Gå til innhold

dabadapter

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dabadapter

  1. AtlasWinner skrev (På 12.8.2023 den 15.10):

    Hva er slacken din? :) lyst å dele?

    Du finner den på Sofapenger. Send mail til admins der :)

    BET365 skrev (5 timer siden):

    Hei!

    Finner ikke Coolbet som bookmaker i oddsmonkey lenger. Noen andre som har samme problem?

    Ja, den forsvant for en tid siden. Du kan sjekke ut Oddsportal feks. Ellers er Coolbet ganske grei å finne odds hos manuelt.

    ^fmj skrev (2 timer siden):

    Hvilke tjenester bruker dere til innskudd og uttak?

    Litt diverse. En del som har forsvunnet for norske kunder i det siste. Luxon, Jeton og kryptovaluta det går i for min del. Mer info her https://linktr.ee/sofapenger

  2. Yikes. Krever litt kapital først, ja.. 

    Jeg holder meg til matched betting en stund til. Ting tar tid meg meg, tydeligvis.. men frem mot sommeren skal jeg prøve å fullføre de samme bettingsidene som du har gjort på denne korte tiden. Gleder meg til å ta fatt på de større bonusene etter hvert. 

    Man sparer mye tid når spillene taper hos bookie og vinner hos Smarkets! Jeg har registrert meg via Vipper sidene og bruker Neteller når jeg har mulighet. Får da noen poeng her og der. Tenker satse mer på dette etterhvert når jeg har bygget meg opp litt bank!  :)

  3. Da var jeg ferdig med Coolbet!  :grin2:

     

    CL-kampen vant hos Coolbet, noe som var litt uheldig. Men nå har jeg klart å vinne alt over til Smarkets før omsetningskravet! Av 2000 kr i mulig gevinst sitter jeg igjen med 1940 kr, noe jeg tror er ganske bra?. Har registrert meg på Fansbet nå, regner med at den bonusen er ferdig ila. helgen ;)

     

    Foreløpig må jeg si at dette er relativt lite jobb for en grei sum penger!

  4. Sjekket ut kanalen med en gang den kom, men da var det ingen tilstede. Skal prøve på nytt igjen nå.

     

    Alltid godt når man vinner på Smarkets og ikke hos bookie. Jeg har hatt litt problemer i starten med at alt for mange av spillene har gått inn hos bookie og at jeg til slutt måtte ta ut fra bookie og over til Skrill. Måtte sende inn bilde av pass, bankkort osv.. så det tok et par uker før jeg var i gang igjen.

    Ja, jeg har verifisert Skrill og Smarkets-kontoen. Sendte også inn til coolbet hvis det skulle vise seg å være nødvendig. Hvis spillet i kveld går veien er jeg klar for neste bookmaker. 2000 i gevinst etter i kveld, i såfall!

     

    Merker at dette er noe jeg kommer til å like, haha!

  5. Haha, den er litt lei ja.. med tanke på hvor mange kamper du kunne ha spilt på i mellomtiden. Når det er sagt, så tror jeg det er viktig å være tålmodig. Ikke tenk at du skal tjene 10-15k i måneden. Tar nok litt tid å komme seg inn i det, pluss at det er en del vanskelige bookier der ute. 

     

    Min foreløpige plan er å spille med opp til 20k på Smarkets og deretter bryne meg på de store bookiene, så får vi se om jeg orker mer etter det.  :hmm:

    Tapte det første spillet mitt hos Coolbet, så da fikk jeg litt mer penger på Smarkets! Jeg har lest meg litt opp på hvilke bookies man bør starte med, så jeg har en videre plan etter Coolbet. Har du blitt med i Slack-kanalen til Sofapenger? Veldig mange nyttige tips fra andre som driver med Matched Betting. Anbefales. Det var en link på Sofapenger-siden der du kunne joine.

     

    Veldig fornøyd til nå, blir spennende å se når jeg klarer 10.000/mnd ;)

  6. Ser det blir en aldri så liten trippelpost på meg, men la gå.

    Jeg tror fint at man kan tjene 10-15000 i måneden, men selvfølgelig bare i starten.. når man lurer til seg bonusen fra spilleselskapene. Og det tar litt tid å sette seg inn i det, men det er genialt når man først skjønner det.

     

    Det som er tungvint er at det noen plasser er vanskelig å sette inn penger for det fungerer ikke med vanlig visa - heller ikke med mastercard.. så av og til kan eneste mulighet være paysafecard, men hva gjør man ikke for å tjene litt penger?

     

    Men det som er mest slitsomt, etter min erfaring, er hvis du er uheldig og vinner for mye på bettingsiden hvor du egentlig bare er ute etter bonusen. Altså at banken på denne siden blir større enn der du egentlig vil vinne pengene dine (exchange. f. eks smarkets)

    Takk for supert svar! Har lest Sofapenger-guiden to ganger nå, så nå tenker jeg at jeg prøver. Ser de anbefaler Coolbet blant andre, som første bookmaker pga god odds og gode bonusvilkår.

     

    Jeg tenker at jeg trenger ca 10-15.000 på Smarkets, tror du det er greit?

    Har du tips til andre bookmakere etter coolbet? Bonuslisten på Sofapenger var relativt lang! :)

  7. Wow, såpass! 10.000 i mnd hadde jo vært ganske deilig...

     

    @newman221 jeg tror ikke du helt har skjønt konseptet. Ved å spille på alle utfall vha. en betting exchange vil man «nulle ut» risikoen. Da sitter man igjen med bonusen som gevinst, uavhengig om man må omsette den eller ikke.

     

    Tok litt tid før jeg skjønte det ;)

    Video som forklarer ting her:

×
×
  • Opprett ny...