Gå til innhold

Stolt Jensenberg

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stolt Jensenberg

  1. *snip*

     

    jeg tør vedde surt oppsparte penger på at hun kun så på deg som en kompis og at hun dermed ble skremt da du sa du hadde følelser for henne. Jeg har vært borte i samme situasjonen selv. Jeg hadde inntrykk av at hun kun ville ha meg som kompis og det stemte da jeg konfronterte henne med det. Jeg sa ganske klart ifra til henne at jeg da ikke ønsket kontakt med henne da jeg ikke ønsker å gå rundt å vente på ingenting.Av en eller annen grunn fortsetter hun å ta kontakt med meg.. litt dumt men c'est la vie..

    7952903[/snapback]

     

    vedder ikke imot for å si det sånn, og jeg vil egentlig ikek miste henne som venn, så jeg driver å tar kontakt med hnne så det er egentlig helt omvendt :( for hun er en helt fantastisk perosn, og hvis det er mulig å "redde vennskapet" så vil jeg gjerne prøve på det :p

  2. Okey!

     

    Jeg ble beordret til å skrive her av en kompis av meg som var lei av at ejg klaget til han :blush::dontgetit:

     

    Har vært forelsket i en jente i snart et halvt år, vi var veldig gode venenr og snakket om alt mulig sammen og køddet og fleipet og alt sånt, så (en sjebnesvanger natt) sa jeg at jeg liktehenne (til henne) :wallbash::wallbash: ogeh, siden det så har hun ikke snakket med meg...

     

    vi pleide å gå sammen fra tensing (ja jeg går i tenisng og det ruler) og endte opp emd å stå å snakke til halv 3 og sånn, men etter at jeg "dropped the bomd" så ahr hun blitt kjørt hjem, ikke bra ikke bra.

     

    jeg har prøvd å få snakket emd henne mange ganger, men som oftest blir hun veldig optatt når ejg prøver å si noe eller så blir det som et forhør der ejg må draaaaaa hvert eneste svar ut av henne.

     

    hjeg har for lenge siden skjønt at det blir nok ikke noe mellom meg og denne dama, men in the name of all taht is holy! noen som har et hint eller to for å gjennomrette venskapet i hvertfall? :dontgetit: setter pris på alle svar =)

  3. Skjønner ikke helt hvorfor mange mener at Max Payne er den kuleste hovedpersonen i ett spill. Skal være enig i at spillet er fantastisk, men at Max Payne som person skal spille i samme liga som den hellige Duke Nukem har jeg vanskelig for og forstå. Uten bullettime(?) tror jeg mange hadde latt være og stemme på Max Payne, for som person er han ikke særlig kul i ordets rette forstand.

     

    Som sagt så mange ganger før i denne tråden, Duke Nukem troner alene på toppen av kulhetsskalaen innen spillverdenen, min hvertfall :)

    6599338[/snapback]

     

    max payne er jo drit kul! han er skikkelig bad ass og liksom ikke noen vanlig helt, han er antihelt på enmåte :D drit kul dude

  4. Generals ruler gata

     

    Taktikker:

     

    China: base defence suger max så sats på ofence, fly er din venn og masse battlemasters og/elelr overlords og overkjør fienden, å ha mange units er the key!

     

    GLA: Fett basedefence fordi du ikke trenger strømm, bygg defence utover hele mapet og lås motstanderen inne i sitt lille hjørne, når du har kontroll på mappet har du kontroll på penger og da vinenr du, ungå direkte attakcing, gla er litt svakere enn de andre

     

    USA: usa er kjipe :p ikke vær de :no:

     

    hvis du må så sats på litt av alt, fly er alltid kjekt og humvees er gode åpå ha med ttow missls ver taktsik (kan egentlig ikke USA :p)

     

    Uansett hva du er så sats på å tjene masse penger, har du penger vinner du

    og sats på Scud launchers/nuke bombers/dictance rocket launchers til å ta basedefence, hvis du kan skyte på de men de ikke kan skyte på deg har du vunnet ;)

  5. Jeg tror de VIL ha en god historie for å engasjere folk, og når de faktisk har skrevet 6 bøker og holder på med den 7 tyder det på at de er seriøse om det...

     

    Bøker får du enten kjøpt i Blizzard store eller på butikken Outland, mulig det er flere steder, men ikke så jeg vet om.

    6592568[/snapback]

    Hvor er så disse butikkene? Har de et nettsted?

    6592584[/snapback]

     

     

    Se her du

     

     

    og til akarno, det kan hende de vil ha en god historie men da forteller de den ikke før de åpnerporten, før det har skjedd er det liksom ingenting å fortelle for det har ikke skjedd ennå :p

  6. Skrev tidligere at jeg hadde prøvd meg på en jente på sist onsdag men det gikk ikke så bra (crash and burn!)

     

    Nå i ettertid så har jeg vært i seriøst dårlig humør :(:hrm: ... sur og greten og jævlig... noen som har noen forslag for å få humøret opp igjen? helst noe som ikke inbefatter tunge narkotisle stoffer :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...