Gå til innhold

pippus

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pippus

  1.  

     

    Latterlig mye gråting over ingen ting, om spillet finnes på epic store eller steam er av ingen betydning da det ikke forandrer noen ting ved selve spillet, slutt å ha så sykt ocd. Nesten verre enn battlefield dette.

     

    Ja hvordan kan dem klage på at dem mister alt dette  :hmm: Dette er ikke hele listen engang. Du mister også tilgang for refund om det skulle være noe galt med spillet.

     

    4MMNPuHSJMGikghCAHgc4M-650-80.png

    Ouff ja. Hvordan skal man klare seg uten brukeranmeldelser og forum? Refund er forøvrig helt likt begge stedene.

    Flere poster over hele som sier at de ikke får refunds siden grunnen de oppga ikke er gyldig. Steam stiller ingen spørsmål. På epicgames trenger du tydligvis doktor grad og legeerklæring.

     

    For ikke å snakke om alle kreditkort nummerene de fikk leaked. Hacket kontoer som folk ikke får tilbake fordi support ikke engang svarer. Epic games er utrolig dårlig og det faktum at den eneste måten de klarer å få kunder er å gi bort gratis spill og kjøpe eksklusive rettigheter burde si sitt.

    • Liker 2
  2. Til alle dere som sier "12% vs 30%. Ikke rart de går over" etc. Steam tar ikke 30%. Steam tar 30% av nye publishers. Deep silver har solgt godt over 10 millioner spill så de er nede i rundt 12% per spill.

     

    Dette ble ikke gjort pga salgsinntektene. Dette kan dere bare legge dødt med engang.

     

    Er synd at epic games ikke klarer å lage en store som er bra nok til at kunder vill gå over, så de bruker mafiametoder og holder spill som gissel.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...