Gå til innhold

remix

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av remix

  1. Da har jeg sett gjennom dine poster, og kommet frem til at du har Ryzen 5 2600 og GTX 1070 ti. Hvis dette stemmer, så passer delene dine ganske greit allerede.

    takk for svar:) er ganske ny i gamet.. Ja då sier jeg meg fornøyd med oppsettet mitt foreløbig.. driver å spiller division 2 og sekiro :) har en 144 hz skjerm 1080p og har rundt 60- 80 fps.. Men er det slik at eg bør ha 144 fps for å utnytte skjermen fullt?
  2. Det er helt trygt å overklokke så lenge du har en kurant CPU kjøler. Kraken x62 er godt nok. You kan du også overklokke men gir ikke veldig mye mer fps. Som du selv skriver så begynner denne å dra på åra. Nå har ikke jeg sett filmen men all overklokking av CPU bør foregå i Bios. Øk litt og litt. Øk frekvensen på CPU først, deretter volteb til du har nok. Husk å teste at CPU ikke går for varm. Dette kan gjøres ved stress programmer som Realbench men også ved å spille CPU krevende spill.

    har skaffet meg et 1070 ti kort nå og har fått overklokket til 4.0ghz, merket en del forsskjell men lurer på om jeg kan få den høyere uten å skade noe. cpu holder stabillt 60-62C under stresstest.. har volten på automatisk i bios.. bør jeg fortsette?

  3. Det er helt trygt å overklokke så lenge du har en kurant CPU kjøler. Kraken x62 er godt nok. You kan du også overklokke men gir ikke veldig mye mer fps. Som du selv skriver så begynner denne å dra på åra. Nå har ikke jeg sett filmen men all overklokking av CPU bør foregå i Bios. Øk litt og litt. Øk frekvensen på CPU først, deretter volteb til du har nok. Husk å teste at CPU ikke går for varm. Dette kan gjøres ved stress programmer som Realbench men også ved å spille CPU krevende spill.

    Tusen hjertelig :) skal skaffe meg en 1070 8 gb.. tenker å starte overklokking da:)
  4. Kjøpte denne pakken selv for 1 uke siden .. søk etter Amd ryzen master, enkelt og greit program til overclocking.

    Kjørte selv i dag prosessor til 4.1 med 1.4v, og virket bra. Har en 240mm vannkjøling på, temp under load lå på 60ca.

    Bruker foreløpig med ett GTX 970 strix som også er overklokket litt, men det «flaskehalser» cpu, så ditt 780 er nok en virkelig flaskehals.. vurdere selv ett brukt 1070, evt RX 64

    Ok Nice takk for tips.. Ja jeg er på let etter en ny gpu.. har sett på 1070 og 1080 :) kjøper meg en en kraken x52 med 240mm radiator:) tar å venter litt med overklokking frem til eg skaffer ny gpu:)

  5. heisann trenger litt hjelp til overklokking... jeg har aldri gjort det før men har funnet en video på youtube som har samme hk og cpu som jeg har. er det rygt å overklokke den slik som han gjør det her eller er det noe jeg bør passe meg for.. jeg har tenkt på å investere i en ny cpu kjøler.. har sett en del på nzxt kraken x62.. er dette en god cpu kjøler som takler overklokking?? jeg vet ikke om gpu har noe å si.. det jeg har nå er nvidia geforce gtx780.. er det noe vits i å overklokke når jeg har en såpass gammel gpu? takk for tilbakemeldinger :)

  6. Nå har jeg koblet til USB 2 portene på skjermkortet fra fronten fra den gamle kassen jeg hadde fortsatt ikke noe hell .. jeg har en tomahawk b450 hovedkort.. eg skjønner koffor det ikke funker.. Men har lest at amd har store problemer med Windows 7 men er det noe annet jeg kan gjøre.. kassen jeg har nå er Lian li dynamic og ser ut som alle portene den har er 3.0...

     

    Vurderer nå å installere Windows 8.1 eller 10 om det fortsatt er mulig å få tak i..

     

     

  7. Hei jeg har kjøpt nytt hk og cpu.. jeg kjører på Windows 7 og selvfølgelig hat den ikke USB 3 driver med.. Så nå funker ikke mus eller tastatur, så jeg får ikke lastet ned drivere eller noe? Mus og tastatur funker i bios.. har prøvd med legacy mode av og på uten hell, har ikke gammel mus.. er det noen som har flere tips?

  8. hei jeg har kjøpt meg en oppgraderingspakke https://www.komplett.no/product/1007143/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-ryzen-5-2600#

     

    jeg har ingen erfaring med overklokking men jeg har lest litt rundt og sett noen videoer om overklokking med denne cpuen.. de sier at det nesten er anbefalt å gjøre det.. om det er noen som har tips osv om dette så blir det satt stor pris på det.. 

    gpu som jeg har i nå er gammel men funker foreløbig ASUS GEFORCE GTX 780 OC 3GB PCI-E DVI/HDMI/DP

    men jeg kommer til å oppgradere etter hvert.. 

     

    bør jeg ha en annen cpu kjøler enn den som er stock.. har sett på NZXT Kraken X52 CPU Kjøler 

    duger denne??

     

×
×
  • Opprett ny...