Gå til innhold

Salvan0r

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Salvan0r

  1.  

    GLEDER meg til de får det opp til en standard hvor jeg vil spille skiten ut av det! Elsker gameplayet, men skaleringsbuggen ble for mye for meg.

    Nå venter jeg noen måneder og koser meg med Divistion 2.

    Haha, du kjennner tydeligvis ikke EA. De har sikkert allerede blitt beordret til å starte ett nytt prosjekt. Teamet som er satt til å fikse Anthem vil bli mindre og mindre og mindre.

    vel det er lov å håpe! spillverdenen kjennes skitbra, utenfor fortet såklart. skills og slikt er on point, et bra team sammen med gode skills satt opp for flere enn enn til å komboe gjør det til en glede å banke løs sammen. men har mye å klage på, ser positivt på det og venter.

  2. Jeg er enig med sjefen sjøl:

    – Vi hører kritikken og tvilen. Men vi vil likevel kjøre på og jobbe med Anthem – en verden i evig forandring som konstant forbedres og vokser, og som støttes inn i fremtiden av våre dedikerte utviklere, bedyrer BioWare-sjefen.

     

    GLEDER meg til de får det opp til en standard hvor jeg vil spille skiten ut av det! Elsker gameplayet, men skaleringsbuggen ble for mye for meg.

    Nå venter jeg noen måneder og koser meg med Divistion 2.

  3. Personlig liker jeg Anthem.

    Ja, det er mye som kan og bør forbedres, men der er også ting som fungerer bra.

    At EA har vært her med stress-hammeren og gitt sine ordre til Bioware slik at de ikke har fått gjort en så bra jobb som de har potensiale til er veldig tydelig, men det har ikke ødelagt spillet imho. Jeg anser det heller ikke som en flopp, da gameplay fungerer bra og historien faktisk er mye bedre enn det mange skal ha det til.Store deler av historien forgeår i random conversations, e-poster og som historier og info man får når man finner ting her og der.

     

    Det sagt så synes også jeg at de kunne utsatt spillet i 6mnd eller så for finpussing, men det er ikke noe å gjøre med det nå. Nå kommer det masse innhold på relativt kort tid framover, og det blir å hjelpe til å gjøre spillet bedre. Stick with it, sier nå jeg. Dette spillet kommer til å banke Destiny ned i støvlene bare de får litt tid.

     

    Sier meg enig her! digger spillet! men hater noen deler/elementer som ikke er ferdig. kjenner jeg "mangler" noe etter mange år med D3, Som: mulighet til å sjekke andre sitt opsett og eller gear, at man har litt mer muligheter i freeplay til å gjøre ting (sjekke ut nye kontrakter uten å loade tilbake til X, sosiale ting), savner også en form for statistikker over hva bonuser du har (ALLE bonuser, også fra gear) så man KAN min/maxxe... det er jo det spillet er om! LUUT og minmax

  4. Nå har jeg spillt spillet en god del timer og karret meg til lvl25, fullført main story og de fleste andre quests, ikke grindet hardt enda. nyter freplay, men må si at det er frustrerende å ikke kunne kommunisere med de andre spillerne i sessionen din uten å måtte ha på voice(vet ikke engang om det fungerer). de fleste i freeplay kjører sitt eget løp uten å tenke på å hjelpe han som sliter med 20 mobs og lav helse, bare cruise forbi til noe de skal. egoistene.. finn deg en bønch med folk som vil grinde alt i spillet, diablo 3 stil, og ikke bry deg om public med randoms i freeplay.

    kan nevne at jeg er mer positiv enn negativ til spillet. jeg bare liker det, draktene, fargene, følelsen av kontroll etter noen timer i en javelin. dette med at man er sykt treg i Fårt Tartarsaus gjør at man føler seg umenneskelig rask i en javelin (psykisk smart av utvikler, men annoying siden man bruker mer tid der inne i starten av spillet)

    mitt største problem med spillet er catchup mekanikken i missions osv. om en javelin flyr litt før de andre som sanker en node på bakken og trigger et waypoint, får de andre 3 opp en x tid til du blir portet til der ting skjer. men så har rakkeren allerede flydd til neste waypoint og man bruker alle 8 sekundene man har igjen på å fly som FFF ettwe waypointen, i det du flyr opp 10m fremfor waypointen, BOOM loadingscreen, så misser man dialog og slikt pga loadingen, og man mister momentum i spillsesjonen sin. og gud forby at man skulle rekke å fly etter de andre uten å få en loadingscreen igjen! det er frustrerende. jeg ble lurt fra å få en kiste med et lilla item pga en faÆn som rusher fremover og ikke nyter spillet de to sekundene lengre med de andre han spiller med. ro ned of følg gruppa!

    det er sykt behagelig å henge sammen som en gruppe i spillet, combos som smeller her og der, eksplosjoner og livredning går i ett! man trenger ikke alltids en "tank" heller, om folk kan spille javelin sin, faktisk leser på hva de forskjellige våpen og skills gjør, så kan en helt ukjent gruppe få til en masse combos og knuse seg vei gjennom det meste!

    jeg liker spillet, men er litt skeptisk på grinden som endgame. hadde det vært random generated dungeons, med heller like typer "rom", ville det jo blitt morrosamt.

×
×
  • Opprett ny...