Gå til innhold

[c]hassum

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [c]hassum

  1. Mye å ta inn over seg her. Dersom det bare er lav oppløsning og høy vekt som plager deg med D2H'en, så syns jeg forsåvidt en D200 kan være et greit valg. Autofokusytelsen til D2H er det imidlertid bare D3 (og muligens D300) som kan matche i dette selskapet.

     

    40D er det kameraet med raskest autofokus for tiden, det er visstnok marginalt raskere enn 1D mkIII, og endel raskere enn Nikon D300.

    Det er med enten Ef-s 17-85 eller 17-55 f2.8 disse testene er gjort.

     

    Hva er dette for et utsagn? Jeg tror nok den websiten som hevder det er ganske langt utpå landet. 1D mkIII er sprekt nok til å ta herre håndball med en 85 1.2L II. 40D kjører neppe det objektivet med samme jernhånd.

     

    Dessuten er det helt teit sammenlikningsgrunnlag. Begge objektivene du beskriver er jo crop linser. Kan jo ikke kjøre noen autofokus sammenikning når man ikke bruker lik optikk.

  2. Hva med denne pakken?

     

    - Canon EOS 40D Kamerahus

    - Canon EF 17-40mm 4.0 L USM

    - Canon EF 70-200 4.0 L IS USM

    - Canon EF 85mm 1.8 USM

    - Canon Solblender ES-65III for Canon EF 85mm f1,8

     

    Her er du rimelig godt rustet for det meste, og du burde klare det for rundt 20 fra HongKong. Jeg ser du skriver at du sjelden er over iso 800, men hvis du skal dekke events innendørs så trenger du det fortere enn du aner.

     

    All optikk går på fullformat så hvis du vil over på det i fremtiden så slipper du å stresse med å selge masse optikk.

  3. Da er jeg også på vei ut døra snart. Satser på å være der ca kl 06:00. Vet at Elkjøpen i Tønsberg får 25 stk, og jeg kan aldri tenke meg at det står flere enn det i kø foran meg når jeg kommer. Er da ikke så store forhold her.

     

    Nå er det bare å ta en kjapp dusj, pakke papaply, klappstol og fikse noe mat, så er jeg i rute.

  4. Jeg sitter her å vurderer om jeg skal gå til anskaffelse av en Wii den 8. Desember, og da må jeg jo sette opp en handleliste over hva jeg trenger av ting og tang. Kommer fram til følgende:

     

    Nintendo Wii konsoll: 2599,-

    Ekstra Wii Nunchuck: 249,-

    Ekstra Wii Remote: 429,-

    Wii Classis Controller: 249,-

    Wii Component Kabel: 349,-

     

    Sum alt leketøyet: 3875,-

     

    Alle priser er hentet fra CDON.com, å det ser ut som de er konkurransedyktige på pris i forhold til andre.

     

    Dette her er et overslag FØR jeg i det hele tatt har begynnt å tenke på å kjøpe noen spill. Når man da ser at de store kjedene kjører tilbud på Xbox 360 Premium til 2499,- kan man jo begynne å lure. Greit at det kun følger med en kontroll til den, men man kan jo kjøpe en ekstra til 499,-. Fortsatt er en 900,- under prisen på Wii som forøvrig ikke har stor lagringsplass eller headset.

     

    Jeg var egentlig litt hypp på Wii, men nå er jeg jammen ikke sikker lenger. Håper at Elkjøp banker til med en 1999,- pris.

     

    Jeg har fra før av Xbox 360, men hvis jeg ikke hadde hatt den i dag og skulle velge den 8. Des, så tror jeg nesten det hadde blitt den.

  5. Jeg anbefaler at dere tar en titt på Tomb Raider Legend. Hvis man setter alt på ON inkl "Next Gen", så tenker jeg FPS'en deres går i kjellern. Jeg har ikke fått testet Oblivion på den riggen jeg har nå, men jeg sitter ihvertfall igjen med inntrykket om at TRL må være noe av det mest krevende man kan kjøre nå om dagen.

     

    Bruker en A64 4000 med 2GB Ram og X1900XT, og jeg sliter med å få FPS over 20 med alt eyecandy på. Dette var på begynnelsen av første brett. Det skal sies at når jeg skrudde av next gen, så spratt FPS rett opp i 60.

     

    Du kan laste ned demo hvis du vil teste, men pass på å få ned den demoen som inneholder next gen. Finnes nemlig en som ikke gjør det.

  6. Jeg er på jakt etter et skjermkort med component ut. Det skal brukes i en htpc, og det skal være minimum et Nvidia 6600 for å få god støtte for PureVideo. Vil heldst ha et vifteløst et, men det er ikke no big deal. Kan jo alltids montere en passiv kjøler.

     

    Er det noen som har peiling på om det finnes et slikt kort?

  7. jo men butikken er jo bindeleddet for kunden

     

    ikke alltid like lett for normale dødlige å komme i kontakt med en produsent som ikke har kontorer i norge

    Ja butikken er det. Men de fleste HW produkter som selges idag er det ikke kun 1webshop/forretning som selger. Det er flere. Derfor har det ingenting å si. Om man skulle trenge hjelp så spør man en som er forhandler av produktet du har... Trenger jo ikke si at det er kjøpt et annet sted om man syns det er et problem å si. Uansett tror jeg du vil få hjelp hos de som er skikkelige.

  8. Har fått en Mac G5 med OsX på jobben. Den skal kobles opp i nettverket slik at den får tilgang til:

     

    - Internett

    - Skrivere som deles ut fra server

    - Delte mapper på server

     

    Serveren kjører Win2003 Server med Active Directory.

     

    Alle fysiske koblinger er på plass, og maskinen har allerede internett og den finner serveren. Jeg merker da serveren og trykker connect. Da kommer det opp et vindu som sier at jeg må skrive inn domene, brukernavn og passord. Dette fyller jeg inn riktig og får da følgende beksjed:

     

    The alias "servernavn" could not be opend, because the original item cannot be found

     

    Hva kommer dette av? Kan noen hjelpe meg med dette?

  9. Har nå testet Priston Tale, Anarcy Online og kikket litt på en kompis som spille Lineage II. Sistnevnte så ikke så verst ut, men kompisen min skulle slutte å spille det fordi han ikke synes det var bra nok.

     

    Jeg lastet også ned benchmarken til Final Fantacy XI og må si at jeg synes grafikken så MEGET bra ut til onlinespill å være. Jeg har tenkt til å gi dette en sjanse, men ettersom jeg har forstått, så finnes ikke dette i europa for øyeblikket.

     

    Hvor har dere som spiller dette fått tak i det? Så noen amerikanske webshoper som hadde det, men hvis jeg bestiller derfra, så får jeg vel toll som ikke likner grisen?

     

    Er det noen som har noen tips om hvordan jeg kan få tak i dette på lettest mulig måte, og vil US versjon fungere mot europeiske servere når de er på plass?

  10. Jeg er en stor fan av Diablo serien, og har tenkt til å prøve meg på et online spill. Er temmelig usikker på hva jeg skal velge og trenger litt veiledning av dere gutta i og med at jeg aldri har vært borti onlinespill.

     

    Jeg liker mye action og er av del litt utolmodige typen, så det er helt klart en fordel hvis karakteren utvikler seg forholdsvis raskt. Jeg er ikke veldig fan av spill som har samme gameplayet som Freelancer.

     

    Hvis dere vet om spillet har en fri trail eller kan lastes ned, så hadde det vært fint om dere sa noe om dette.

×
×
  • Opprett ny...