Gå til innhold

Dragon Hunter

Medlemmer
  • Innlegg

    3 707
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dragon Hunter

  1. Du kan laste ned playstation spill fra Playstation store til din PS3 og så overføre det til PSP.

    7670930[/snapback]

    takker for svar:) Men jeg må beklage, sjønte ikke så mye av det der. Må jeg ha PS3 for å få det til?

    7670945[/snapback]

     

    Sony jobber med at det skal bli mulig å laste ned PS1-spill direkte til PSP også.

  2. Jeg har nå sagt at EA bør skjerpe seg med tanke på melking av titler, rusha spill, elendige oppfølgere og alt for mange oppfølgere i løpet av kort tid. Vær gang jeg har sagt dette har jeg nærmest blitt kjølhalt. Jeg har regelrett og slett ikke orka sagt mine meninger om selskapet noe mer.

     

    Men nå holder jeg ikke kjeften lengere. EA er for meg det minst seriøse selskapet av de som lager spill. EA gir blaffen i alle aspekter med et bra spill og fokuserer på 1 ting, inntektene. Og de kjører og på kjente titler gang på gang, som NFS og The Sims, for de vet at disse spillenes navn selger alene, så de pøser ut av disse titlene på markedet for å tjene penger. Resten driter de i, bokstavelig talt.

     

    Både Nintendo, Ubisoft og Codemasters pøser på med like mange (om ikke mer) titler. Spillbarhet, historie, grafikk, etc., har også mye fokus i enkelte EA-spill.

     

    C&C er en spillserie som for meg står som et skrekkeksempel. C&C's formel var enkel, men effektiv, og Westwood's arbeid i disse spillene står selv i dag sentralt blant strategi fantastene. Men Generals var langt fra C&C som det går ann. Joda, var grafisk fint, men det føltes så langt fra C&C som det går ann. Igjen et forsøk fra EA på å melke et merkenavn.

     

    EA har ikke akkurat kommet med mange RTS-spll, så å si at de melker på denne fronten bli feil. C&C Generals hadde blitt helt likt selv om Westwood ikke hadde blitt kjøpt opp av EA.

     

    Uten EA, hadde ikke Westwood eksistert.

     

    The sims er vel den serien som er mest melket av EA, og EA er blitt kjent for å stappe noe de fant på HDen, klistre på noe glorie på et cover og gi dette ut som ekspansjonspakke til et eller annet "The sims" spill. Når jeg ser på f.eks Mobygames og ser listen over spill av "The sims" EA har prestert å flekke ut på markedet, blir jeg målløs, for det er enormt hvor mange dette er. Igjen, kjent navn som selger.

     

    Det finnes allerede fire Nintendogs-spill, som er kommet ut på litt over et år. I tillegg kommer det et Colin McRae-spill og et Race Driver-spill i året. Sannheten er at folk ikke har noe annet valg enn å akseptere at de mest melkede spillene selger best. De spillene som melkes, har ofte begynnt som geniale konsepter, men har blitt mer og mer utvannet. På spillmarkedet er det den sterkestes rett, slik det også er i andre markeder.

     

    Store utviklere utvikler også flere spill enn små. EA er sannsynligvis den største utvikleren, og har dermed god nok omsetning til å utvikle mange spill.

     

    Jeg er bare glad at Dungeon Keeper ikke er blitt melket, for det var jo et fantastisk spill, DK og DK2, men det er vel ikke lenge før EA trenger nye titler å melke og da blir  vel Bullfrog's kjære titler rompekjørt av giganten.

     

    ... Og dette er saklighet på høyt nivå. :roll: Sannheten er at et evt. Dungeon Keeper 3, vil bli slik det hadde blitt om Bullfrog hadde laget det. Faktum er at BEGGE DK-spillene ble utviklet etter at EA hadde kjøpt opp Bullfrog.

     

    Jeg har kjøpt et NFS spill, Underground, og det skal få være noe av det kjedeligste jeg har spillet. Jeg kjøpte det for en "billig penge" på Spaceworld (vis "billig penge" finnes i vokabulære på Spaceworld), og glad er jeg for det. Om jeg vil ha et bra street racing spill fyrer jeg heller opp Midnight Club 2, som jeg har, fremfor å besudle min harddisk med mer søppel. Mye mindre linært, mye mindre oppstrukturert og mye bedre gameplay. Jeg følte at jeg kjørte kinaputter i NFS Underground, fismotorlyd plassert på et juletre. Hva er vitsen med å style en bil når det har lite eller ingen ting å si? Juletre kan jeg kjøre når jeg hiver ut jula, trenger bare la pynten være på, sette på en gressklippermotor og ferdig er den, NFS Juletre.

     

    Takket være The Fast and the Furious (og tilsvarende møkkafilmer) selger slike konsepter.

     

    Av alle selskap der ute, blir jeg mye mere å huske selskapene som EA slukte enn selve EA. Bullfrog, Maxis og Westwood er 3 selskap som endte sine dager da EA monsteret slukte dem. For min del kunne de heller bli lagt ned, og spillene deres husket fra den tiden de kom ut, enn å få stor titlene sine totalt ødelagt av EA som vil tjene penger på dem. Og da er jeg ærlig, jeg ville heller at Westwood f.eks skulle bli lagt ned, og utviklerne der kanskje starte noe nytt, enn at Generals skulle blitt født under C&C navnet.

     

    EA holdt Bullfrog i live i flere år, selv om selskapet var dødsdømt i utgangspunktet. Spillene til Westwood hadde blitt helt like uten EAs innblanding, Westwood hadde som sagt ikke eksistert uten EA. Maxis-spillene ble bedre etter at EA kjøpte dem opp; både Sim City 3000 og Sim City 4 er bedre enn Sim City 2000.

     

    Men så lenge EA tjener penger på det driter de vel i resten. De er det mest utspekulerte, kyniske og griskeste spill selskapet som finnes, og så lenge de består blir vi å få mer eller mindre bare dritt fra dem.

     

    Beklager, men dine desperate forsøk på å finne en syndebukk fordi du ikke liker spillene til EA, holder ikke mål.

     

    Spore er et perfekt eksempel på et lovende spill fra EA.

  3. Tror dette blir mitt fjerde DS spill ;p

     

    Seriøst, den plattformen har ikke mange gode spill...

    7654372[/snapback]

    DS har jo mange drit bra spill!

    New Super Mario Bros. Super Mario 64 DS, Mario Kart DS, Phoenix Wright: Ace Attorney, Metroid Prime Hunters, Star Fox Command, Age of Empires: The Age of Kings, Castlevania: Portrait of Ruin og Elite Beat Agents for og nevne noen

     

    og snart kommer: Sim Sity, Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All, Hotel Dusk: Room 215, Diddy Kong Racing og ikke minst The Legend of Zelda: Phantom Hourglass.

     

    så ikke kom og si at DS ikke har mange gode spill.

    7661359[/snapback]

     

    Svært mange DS-spill finnes i større og bedre versjoner på andre plattformer.

    ikke noen av de jeg nevte der. bortsett fra Super Mario 64DS

    7661708[/snapback]

     

    Både Mario Kart, Castlevania, Metroid Prme, Age of Empires og Star Fox, kan spilles i større og bedre versjoner på andre konsoller.

  4. Tror dette blir mitt fjerde DS spill ;p

     

    Seriøst, den plattformen har ikke mange gode spill...

    7654372[/snapback]

    DS har jo mange drit bra spill!

    New Super Mario Bros. Super Mario 64 DS, Mario Kart DS, Phoenix Wright: Ace Attorney, Metroid Prime Hunters, Star Fox Command, Age of Empires: The Age of Kings, Castlevania: Portrait of Ruin og Elite Beat Agents for og nevne noen

     

    og snart kommer: Sim Sity, Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All, Hotel Dusk: Room 215, Diddy Kong Racing og ikke minst The Legend of Zelda: Phantom Hourglass.

     

    så ikke kom og si at DS ikke har mange gode spill.

    7661359[/snapback]

     

    Svært mange DS-spill finnes i større og bedre versjoner på andre plattformer.

     

    On topic: Sim City DS ser bedre ut enn jeg trodde da jeg først hørte om det, selv om grafikken er dårligere enn Sim City 3000.

  5. Synes det er værre det som skjer med bald serien! Noen av verdens beste spill i min mening var bf 1942 og vietnam. Fps spill med mer sjel en vitnam skjal du lete lenge etter!

     

    Synes bf2142 er det værste av alle spillen jeg noen gang har spilt! Betale 5-600 kr for en mod av grafikkmotoren i bf2 som så vidt er gjort noe med og på tidspunktet det ble lansert, og fortsatt for den saks skyld er det som closed/open beta. Jeg føler at jeg kunne ha brent de pengene istedet for :( Var gøy i 5 timer public etter det var det bare kjedelig og repeterende.

     

    My 2 cents

     

    -Bountyhunter

    7659908[/snapback]

     

    Personlig synes jeg at BF: Vietnam er både kjedelig og repetivt. Det var prototypen på monotont FPS-spill, og hadde ikke mer sjel enn tilsvarende spill (Quake, UT, CS, etc.).

  6.  

    Hvorfor ikke? Det folk flest klager over mtp. Generals, er at det er 3D. Forbedring av grafikk er en naturlig utvikling.

    7659690[/snapback]

     

     

    Selvfølgelig må grafikken forbedre seg med tiden, men det er ikke bare grafikken men selve følelsen av at du spiller et c&c spill, Generals føles imo. som et hvilket som helst strategispill, det har liksom ikke noe "sjel"

    7659719[/snapback]

     

    Westwood hadde sikkert prøvd seg på andre serier enn Red Alert og C&C Tiberian-et-eller-annet-serien om ikke EA hadde kjøpt dem opp også.

  7. Jeg er enig, EA-games ødlegger alt de tar på, se hva som skjedde med command and conquer serien etter at de kjøpte westwood :hrm:

    7659527[/snapback]

     

    C&C-serien hadde blitt slik den er i dag selv om EA ikke hadde kjøpt opp Westwood.

     

    7659667[/snapback]

     

    Hvorfor? :dontgetit:

    7659678[/snapback]

     

    Hvorfor ikke? Det folk flest klager over mtp. Generals, er at det er 3D. Forbedring av grafikk er en naturlig utvikling.

  8. Jeg er enig, EA-games ødlegger alt de tar på, se hva som skjedde med command and conquer serien etter at de kjøpte westwood :hrm:

    7659527[/snapback]

     

    C&C-serien hadde blitt slik den er i dag selv om EA ikke hadde kjøpt opp Westwood.

     

    On topic: EA bør gå bort i fra juletre-bilene man kjører i NFS-spillene og gå tilbake til seriens røtter. De bør også skjerpe seg på håndholdte plattformer. Ellers er de en glimrende utvikler.

  9. I 1947 publiserte William Sheldon en teori om tre forskjellige somatotypiske kategorier. Disse tre kategoriene tok utgangspunkt i personlighet, forbrenning, beinbygning, evnen til å bygge muskler og mye mer. Dette med at personlighet kan bestemmes av somatotypisk bygning, er for lengst avvist som svada, men når det gjelder kroppsbygning er teorien hans fremdeles mye brukt. Her er en oversikt over de forskjellige bygningene:

     

    Ectomorf

     

    Ectomorfiske personer har en lett beinbygning, har lang underkropp, kort overkropp og flat brystkasse. Lemmene er også lange. Når det gjelder ansiktstrekk har en ectomorfisk person høy panne og smal underkjeve.

     

    En ectomorfisk person har rask forbrenning, og lite muskelmasse. Det er også vanskelig for en ectomorfisk person å bygge muskelmasse. Vær obs. på at en ectomorfisk person også kan bli muskuløs. Frank Zane er et perfekt eksempel på en ectomorfisk person. Zane vant tre Mr. Olympia, og har en estetikk som folk kunne drept for. Frank Zane ser også bra ut i dag – i en alder av nesten 65 år.

     

    En ectomorfisk person er ofte god i sport som krever utholdenhet. De aller fleste langdistanseløpere, syklere og svømmere har en ectomorfisk kroppsbygning.

     

    Eksempel på ectomorfiske kjendiser: Frank Zane, Brad Pitt, Lance Armstrong og Lisa Kudrow.

     

    En ectomorfisk person bør spise mye mat, og ikke være redd for å spise for mye. Trening med få reps og mange sett er også å anbefale. Vil man opp i muskelvolum fort, bør man legge kardiotrening på hylla, det er nesten umulig for en ectomorph å bli feit.

     

    fz35.jpg

     

    Ecto-mesomorf

     

    Ecto-mesomorfisk bygning er en blanding av ectomorf og mesomorf (mest ectomorf). Ecto-mesomorfiske personer har også et rimelig lett skjelett og rask forbrenning, i tillegg til kortere lemmer enn vanlig ectormorf.

     

    Også ectomorfiske personer er gode i sport som krever utholdenhet, men ikke i like stor grad som vanlig ectomorf. Til gjengjeld er en ecto-mesomorfisk person mer eksplosiv. En utrent ecto-mesomorf ser omtrent helt lik ut som en vanlig ectomorf.

     

    En ecto-mesomorfisk person kan gå opp i muskelmasse fortere enn en vanlig ectomorf.

     

    Eksempel på ecto-mesomorfiske personer: Arnold Schwarzenegger (vær obs. på at Arnold er plastisk operert) og Flex Wheeler.

     

    Basketballspillere og folk som løper lengre distanser (f.eks. 800 m) er ofte ecto-mesomorfiske.

     

    En ecto-mesomorfisk person som vil satse på økning i muskelvolum, bør også spise mye og trene med få reps og høy intensitet.

     

    flex_wheeler.jpg

     

    Meso-ectomorf:

     

    Dette er en blanding av mesomorf og ectomorf (mest mesomorf).

     

    En meso-ectomorfisk person har kraftigere beinbygning enn en ecto-mesomorf, og går fortere opp i muskelmasse. Til gjengjeld er forbrenningen litt tregere (selv om den fremdeles er god). En meso-ectomorfisk person har et mer firkantet hode enn en ecto-mesomorfisk person.

     

    En meso-ectomorfisk person har et glimrende styrke/vekt-forhold, og går fort opp i muskelmasse. Langt flere atletiske personer er meso-ectomorfiske enn mesomorfiske.

     

    De aller fleste sprintere er meso-ectomorfiske.

     

     

    Mesomorf:

     

    Dette er den beste kategorien mtp. på kroppsbygging. En mesomorfisk person har middels til kraftig beinbygning og går fort opp i muskelmasse. En mesomorfisk person er naturlig muskuløs, og er v-formet i utgangspunktet. En mesomorfisk person har et ganske firkantet hode.

     

    Selv om en mesomorfisk person går opp i muskelmasse fortere enn en meso-ectomorfisk person, er forbrenningen litt treigere (selv om den er god).

     

    En mesomorfisk person kan gå fort ned i fettprosent. Vær obs. på at dette ikke betyr at mesomorfiske personer ikke kan bli overvektige.

     

    Mesomorfiske personer er veldig eksplosive.

     

    Mesomorfisk kroppsbygning er til fordel i strongman, fribryting og kroppsbygging.

     

    Eksempel på personer med perfekt mesomorfisk bygning: Dorian Yates, Ronnie Coleman, Mariusz Pudzianowski, Bruce Willies, Sylvester Stallone og Scott Mendelson.

     

    Ronniecoleman.jpg

     

    Meso-endomorf:

     

    Dette er i bunn og grunn det samme som mesomorfisk bygning, men med noe treigere forbrenning. Flere fribrytere, strongmen og kroppsbyggere (f.eks. Lee Priest og Greg Kovacs) har også meso-endomorfisk bygning.

     

    De fleste som tror de har endomorfisk bygning, har egentlig meso-endomorfisk bygning.

     

    Pga. forbrenning, bør kardiotrening inkluderes under bulking også. En meso-endomorfisk person kan gå rimelig fort ned i vekt, forutsatt at riktig trening er der. På personer med Meso-endomorfisk bygning, settes forbrenningen fort ned om man kutter ned på kaloriene.

     

    lee-priest.jpg

     

    Endo-mesomorf:

     

    En endo-mesomorfisk person, har tydelige endomorfiske trekk, selv om de mesomorfiske trekkene også er der. Endo-mesomorfiske personer heller mest mot endomorfisk bygning.

     

    En endo-mesomorfisk person er naturlig sterk, og kan bygge muskler fort. Til gjengjeld er forbrenningen enda treigere enn forbrenningen til en meso-endomorfisk person.

     

    Også her bør kardiotrening inkluderes under bulking.

     

    Endo-mesomorfiske personer har kortere lemmer, rundere hode og er bredere over hoftene enn meso-endomorfiske personer.

     

    Korte lemmer og høy muskelmasse, gjør endo-mesomorfiske personer til glimrende vektløftere (vær obs. på at vektløfter og strongman ikke er det samme).

     

    Endomorf:

     

    En endomorfisk person har veldig lav forbrenning og lite muskelmasse. Utseendemessig har en endomorfisk person brede hofter, smale skuldre, rundt hode og korte lemmer. Endomorfiske personer pleier også å være lave.

     

    Kroppsbygningen er allikevel ikke uten fordeler, selv om en endomorfisk person har lite muskelmasse i utgangspunktet, kan vedkommende bygge muskelmasse fort.

     

    En endomorfisk person bør fokusere på å holde kalori-inntaket lavt, og bør gjøre mye kardiotrening. Bulking bør ikke forekomme. For å få opp forbrenningen, bør kardiotrening gjøres før frokost.

     

    Fettplasseringen på endomorfiske menn er rundt hofta, og på kvinner rundt ræva.

     

    Eksempler på endomorfiske personer: Jack Black og Oprah Winfrey.

     

    Man kan ikke endre den somatotypiske bygningen man er født i, men alle kan bli gode i en idrett. De aller fleste er blanding av to somatotypiske bygninger, dvs. at de færreste er rein ectomorf, mesomorf eller endomorf. :)

  10. Ser ut som det går mot en sterk seier for vår alles favoritteknologi: Den Sony ikke står bak!

    7653946[/snapback]

     

    Venligst ikke skriv som om folk støtter deg. Takket være PS3 leder Blu-Ray. Tatt i betraktning at HD DVD har stått i skyggen av BR i media, kommer høyst sannsynlig BR til å vinne. MS har faktisk sagt at de frykter at HD DVD kan bli det neste Betamax, og at om det skjer, kommer de til å gå over til BR.

     

    Hadde det ikke vært for Sony, hadde ikke konsollene vært det de er i dag, enkelt og greit.

×
×
  • Opprett ny...