Gå til innhold

SilentBob

Medlemmer
  • Innlegg

    242
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SilentBob

  1. Fikk i går en mail hvor jeg ble tilbyd 10 dagers gratis spilletid på Warhammer. Jeg kjøpte spillet kort tid etter at det kom ut, men fikk aldri testet det ordentlig pga. "real-life" og jeg avslutta etter den første mnd. med gratis spilling. Nå har jeg forsøkt å laste det ned gjennom klienten i ca. 24 timer, men på 2 GB så stoppet alt, nå kan jeg ikke starte klienten engan, får bare en feilmelding, har restarta maskinen flere ganger, men uten hell. Prøvde så å laste ned gjennom bittorrent-klienten, men der får jeg ikke mer enn 10-30kb/s og med denne farten så vil jeg ikke engang få ned spillet før de 10 dagene mine er over :thumbdown:

     

    Så; noen some vet om det finnes en side der ute hvor jeg kan laste ned Warhammer klienten med god fart?

  2. Hallo, jeg har i lengre tid fundert på å levle opp en rouge, og siden jeg svømmer over av EoH og stonekeeper's shards så tenkte jeg å lette levlinga med å kjøpe noe av dette Binds to Account gearet som skalerer ettersom jeg dinger.

     

    Siden jeg har liten til ingen greie på hvodan man gearer en rogue tenkte jeg og spørre dere som (burde) ha litt greie på dette.

     

    Av våpen har jeg funnet fire muligheter:

    Daggers:

    Balanced Heartseeker EoH

    Sharpened Scarlet Kris Shard

     

    Swords:

    Venerable Dal'Rend's Sacred Charge EoH

    Battleworn Thrash Blade Shard

     

    Noen innspill på hvordan kombinasjon av disse som vil være "best" (vil bare spise opp mobs fortest mulig ;)).

  3. Har brukt www.gamersloot.net flere ganger, første gang du handler der så ringer de deg for å bekrefte at du er deg. Deretter hvis du kjøper flere ganger får du CD-key/game-card key etter 2 min som regel. Veldig fornøyd med den siden.

     

     

    Jepp kan bekrefte at gamerloot.net er en seriøs aktør. Kjøpt tilsammen 4 cd-keyer derfra og aldri hatt noe som helst problem. Nøkkelen får du i løpet av minutter.

  4. Når jeg innstalerte Vista så lastet jeg ned og innstalerte alle de nyeste driverne, og i går innstalerte jeg den nyeste Gigabyte Biosen, men uten at det gjorde noe. Maskinen er nettopp "blåst" ren med trykkluft på boks, og idle temp. ligger på litt i overkant av 40 (skjermkort). Jeg fant ikke ut hva som var galt, men misstenker at det er en bugg i driverne. Uansett så er jeg tilbake til xp nå og problemet er borte så...får vente litt før jeg prøver meg på vista igjen.

  5. Litt merkelig situasjon da jeg slo på maskinen i dag. Jeg har et Gigabyte GA-965P-DS4 hovedkort som er ca. 8 mnd gammelt. Da jeg kjøpte det var det F2 versjonen av Bios som var innstalert så jeg oppgraderte til det som på den tiden var den nyeste, nemlig F6. Dette gjorde jeg da maskinen var ny, altså ca. 8 mnd siden. Nå i dag når jeg slo på maskinen oppdaget jeg at gjeldende Bios var F2 igjenn (dette er ganske enkelt å se da oppstart-bildet er byttet ut med det standard skriften hvor det står hvordan cpu, minnetest osv.) En rask sjekk i cpu-z bekreftet at jeg nå plutserlig har F2 Bios igjenn. Hvordan er dette mulig? Har ikke vært å fiklet i Bios på mange måneder, det eneste jeg gjorde siden siste restart var at jeg innstalerte Sony Ericsson PC-Suite.

     

    Ingenting som feiler maskinen annet enn det jeg har tatt opp i denne tråden, men litt merkelig at Bios "nedgraderer" seg selv....eller?

  6. Har problemer med en slags blåskjerm i Vista. Ikke den vanlige, men en masse lyseblå og hvite horisontale linjer nedover skjermen. Se det vedlagte bilde.

     

    Dette problemet kom ca. 90% av gangene hvor maskinen hadde stått ubrukt en stund, og vista slo av skjemen. Dette løste jeg meget enkelt ved å be vista om å aldri slå av skjemen. Men nå kommer samme problemet med ujevne mellomrom mens jeg spiller, det kan komme etter 5 minutter eller etter 5 timer. Eneste måte å komme tilbake til windows er ved å restarte maskinen.

     

    Noen som har opplevd det samme, eller noen som har forslag til løsning.

    Oppsett:

    Gigabyte GA-965P-DS4

    GeIL DDR2 PC6400 Ultra 2 GB

    Intel Core 2 Duo E6600

    Gainward GeForce 7950 GT 256 MB

    Seagate Barracuda 7200.10 320 GB SATA

    post-51338-1190172458_thumb.jpg

  7. Har på følelsen av at de fleste velger anti-virus etter "trynefaktoren". De fleste gjør en god jobb, og med mindre du sitter på maskinvare fra forrige årtusen så er vel ikke mangle på systemressurser noe problem (med untak av Norton kanskje). Selv bruker jeg AVG Anti-Virus Free Edition 7.5 på mine Vista maskiner. Har ikke vært borte i problemer så langt, enkel automatisk update og du kan stille på om den skal bruke lite ressurser (slik at man kan bruke maskinen til andre oppgaver under scan, uten at man legger særlig merke til den) eller mye ressurser (og bli raskt ferdig). På laptopen har jeg satt den til å bruke lite ressurser da den som regel scanner mens jeg bruker den, mens på den stasjonære har jeg satt den til å bruke mye ressurser når den hver natt scanner hele systemet.

     

    Brukte før NOD32 og kan så absolutt anbefale det, men føler ikke at den er verdt 300 kroner når AVG gjør en såpass god jobb.

  8. Har samme problem med samme oppsett, Canal Digital (analog) og Microsoft Media Center på Vista.

    Bare noen ytters få kanaler som har data, meget irriterende. Når jeg skriver inn min postkode så får jeg bare opp "unmapped analoge cabel" (eller noe i den duren). Har forsøkt med endel oslo-postkoder, men finner bare Get og unmapped...

     

    Tips og forslag mottes med stor takknemlighet.

  9. Såfremt du ikke har bodd under en stein den siste uka, har du sikkert fått med deg at kampen går på den nye kanalen Viasat4 (den som har tatt over for ZTV fra og med idag).  Dersom du har tatt inn ZTV før, trenger du ikke å stille inn noe på nytt.

     

    Dette har stått i alle de større avisene denne uka.

     

    Du kan også streame den fra http://www.viasatondemand.no/ for 49 kr.

    9451757[/snapback]

     

    Takk!!

     

    Satt å leita panisk inne på tv2 sumo, men fant ingenting. Nok en gang reddet hw.no forumet oss "steinfolket"

  10. Har en Belkin N1 trådløs router som jeg ikke får akrivert trådløst nettverk på.

    Når jeg setter inn cd'en som skal ta seg av alt så kommer jeg ikke lenger enn så:

    post-51338-1187780918_thumb.jpg

    Når jeg så trykker på Begin kommer dette skjermbildet opp:

    post-51338-1187780928_thumb.jpg

    Og der stopper det fint opp. Jeg har prøvd på de fire maskinene som er koblet til med kabel og med samme resiultat på samtlige. To av maskinene kjører Win XP Pro en XP Home og en Vista. Er det kanskje meningen at dette skal ta lang tid? Lengste til nå er ti minutter, har avslutta alt av programmer og slått av software brannmur.

     

    Jeg gikk så inn i webgrensesnittet og ordnet der, men jeg får ikke slått på trådløst der heller. Det er 6 ikoner på fronten av routeren og alle bortsett fra trådløst lyser blå.

     

    Så, hvordan enable trådløst på en Belkin N1 MIMO?

  11. Kjøpte min over disk hos binders i går og ble litt skuffa da den var utstyrt med 7300 ifølge klistermerket. Ble derfor ekstra glad da det viste seg at det var et 7600 som fulgte med. Ellers er jeg så langt godt fornøyd med maskinen. Hadde en god del problemer i starten, WLAN falt ofte ut (kunne det virke som) og mange av programmene virket ikke (bl.a. opera som ikke kunne koble til noen nettsider). La selvfølgelig all skyld på vista, men etter å ha avinnstalert Norton fungerte plutserlig alt...

     

    Eneste jeg har å utsette er at jeg ikke liker den "glossye" skjermen, den er bedre i mørke rom, men der jeg bruker maskinen (stua) har jeg meget dårlig lyskontroll og da vises gjennskinn meget godt. Batterikapasiteten var også dårligere enn jeg hadde håpet på, blir kanskje å invistere i et bedre etterhvert.

     

    Ellers hadde det vært fint med noe mer info angående webkameraet...evnt. forslag til programmvare.

  12. Jeg har et netterverk som jeg har forsøkt å beskrive så godt jeg kan i det vedlagte bildet.

    Jeg har et modem med innebygget router hvor jeg har koblet til:

    1. Stasjonær/Bruks PC

    2. Server

    3. Media PC

    4. En trådløs router

    Å dele filer mellom de tre føste er ikke noe problem, men det hadde vært fint om de bærbare kunne få tilgang til filene som er delt på serveren. Er dette mulig?

    post-51338-1187699588_thumb.jpg

  13. Takk:)

     

    Noen som vet om det f.eks går an å leie upartisk hjelp et sted til å finne en passende bruktbil, og som kanskje kan bli med og ta en titt når jeg finner en som ser interessant ut? Bor foressten i Oslo...Kjenner dessverre ingen "bilfolk" ;)

    9120873[/snapback]

     

    Vet ikke om noen som kan hjelpe deg med å finne passende bil, men om du kanskje kan fortelle om hva du skal bruke bilen til så kan kanskje vi hjelpe. Ellers anbefaler jeg sterkt at du bestiller en naf-kjøpstest. Da får du en upartisk gjennomgang av bilen før du kjøper den. Bruktbiler er skummelt, driver å snuser på ny bil selv...lykke til

×
×
  • Opprett ny...