Gå til innhold

Graphic_Slut

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Graphic_Slut

  1. Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med dette produktet til X-box. For øyeblikket bruker jeg deling av internett-tilkobling gjennom en Pc med trådløst nettverkskort, men dette har vist seg og ikke fungere særlig bra ved spilling på X-box live, m.a.o det lagger endel. Har hørt at det ikke er anbefalt med trådløst nettverk til X-box, men dette produktet virket som en god løsning. Så jeg vil gjerne høre om noen har gode\dårlige erfaringer med dette produktet.

     

    På forhånd takk :)

  2. Har samme problemet jeg også, men jeg tror at funskjonen rett og slett er sensurert, for om du åpner config.ini filen (eller noe sånt) så står det at "unzip" funksjonen er bindt til "R", men det fungerer ikke inne i spillet. Har prøvd å bytte ut "R" med en annen tast men det fungerer fremdeles ikke. Mener og huske at du kunne bytte "unzip" keyen inne på menyen i orginalen, så her lukter det sensur eller en bug for den saks skyld ;)

  3. Jeg har ikke prøvd å spille "live" men det er sikkert fett. Nei det finnes ikke assult rifle på halo 2, ikke som jeg kan huske i hvertfall..

    Ja det stemmer at det ikke finnes Assault Rifle på 2'ern, den er blitt erstattet med en "Battle Rifle" som bare skyter burst. ;)

  4. For litt siden kjøpte jeg dette kortet hos komplett.no Jeg har aldri brukt det noe særlig inntil idag da jeg skulle prøve og ta opp video fra mitt Panasonic NV-GS33 Dv kamera med Pinnacle Studio 9. Programmet fant kameraet og alt var greit men da jeg spillte av film kunne jeg telle antalle bilder pr. sekund på en halv hånd, og stort bedre var det ikke da jeg prøvde og ta opp film, da skippet programmet så mange frames at opptaket ble ubrukelig. :( Jeg tror ikke det er noe galt med Dv-kameraet siden jeg har brukt det hos en kompis og der fungerte alt som det skulle. Jeg har prøvd og instalere driver på nytt gjentatte ganger men uten resultat. Jeg bruker Windows XP med SP2, og OS finner ingen feil med kortet "denne enheten fungerer som den skal" står det i enhetsbehandling, jeg er tom for ideer, men jeg mistenker driverfeil. Noen andre som har peiling?

    Takker for alle svar :)

  5. De to spillene kan ikke sammenlignes helt ut fordi det ene er jo på konsoll og en konsoll har jo som alle vet litt mer begrenset hardware enn de fleste pc'er. Men de er jo innenfor samme sjanger så de kan sammenlignes rent gamplaymessig hvis man ser bort ifra grafikken. Vent til Half-life 2 kommer til X-box da stiller spillene likt og da kan diskusjonen starte for alvor. :yes:

  6. "The Mangler"  :cool:

    Oki, den der nekter jeg å tro...

     

    En ond vaskemaskinting som dreper folk? Temmelig tåpelig film. Den er ikke spesielt gørrete engang...

     

    Men den "Mangler"-tingen er litt gøyal da...i all sin cheesyness. Visste ikke at en tøypresser kunne være SÅ stor, SÅ evil-looking og SÅ utrolig dårlig laget... Ser jo ut som den er laget av papp! Neineinei, dette er ikke en syk film...bare en dum film løselig basert på en dum Stephen King novelle.

     

    Gjesp.

    Den er jo utrolig patetisk og umenneskelig dårlig laget men den er samtidig så utrolig dårlig at det er nesten morsomt. Filmen er sikkert basert på en stil Stephen King skrev når han gikk på barneskolen :!:

×
×
  • Opprett ny...