Gå til innhold

SOE

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SOE

  1. Regelrett tull og løgn!

    Ingen, eg gjentar: INGEN eg kjenner ønsker denne kabelen, og heller ikkje fleire kabler enn det som er nødvendig for NORSK forsyningssikkerhet! Norges kraftutbygging er betalt av norske skattebetalere og det er ofra vår felles natur for å utvikle landet og velferden vår. At våre felles ressurser blir ofra på profittens fat finner eg kvalmande! Kvifor skal ikkje norges befolkning, næringer, og industri være prioritert når det er VÅR kraft??

    At dei store vannmagasina blir tappa for eksport, for deretter å importere når me mangler, er latterlig. Og krafttradinga, med statkraft i ryggen eksporterer og importerer gjennom døgnet, minner om ein grisk galskap som undergrev heile kraftfordelen me SKAL ha! Dette er å pisse på oss folket som faktisk eig ressursane dette landet byr på!

    Du siterer at: "Uten mellomlandsforbindelser norske samfunnet tapt mye penger på at offentlig eide kraftprodusenter måtte solgt unna kraftproduksjon til svært lave eller negative priser, sa Christer Gilje i Statnett"

    Ja, det hadde jo kome norsk næring, industri, og folk til gode. Eller?

    Kvifor skal krafta brukes i handel?

    Den burde brukes i produksjonen av varer! DET er samfunnsøkonomisk!

    Og kva er nettapet i denne formen for sløsing?.

    Beklager redaktør Pettersen. VANLIGE FOLK ØNSKER IKKJE DENNE FORMEN FOR KRAFTSVINDEL!!

    • Liker 6
  2. Og kor mange branner har AMS foråsaka? Inni målaren er det ein kontaktor som kan kutte straumen når nettselskapene vil. Og den kontaktoren er ei brannfelle har eg skjønt. Tida vil vise. Eg tenkjer om det kjem fram mange tilfeller av brann som starta i akkurat den kontaktoren, så blir det brukt mykje ressurser på å skjule det. Har også lese ein artikkel nyleg om at det er forventa auka antall branner i bolighus i 2019. Den artikkelen er publisert av seriøse kilder innen brannvern. Spørsmålet er kvifor er det forventa auka antall branner? Merkelig synest eg.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...