Gå til innhold

granni

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av granni

  1. Du er helt og holdent på jordet, frøken. Du kommer aldri til å ha et fungerende forhold med den holdningen, så jeg håper for din del ikke du er eldre enn de 14 du virker å være, så du har tid til å innse realitetene i livet.

    Kompromisser er ingen negativ ting, sjekk ordboka.

     

    Uansett, det du sier er jo at forholdet hennes er null verdt. For du er selvsagt for likestilling i forholdet - at han heller ikke skal inngå kompromisser? Ergo er forholdet fallit ifht din forholdsfasit.

    Så either way, hør på vår fornuft eller dine rare saker, så er brudd eneste veien å gå.

     

    jeg har et spesielt forhold, uten kompromisser og tull. det er derfor jeg ikke synes noen andre fortjener noe dårligere. og jeg forstår alt det dere skriver om, jeg har vert der før, tenkt de tankene før. men du ser hvordan forhold flest går. man må tenke nytt.

  2. Leste nettop denne artikkelen, som fikk meg til å tenke på en ting. Dersom vi finner en annen planet som florerer med liv, hva vil skje med religionen og det trossamfunnet vi har idag? Vil det være det 'ultimate' motbeviset og all religion vil falle sammen og verden vil bli total-forandret. Eller vil religiøse mest sannsynlig finne en unnskyldning eller et 'skjult'-svar på dette i sin nedskrevne religion? Hva tror dere? Diskutér :)

     

    jeg vet da at vi ikke er alene, hadde bare alle andre visst det også.

     

    relgiøse forandrer sin tro etter sin vilje for overlevelse, så finner de plass til romvesener også.

  3. hva betyr det? at hun skal leve resten av livet med han fyren som hun ikke helt godtar? det er hun som velger forholdet, ikke han som bestemmer hva hun skal godta eller ikke.

    Så han har ingen ting å si i forholdet? Nei, jeg synes dette er dødfødt. Gjør det slutt og bli ferdig med det.

     

    begge bestemmer, men ingen av dem kan tvinge den andre til å godta ting. og det gjør han viss hun bare godtar det og lever med det. jeg vet forhold er vanskelig for vanlige folk. men ikke slutt å tenk forde.

  4. Ja, mitt rosenrøde forhold har vart i overkant av tre måneder nå, og idag fikk jeg vite at dama mi har leiet og sittet på fanget til en annen gutt... Jeg ble regelrett skuffet over henne ettersom vi har hatt det fint siden dag 1! Jeg føler at hun har missbrukt tilitten min til henne.

     

    Jeg vurderer å gi henne en ny sjanse, og at hun bryter kontakt med gutten hun gjorde dette med, eller hva synes dere... Jeg er virkelig blitt glad i henne, og håpte selvfølgelig at dette ikke ville skje :(

     

    å sitte på fanget til andre gutter er ikke rett på noen måte, hvem kan si det er rett oppførsel i et godt forhold???

×
×
  • Opprett ny...