Gå til innhold

Mortenao

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mortenao

  1. Nye altibox og ZyXEL P2812 hjemmesentral. Etter en del testing finner jeg ut at dekoderen med nye altibox kun fungerer når bromodus er av. Ekstern ruter internett vil da ikke virke.

     

    Å kjøre wifi på denne sentral er ikke bra. Dårlig forbindelse. Må si at denne sentral er noe av det dårligste produktet jeg har vært borti.

     

    Da sammenlikner jeg denne med FMG sentralen som er så mye bedre.

     

    Når man har bromodus på så virker ikke dekoder med nye altibox. Kun internett med eksteren ruter.

    Man får "ethernet ikke koblet til" og "Error #102000: Unknown Error" ved oppstart av dekoderen når den står i bridge mode.

     

    Hvorfor skal denne hjemmesentral være så vanskelig . FMG sentralen er mye lettere.

     

    Altibox har ikke klart å finne ut av problemet enda. Flere som har kommet borti dette problemet?

    Dette er bekjente av meg som opplever dette. De føler vel litt frustrasjon at man ikke finner ut av dette.

     

    Det må være noe spesielt som må gjøres med denne sentral eller? Trenger sentralen sofware oppdatering som kundeservice ikke har gjort?

    Er det noen andre med P2812 som opplever det samme?

     

    Fmg sentralen som jeg har er en lek i forhold da alt virker etter 5 minutter etter oppkobling. Med og uten bromodus.

    Alle hjemmesentralene altibox Identiske i forhold til Internett og TV signaler. Hjemme sentralen deler linjen til TV signaler og nett. Men at altibox har hatt problemer med dette er ekstremt lite troverdig. Det som er mest sannsynlig skjedd at at provisioning/ datasystemet som åpner og lukker porter har en Bugg. Dermed må de inn på noden hvor abonnementet tilhører og porten du er koblet til og manuelt overstyre. Dette gjør de helst ikke og venter da heller på en oppdatering av datasystemet. Klar over at dette er litt slapt!

    I tillegg pushet de tjeneste til sentralen din på nytt så den fikk en ny profil og dermed funket TV.

     

    På xyxzel får du også nett på TV portene. Fmg var den første sentralen som tilpasset seg brukeren utstyr. Dvs TV portene kan også være nett porter.

     

    Har montør vært og satt opp en fiber switch hos deg kan du faktisk kjøpe din egen fiber switch/hjemmesentral og sette opp den. Bare å ringe til de med Mac adressen så de må godkjenne den. Du får en liste av de med godkjent utstyr ved å ringe den enkelte lokale leverandør.

×
×
  • Opprett ny...