Gå til innhold

Ponduss

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ponduss

  1. Hei,

     

    Jeg er i full sving med å ferdigstille versjon 2.0 av EBA-News og har mottatt mange tips underveis i prosessen. En av de nye funksjonene vil være template-muligheter, i form av ulike design man kan velge å aktivere.

     

    I den forbindelse hadde det vært fint å ha noen valgmuligheter på standardinstallasjonen. Dersom noen føler seg kallet til å lage designforslag til EBA-News som kan følge med som standard, hadde det med andre ord vært kult. Det er ingen betaling inne i bildet, men navn og lenke til en personlig nettside er en selvfølge. Det vil også komme en template-side på ebascripts.com hvor man også blir kreditert.

     

    Jeg må nesten forbeholde meg retten til å bestemme hvilke forslag som vil bli benyttet, men setter stor pris på tilbakemeldinger. Vær oppmerksom på at systemet ofte brukes i sammenheng med blogger eller nyhetssider, så oversiktlighet og brukervennlighet bør være i fokus, men farger og oppsett er helt fritt.

     

    Standardoppsett som brukes p.d.d.:

     

    post-51323-1172796366_thumb.jpg

     

    Verdt å merke seg:

     

    -- designet må kunne skaleres uten problemer

    -- det går fint å bare lage en PSD-fil, kodingen og tilpasningen tar jeg meg av

     

    Spørsmål? Skyt!

     

    (også postet på Norsk Webforum)

  2. Det tok sin tid, men ventetiden er altså over. Det nye oppsettet har videreført kjennetegnene ved det gamle designet og fremstår forhåpentligvis som mer stilrent og oversiktlig. Jeg har for en gangs skyld gått for fast bredde, noe som naturlig nok vil gi horisontal scroll for enkelte, men det er likevel ikke noe stort problem.

     

    Mye er gjort om, så jeg setter pris på alle former for tilbakemeldinger, enten det er en generell tilbakemelding eller beskjed om feil på sidene.

     

    » Andersson Online

     

    De nå verdenskjente barnesykdommene finnes nok også på disse sidene, men forhåpentligvis i et begrenset antall. Alle former for tilbakemeldinger er velkomne.

     

    Sidene skal fungere fint i Opera, Mozilla Firefox og Safari, samt Internet Explorer 7. Internet Explorer 6 er ikke og vil ikke bli støttet, så la være å kommentere evt. problemer der.

     

    (mon tro om dette var riktig kategori..?)

  3. Uhm, er ikke helt enig med det som sies her.

     

    BrynjarN: Først av alt så er vel denne JPEG-feilen i Opera såvidt det er kjent mulig å utnytte. Du tenker på <a href>-problemet som viste seg å bare være en vanlig krasjer.

     

    Dessuten: Det er på tide at folk kutter ut argumentet om at det blir oppdaget flest hull i Internet Explorer fordi den er mest brukt. Selvfølgelig er det mer attraktivt, men et historisk tilbakeblikk viser at Internet Explorer ble bygget i all hast da Microsoft kriget mot Netscape og sikkerhet ikke var så interessant/viktig.

     

    Opera og Firefox er bygget med sikkerhet i tankene, og har dessuten en langt bedre sikkerhetshistorikk. Hvor sikkert et program er handler ikke nødvendigvis bare om hvor mange hull det er som er blitt oppdaget, men også om produsenten og hva historikken sier om responstid.

  4. Hvorfor er det dårlig gjort? At de overstyrer brukerenes ønsker? Jeg kan av prinsipp være enig, men hvorfor i all verden skulle man blokkere Microsofts nettsider? Det gir ingen mening. Dette er helt sikkert et av mange tiltak for å gjøre oppdateringer og programvare tilgjengelig for folk i nød.

     

    Hva blir det neste? At virusskapere går til angrep på f.eks. Symantec for å blokkere ditt virus, men ikke nabogutten sitt?

  5. Dessuten... 500 kroner for å få en backup av siden din? Da jeg klarte å tømme hele databasen til siden min for noen uker siden tok jeg bare kontakt med hosten min, Subsys, og fikk tilsendt en backup som var ca. en uke gammel gratis noen timer senere.

     

    Du sier du trenger hjelp... til hva da? Om du tenker på databasedumpene er dette kode du må kopiere og lime inn i SQL-feltet i phpMyadmin som du skal ha fått adresse til da du registrerte domenet ditt.

  6. Min personlige favoritt på dette emnet må være Johnny Cash' «Hurt». Helt utrolig.

     

    Dessuten er tidligere nevnte Dire Straits med «Brothers In Arms» et godt valg, sammen med van Morrisons «Have I Told You Lately» :)

    5585958[/snapback]

    Hurt er ikke en Johnny Cash sang, men NIN. Jeg får mye mere gåsehud når Trent Reznor synger den..

    5594257[/snapback]

    Jupp, men jeg synes Johnny Cash har den beste fremføringen av den sangen :)

×
×
  • Opprett ny...