Gå til innhold

Piratpjokken

Medlemmer
  • Innlegg

    2 051
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Piratpjokken

  1. Satt her og skulle legge ut en annonse på en linse jeg har.

     

    Søkte litt på nettet, og fant ut at den ligger på 2000 kroner.

     

     

    Linsen jeg fant på nettet var av typen Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

    Nå, ettersom jeg har skjønt, finnes det USM versjonen, og en, som ikke er USM enn hva det betyr.

     

    Så, hvordan finner jeg ut hvilken jeg har, om det er noen forskjell.

  2. Etter at min gamle maskin gikk vasken når et uhell som involverte en kopp varmt vann og en dell maskin, fikk jeg låne mors laptop. Den funker greit nok til henne, som stort sett bruker en nettleser.

    Men jeg trenger maskin til musikk, og noen kommende spill.

    Jeg trenger den også til skole, men der duger vel stort sett hvilken som helst maskin også da.

     

     

    Jeg foretrekker en pris på rundt 7 store, men har dere noen over, så bare kom med dem også.

     

     

    Den bør kunne kjøre Diablo 3 glatt (ingen spesifikke systemkrav er ute til dags dato)

    Greit med minne, og minimum cpu på 2.0 ghz

    God garanti

    HD på helst over 100 gb

    Om mulig: blu-ray spiller på den

    Skjermen kan godt være 13" eller 15", men ikke 17", det blir for stort!

     

    Det er de kravene jeg kommer på.

    På forhånd: Takk for hjelpen!

     

     

     

     

    __________________________________________________

     

     

    Jeg foretok et lite søk på pisguiden, og fant denne listen: liste

    Etter rangering av mest populære kom jeg frem til denne pc'n: https://prisguiden.no/product.php?produc...=specifications

    men den hadde ikke videoutgang. Det vil vel si at jeg ikke kan koble den til prosjektor/tv, og det er ofte jeg trenger i skolearbeidet. (nå er jeg litt grønn på de her uttrykkene, men "video ut" vil vel si at man ikke kan ha ekstern skjerm?

     

    Så nå at den hadde HDMI. Det vet jeg er noe lignende. Kan noen gi en forklaring?

  3. "Godt brukt katt selges"..

     

    Hysterisk! :laugh:

     

    Nå har jeg allerede postet ett sant bilde i dag, men ett til måtte frem!

    Cat-CatLaughingCoveringMouth.jpg

     

     

     

    _______________________

    Edit:

     

    Jo, få deg en brukt en du. Bare se til at det er skikkelige mennesker de som har katten.

    Vi for eksempel har en kattunge hjemme nå, og vi har ikke planer om å selge, den skal gis bort!

    Ikke det at jeg prøver å få den bort her på forumet :p Den skal gis bort lokalt tenkte vi, så sjekk i nærmiljøet du.. Sikkert noen som har en kattunge!

  4. mja, jeg tenkte coca cola først, no question, og lurte på hva søren folk flirte sann for.. Folk spør om mye rart, og Colasalg på en skole er i kategorien "mindre rart", etter hva som befinner seg her på forumet (joda, tok en lørdagskveld og lette gjennom forumet på jakt etter noe morsomt, og det fant jeg. En historie eller noe om noen som pulte syltetøy, i glass, selvsagt. Husker ikke helt, lenge siden...).

     

    Da je fikk fasiten på "cola", smilte jeg litt, og så:

    ThatsNotFunny.jpg

  5. Syns serien er elendig jeg. Den kunne blitt skikkelig bra, men jeg syns alt ble vanna ut. Jeg trodde liksom at alle "heltene" skulle møtes og begynne å gjøre kule ting etter noe rundt episode 5, men der tok jeg jo grundig feil... Måtte pine meg gjennom hver eneste episode, venta på at ting skulle gå i taket, men det gjorde det aldri.

     

     

    x-men..

     

    Det er ikke akkurat sann at de planlegger "vi er gode, dere er onde". De er mennesker, med en liten genting, ikke superhelter, selv om noen oppfører seg sann.

     

    Noen lever bra, noen lever på skyggeside, noen slår seg sammen, andre er alene. Noen vil ha makt (assosiasjon: Ond), andre vil ha et velfungerende samfunn (assosiasjon: Snill).

     

    Og jeg kan si, at noen slår seg sammen, med det er ikke sann at enten er du snill, ellers er du ond. De slår seg sammen, separerer seg, slår seg sammen med andre, osv.. De er bare mennesker, ikke aliens fra en fjern planet som kler seg i en blå drakt, med en rød truse uttapå, og logoflashen "S" på brystet.

     

    Men, du får synes hva du vil. Jeg elsker serien..

  6. Du burde også passe på å få i deg Omega-3 fettsyrer og spesielt D-vitamin.

     

    Jepp. Jeg adde seriøse problemer med å klare å stå opp før klokken 8 (i det hele tatt før klokken 11-12). Begynte med omega-3 tabletter i høstferien, og de siste 5 dagene har jeg stått opp klokken 6. I dag våknet jeg av meg selv klokken 05:25.

    Deilig følelse.

     

    Nå sover jeg 6 timer om natten per hverdag, og litt mer i helgene da.

    17 år.

  7. En ting er å gå til krig, slippe bomber over et land, og ikke møte noen ansikt til ansikt. Når noen dør i en krig på en slagmark, anklager du vanligvis ikke den som drepte vedkommende, men hele krigen i seg selv.

     

    Jeg vil derfor bringe frem Dr Mengele (Josef Mengele)

    http://www.auschwitz.dk/Mengele.htm

     

    Dette var da i perioden holocaust var, og Mengele var i en litt spesiell person.

     

    Han hadde sjangsen, og var i den posisjonen at han kunne bruke absolutt så mange, og hvilke som helst jøder til å utføre ekseperiment på. F.eks, så sprøytet han kjemikalier inn i øynene på noen av offerene for å prøve å forandre øyefarge, han sydde sammen tvillinger så de skulle bli "siamesiske tvillinger", kjønnskifteoperasjoner (ufrivillig ofc).

     

    I remember one set of twins in particular: Guido and Ina' date=' aged about four. One day, Mengele took them away. When they returned, they were in a terrible state: they had been sewn together, back to back, like Siamese twins. Their wounds were infected and oozing pus. [b']They screamed day and night. Then their parents – I remember the mother's name was Stella – managed to get some morphine and they killed the children in order to end their suffering.[/b]

     

    Deilig, tenk å bli kuttet opp, sikkert få fjernet noen lem, sydd sammen til broren din, og du har null smertestillende.

    Umenneskelig...

  8. Om han tør å gjøre det da. Hiro ble bare irriterende etter at han så at Ando drepte ham i fremtiden. Hiro er en sytekopp!

     

     

    Deecoo: Godt spørsmål.. Spørst om jeg må se tilbake på episodene rundt Nathans "tilbakekomst". Det er mulig at "The company" har brukt noe av claire's/Adam's blod (om de har tilgang til det), eller har utviklet en person med syntetiske krefter (med den samme kraften som linderman), også setter bare matt's far bildene i hodene dems så den egentlige identiten skal bli skjult. Hvorfor gidde å lete etter svar når du allerede har dem? Både speedy gonzales og nathan tror jo linderman kommuniserer med dem på en måte, og de er fornøyde med det.

  9. Ha! Dette har vært et velkjent samtaleemne på sene kvelder her på internatet...

     

    Vi fant ut at noen driter hver dag, noen ca annenhver, noen 1-2 gang i uka (*gjemme seg bort så ingen kan peke på meg*).

    Jeg lever da fortsatt :) Kroppen styrer seg selv (du driter når du må drite), ikke ta det så hardt :)

     

    Om det er farlig tror jeg slettes ikke, men jeg skal overlate fasitsvaret til noen andre

  10. Klikk for å se/fjerne spoilerteksten nedenfor

    ekstremt spennende slutt på episode 5! Blir spennende å se va godeste herr Petrelli har å by på, for noe skummelt noe må det jo være.. Tipper det overgår "nightmare man" (faren til Matt, purken).

     

    For ikke å glemme fyren som holder mora til claire i fangenskap.. Gleder meg til å se hva som skjer med ham. Håper Peter møter på ham eller noe, det ville vel blitt kort prosess kanskje, den nye fyren er sterk! For de som ikke vet hvem jeg snakker om: Han som tar kontroll over kropper og lem på andre folk, og styrer dem som "nikkedukker".

     

     

    åååååå :p

  11. mye knising fra et hjørne i klasserommet må jeg så.. Jeg holdt på å le meg ihjel!

     

    Cred til dette, det første jeg har ledd av på lenge

     

     

    Edit:

    Her på forumet altså..

  12. kanskje jeg skal gjøre det..

     

     

     

    edit:

    Fra wikipedia, det kan da være tull og tøys, men jeg tror mer på dette:

     

    The band itself has for the most part ignored such claims; for years the only comment came from Swan Song Records which issued the statement: "Our turntables only play in one direction—forwards". Led Zeppelin audio engineer Eddie Kramer confirmed this, calling the allegations "totally and utterly ridiculous. Why would they want to spend so much studio time doing something so dumb?"[34] Robert Plant expressed frustration with the accusations in an interview: "To me it's very sad, because 'Stairway to Heaven' was written with every best intention, and as far as reversing tapes and putting messages on the end, that's not my idea of making music."[35]

     

    An informal experiment by scientist Simon Singh suggested that listeners only hear the message after prompting.[36] Others have pointed out that, if the backwards audio is analyzed, the contraction "there's" directly maps to the word "Satan". Since the band uses this to begin many sentences, this explains why it is at the end of sentences when played backward.[37]

  13. vel, for meg hørtes det ut som om noen hadde fiklet med lyden, noe var mer fremmhevet en det andre (satin?). Though, det kan være inbilning.

     

    Det er like mye mumbo jumbo som:

     

    koskos

     

    Og bær med i minnet, Vemund er korka!

     

    OG:

     

    Forskjellen er: Dette er ikke spillt verken baklengs eller noe :p

  14. Det er litt som i filmen The Matrix. Neo får velge mellom den røde og den blå pillen. Den blå pillen gjør at han fortsetter å leve i uvitenhet, og vil få en trygg og komfortabel tilværelse. Den røde pillen vil avsløre sannheten bak den falske verdenen som er skapt for å kontrollere menneskene. Og Morpheus sier, når Neo strekker seg etter den røde pillen:

     

    "Remember, all I'm offering is the truth. Nothing more."

     

     

    Du vet at "the matrix" har flere ting i felles med kristendommen?

    Står opp igjen fra døden, f.eks. Namnet på byen (zion?), fyren som tar over sinnet til en av de uttafor matrixen, og vil drepe neo (Judas).. Cypher hette han..

     

    http://atheism.about.com/library/FAQs/reli..._matrix_xtn.htm

     

    Står mye greit for min argumentasjon der :)

    Jeg vet ikke helt hva du mente med inlegget ditt aurvan, men tipper du mente det motsatte av meg (håper jeg..).

×
×
  • Opprett ny...