dere hadde byttet ut? =)

    Tenker da at jeg godt kan legge på litt ekstra kroner dersom gevinsten i performance er høy, men også at jeg godt kan bytte til rimeligere komponenter dersom tapet er lite i forhold til hva man sparer.

×
×
  • Opprett ny...