Gå til innhold

DenUvitende

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DenUvitende

  1. Hei, har nettopp kjøpt ny bil, i går kveld så stoppet jeg bilen og når jeg gikk ut av bilen hørte jeg en klikkelyd fra bremsene. Noen som vet hva det kan være? Er bremse bare varme eller er det noe annet? Er forresten nesten helt ny skiver og klosser. Har video av lyden som jeg kan sende dersom du kan hjelpe

    • Liker 1
  2. Jeg tenkte mer i samme baner som Kyrre S.

     

    EDIT: Det må være noe som beviselig kjøper har lest og forholdt seg til før/under kjøpet.

    Bilen skulle i hvertfall selges for 40k men han betalte 27k for den og lovte å betale resten ved lønning, men det kom aldri, ikke at jeg bryr meg så veldig om det. Men er det noe jeg kan bruke om det eventuelt går så langt? Har jo selvfølgelig meldinger og lignende der det står en del forskjellige om hva som er galt om det holder

  3. Kjøper har i utgangspunktet bevisbyrden, dvs. at han må bevise mangler. Og for motor++ høres det ut som kjøpsloven (kjl.) § 20 1. og 2. ledd gjelder, siden du fortalte vedkommende om diverse problemer under panseret. Dessverre har du ingen skriftlig kontrakt/avtale hvor alt dette er tatt inn. Finnes det eventuelt noe annet skriftlig som kan hjelpe?

     

    Uten signert skriftlig kontrakt blir det fort ord mot ord. Og i følge https://advokatveiledning.no/artikler/bil_bat_bobil_camping_gjenstander/pastand_mot_pastand_hvem_har_bevisbyrden_/ er manglende skriftlighet noe som selger ofte får lide for.

    . Jeg har jo en kontrakt på Swiftcourt der jeg har signert og skrevet All infoen om bilen og disse manglene men som han aldri gadd å signere. Denne kan man jo se når jeg opprettet og signerte rett før bilen ble solgt og omregistrert på han. Vet ikke om det kanskje kan hjelpe?
    • Liker 2
  4. Hei, jeg solgte en 2002 modell Audi a4 1.8t, som hadde gått ca 210k for ca 3 måneder siden, bilen ble betalt i cash og vi skrev ingen kontrakt på dette, jeg hadde en kontrakt klar men han skrev aldri under. Nå påstår kjøperen at bilen har fått motorhavari, og at det klukker i hele forstillinga. han vil derfor heve kjøpet og få igjen pengene. Kjøperen var å prøvekjørte bilen da var det ingenting galt med forstillinga, og da opplyste jeg om at bilen hadde et problem jeg ikke hadde funnet ut av med turboen eller at den fikk falsk luft, eventuelt feil med kompresjon, da bilen fusket på tomgang og fusket ved pådrag og at bilen innimellom bare skrudde seg av når jeg girte. fortalte at bilen var chippa hos en noenunde shady type,og  at bilen hadde fjernet katalysator samt at den hadde rakrør, og at dette burde fikses før man brukte bilen for mye.

     

    Har han mulighet til å heve kjøpet dersom han velger å gå videre med dette, selv etter alle opplysningene jeg har gitt ham i tillegg til at han prøvekjørte bilen og veldig tydelig kunne merke at ting ikke var som det skulle og bilen skrudde seg av midt under kjøringa, men fortsatt valgte å gjennomføre kjøpet? 

  5. Nå har de fleste problemene løst seg, men selvfølgelig med løste problemer kommer det nye problemer. nå hender det at bilen skrur seg av midt under kjøring? som oftest ved akselerasjon, og når jeg trår inn clutchen for å gire detter bare turtallet og motoren dør.

  6. Hei, jeg har nettopp byttet viskermotor på en Audi A4 B6. Alt gikk helt greit frem til jeg satte på pusserne og de går nedover istedenfor oppover i starten. Så det virker som motoren går feil vei. Alt er gjort på akkurat samme måte som det var opprinnelig. Noen løsninger?

  7. Har du diagnosevektøy som klarer å lese av hvilken temperatur som rapporteres av systemet på "innsugningsluft temperatur sensoren"?Et "triks" for feilsøking kan være å trekke ut ledningen til sensoren. Dersom motoren da går bedre, så er sensoren sannsynligvis defekt, men man kan ikke vite det dersom det ikke er noen endring.Evt. rengjør temperatursensoren og test om det blir bedre.

    daa har jeg bytta innsugningslufttemp sensor også, og bilen går fortsatt like dårlig på tomgang men nå fungerer turboen nesten optimal ved kjøring. Fortsatt ingen feilkoder, men har merket av bilen bruker ekstremt mye bensin.
  8. Har du diagnosevektøy som klarer å lese av hvilken temperatur som rapporteres av systemet på "innsugningsluft temperatur sensoren"?Et "triks" for feilsøking kan være å trekke ut ledningen til sensoren. Dersom motoren da går bedre, så er sensoren sannsynligvis defekt, men man kan ikke vite det dersom det ikke er noen endring.Evt. rengjør temperatursensoren og test om det blir bedre.

    har bare noe billig diagnose verktøy som jeg kan lese av koder, og fikk bare opp en kode som var 16497. Skal prøve å trekke ut kabelen Til sensoren og se om det hjelper.
  9. Da ville jeg gått over slanger og koblinger, sjekket for lekkasje/falsk luft. Ved feil på coil får du feilkode og motorlampe.

    fikk ny feilkode nå på, innsugningsluft temperatur sensoren, skal denne ha så mye å si for dette? Vet ikke om ved feil på denne så blir det kanskje for fet eller tynn blanding?
  10. Lyser eller blinker motorlampen fast eller av og til? Vedlig vanlig med morkne slanger som gir falskluft på disse, kan være vanskelig å finne ut av. Feil på coil er også vanlig, og da vil den gi feilkoder med random misfire.

    Har ikke fått noen feilkoder på noen ting annet en den N75 ventil og n80 ventilen, etter jeg byttet dette ble det noe bedre men ikke som skal. og har ikke fått flere feilkoder selv ved nøkking og feil ved pådrag. motorlampe har aldri lyst når det blir problemer.

  11. Hei, nå har jeg holdt på å surra med å prøve å få fikset bilen, og jeg begynner å gå dritt lei, jeg har en a4 b6 2002 modell, 1.8t. Feilen er at bilen går ujevnt på tomgang, og ved noen tilfeller så vil bilen bare skru seg av midt under kjøring når jeg trår inn clutchen for å gire, den er også rimelig hakkete enkelte ganger ved pådrag som at den gir gass men samtidig ikke vil og det bare lugger fremover. jeg har så langt byttet, LMM, ladetrykksensor, luftfilter, tomgangsreguleringsventil, luftinnslippingsventil og ladetrykksregulator uten hell. noen her inne som kan tenke seg andre løsninger?

×
×
  • Opprett ny...