Gå til innhold

toolate

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av toolate

  1. Glasset gjør telefonen ekstremt glatt, så den detter ut av lomma når du sitter. 

    Klarte å knuse den for andre gang på to uker i helga.. Den må åpenbart pakkes inn i et stort, stygt plastdeksel for å overleve hverdagen.

    Meningsløst design, med andre ord.

     

    Til sammenligning hadde jeg note 4 i over to år, med bare et par hakk i ramma. Glasset forble helt.

  2.  

    Putte folk i fengsel på livstid er noe som appellerer til de mest reaksjonære. Meningsløst for alle parter, og har liten innvirkning på framtidige forbrytelser. Nå er fengsler i USA private, så for disse er det god butikk, og staten betaler.

     

    Hvis det virker avskrekkende så andre holder seg unna, så har jo det sin effekt.

     

    Man trenger ikke være åpen hjernekirurg hos NASA for å vite at henge på Tor og drive med denne type virksomhet at det KAN få konsekvenser.

    Per 100 000 innbyggere sitter rundt 700 i fengsel i USA, mot 70 i Norge. Du kan kanskje argumentere for at vi har for lave straffer, men ingen kontrollnummer kan vel kompensere for en 10ganger av insatte.
    • Liker 1
  3.  

    Det du har gjort tidligere er vel ikke bortkastet, du har jo fått valuta for pengene. Eller er det E-penisen du er redd for?

    Det er ikke helt bortkastet, men det er utrolig teit at man ikke skal kunne bruke character man har bygget opp når det liksom er ment å være en fortsettelse av spillet. Det er ikke noen standalone etter det jeg har skjønt, det er en DLC.

    Det for at de som ikke hadde ork til å fullføre hovedspillet (de fleste,) skal få mulighet til å komme seg igjennom DLC'en.

    Om man "ikke hadde ork" til å fullføre hovedspillet, hvorfor i all verden skal man da absolutt "komme seg gjennom DLC'en"??

     

    Du får en tilsvarende karakter, jeg ser ikke hva du mister her.

     

    Jeg brukte 23timer i spillet og var langt ifra ferdig. Det var et godt spill, men var alt for repetitivt. Om de klarer å finne på nye nytt til DLC'en kan det være interessant å hoppe inn igjen. I tillegg vil alle jeg spiller sammen med starte på samme sted, som er positivt.

  4. Ganske kjipt at de driver med det tullet hvor "alle starter på samme level " i DLC'en. Blir på en måte bortkastet at man har levlet opp tidligere og gjort mye for å låse opp egenskaper. Når det er slik burde det i det minste være en frittstående DLC.

     

    Det du har gjort tidligere er vel ikke bortkastet, du har jo fått valuta for pengene. Eller er det E-penisen du er redd for?

     

    Det for at de som ikke hadde ork til å fullføre hovedspillet (de fleste,) skal få mulighet til å komme seg igjennom DLC'en.

  5. 95mb lese/skrivehastighet er et stort minus!

    Et bedre alternativ må vel være å lage en separat 256gb partisjon for å slippe disse problemene?

    Hva skjer når du kobler fra minnekortet. Ender du opp med en drøss korrupte filer?

     

    Dette produktet har dere åpenbart ikke testet godt nok. At det får et anbefaltstempel er en skam.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...