Gå til innhold

richardchristy

Medlemmer
  • Innlegg

    332
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av richardchristy

  1. Jeg skal bestille en gitar fra en butikk i L.A.

     

    Gitaren er brukt, koster $2150 + $350 i fullt forsikret UPS frakt = $2500.

     

    Hvordan kan butikken sende meg pakken uten at jeg blir nødt til å betale mva? Jeg skjønner ikke hvordan moms kan beregnes på en brukt vare, si at jeg fikk tilsent en selvlaget gitar fra en kompis der borte, skulle det blitt beregnet moms på denne også?

     

    Uannsett, er eneste måte for butikken å erklære lavere verdi, eller finnes det noe annet de kan gjøre?

     

    Regner med å måtte svelge 3k til Jens.

  2. Få hele tg08 til å stemme frem mr Benjy Bronk fra the Howard Stern Show i konkurransen om å bli Paris Hilton's nye bestevenn i hennes nyeste bullshit realityserie. Benjy er kjent for hysteriske stunt, og har tidligere fornærmet ingen andre enn Anna Nicole Smith, Andrew Dice Clay, Donald Trump, Danny Bonaduce, Joey Buttafuco osv, lets fuck up Paris' show with a single vote. Han er for øyeblikket på andre plass.

     

     

    Let the TG08 army join the Stern army, and get Benjy into first place by voting.

     

    http://parisbff.com/people/BenjyBenjy

     

    Kom igjen, en stemme fra alle på TG hver dag frem til søndag gir 20000 stemmer, get on it people.

  3. Har fått et utleveringsbilag fra Posten, også er jeg usikker på om akkurat dette bilaget gjelder en ting jeg kjøpe på oppkrav eller med VISA. Jeg venter to pakker fra samme firma med samme vare, åsså lurer jeg på om det pleier å stå på utleveringsbilaget eller pakkesporingen hvis varen som det gjelder er postoppkrav?

     

    Basically, er det forskjell på utleveringsbilag som er oppkrav, og som er bare vanlige hentelapper? Hva kjennetegner et utleveringsbilag med oppkrav? Går det evt an å se det i pakkesporingen om det er oppkrav eller ei?

     

    Thanks a bunch

  4. Spørmålet er jo hvor langt dette skal kunne gjelde? Når noen bestiller noe regner de jo med at de får det de bestiller, til den prisen de bestiller det til. Pengene er nå trukket fra min konto, og jeg har ikke den samme disponible saldoen.

     

    Hva hvis jeg kjøpte en tv til 50.000? Eller en bil til 1.000.000kr? Når jeg kjøper noe regner jeg jo med at for at forhandleren skal kunne trekke penger fra min konto, må jeg få varen jeg har bestilt.

  5. "PC Express tar forbehold om trykkfeil og forbeholder seg retten til å endre konfigurasjoner og priser. Bilder kan avvike fra angitte spesifikasjoner. Varemerker eller andre navn som brukes på vår webside henviser enten til eierne av varemerkene eller navnet på deres respektive produkt."

     

    Betyr det at de kan forandre pris etter noen har bestilt, eller betyr det at de kan forandre prisen generelt?

  6. Nytteverdien er jo enkel. Når du går fra maskinen og glemmer å logge deg av, så gjør den det for deg. Når du kommer inn i rommet kan du programmere den til å starte yndingsplata di eller åpne opp vg.no. Du slipper manuel sync av kontakter og outlook for det gjør den også for deg. Det er jo en million bruksområder.

×
×
  • Opprett ny...