Gå til innhold

Snoopy_493441

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snoopy_493441

  1. Jeg synes dette var en meget interressant diskusjons tråd, da spesielt mhp. denne uname-I med sine konsekvente argumentasjon basert på de offentlige rapporter og med henvisning til at selskaper med høy anseelse må betraktes som solide og aldri må man stille spørsmål om det de så har gjort kan være galt. Jo, det ville være en fantastisk god verden dersom det var slik. I dette foraet hadde jeg forventet en teknisk tilnærming og ikke påstander fra en som tydeligvis ikke kjenner saken, slik som Jeg gjør. Jeg var nemlig sentral i arbeidet og er en av de som er med i dokumentarserien. Jeg har ikke tenkt å bruke hverken tid eller energi for å prøve å forklare faktum til en som ikke kan komme med konkrete faglige vurderinger av verdi for saken. Jeg har mer enn nok med å bevise for allmennheten at verden er rund, selv om rapportene har konkludert med at den er flat.

     

    • Liker 1
  2. Der fantes ikke et eneste bevis, men etter at de tekniske bevisene etterhvert kunne elimineres , da de ikke engang kvalifiserte som indisier, gikk politiet på "sikre observasjoner" til og fra begge arnested. Det som gjør det ekstra ille er at absolutt ingen av disse observasjonene fant sted. Bevisplanting er et passende ord og selvsagt justismord, det verste i Norsk historie. "Han er gjerningsmannen, sterkere kan jeg ikke si det", sitat Willy (Jernwilly) Haugeli Mars 1991.

     

    • Liker 1
  3. Man sier ikke Utøya ulykken, det gjør man heller ikke om en mordbrann som tok livet av 159 mennesker. 1 uke før massedrapet ble skipet omsatt for $ 6.456 million og samme dag forsikret for $ 24 million. I Juni 1990 var de reelle eierne aggresive i å få utbetalt for CLT, men da det ble truet med rettsoppgjør fra forsikrings selskapet ble det avtalt en restverdi og $ 14 mill. i oppgjør. Med dagens kurs skulle dette bli med valuta verdi av i dag omkring en halv milliard kroner. Skipet var ikke verd en fraksjon av det beløpet. Men behøver ikke all verdens kunnskap for å skjønne at der kunne ligge et motiov, men det ble aldri etterforsket. Dersom noen innbiller seg at politiet i dag som ettergår sin egen 100% feilslåtte etterforskning er interressert i annet enn å bruke feiekostene videre, da er man naiv langt utover det forsvarlige. Og kommisjonen hva var det ? Et utvalg som av å til møttes, men jobben ble gjort av 3 innhabile politifolk med tidligere befatning med saken i det såkalte sekreteriatet. Dette er Europa verste uoppklarte forbrytelse i fredstid. Ære være de som har jobbet i over 4 år for å lage en verdig og meget opplysende dokumentarserie om dette.

     

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...