Gå til innhold

Sommereng

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sommereng

  1. Hei lenge siden sist.

     

    Jeg har slitt med å få jobb, hele livet mitt har bare gått i grus etter hendelsen. Jeg har ikke klart å skaffe i nærheten av nok penger til mitt søskenbarn så han har brutt all kontakt med meg og vil aldri se meg mer, så jeg har hatt det utrolig vanskelig de siste ukene. Han vil ikke engang lenger ha penger av meg når jeg får jobb i fremtiden, han skal klare seg selv sier han. Jeg er blokkert over alt, håpet han tullet men det er maaange uker siden han sa det og ikke snakket med eller sett meg etter det, så han mener nok det han sier.

    Jeg føler i tillegg at resten av slekten og familien min vender meg ryggen og vil ha mindre med meg å gjøre, jeg blir aldri invitert på noe lenger mens andre i familien blir det. Jeg har kun en som støtter meg og det er min far og til dels min mor men det er min far som støtter meg og reagerer kraftig på hvordan slekten har blitt mot meg. Jeg blir helt ødelagt av dette og vet ikke hvor lenge jeg klarer mer.

    Jeg har bare meg selv å stole på, og er likegyldig til alt, gir bare opp! Det var ikke slik jeg ville eller håpet det skulle ende, men nå er det fullstendig game over!

    Unnskyld for negativitet nå, men det finnes ikke noe positivitet i mitt liv lenger og ingen vil savne meg om jeg blir borte utenom min mor og far, de andre bryr seg nok ikke, de vil nok heller bare bli glade!

    • Liker 3
  2. Hei igjen. Jeg har mistet jobben og har ikke noe serlig penger igjen, har fått betalt litt men ikke mye nok. Har måttet ha litt penger å bruke på meg selv også, men har betalt mest til mitt søskenbarn.

     

    Det at jeg har fått sparken gjør meg ikke så mye, den var ræva betalt og alt for hard og tung fysisk jobb, får ikke ta en 5 minutter noen gang, kun de 2 obligatoriske pausene i løpet av en dag.

     

    Jeg må bare melde meg til nav etter påsken å spørre om de kan hjelpe meg økonomisk eller at de finner en normal jobb til meg, men det er nok ikke lett når jeg ikke har lappen ?

  3. Prøv å trykk på måne emojien som du har sendt i chatten. Da skal det komme mangen måner fallende fra toppen av chatten og nattmodus tilgjengelig.

    Det har jeg prøvd på, da kommer det bare mulighet for meg å reagere på månen, alt fra liker til sinna, eller slette meldingen videresende eller kopiere. Fallende måner skjer ikke. Har du fått det til?

×
×
  • Opprett ny...