Gå til innhold

SvennK

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SvennK

  1. Jeg har falt av alt av nyheter om Nadeo og Trackmania, dessverre, men man kan jo håpe :)
    Med editoren tenkte jeg ikke direkte på stadium, men på de andre miljøene hvor det er åpenbare overganger mellom veityper som bare mangler og som gjør det umulig å designe baner slik du vil. Jeg husker at jeg hadde klare bilder i hodet om hvordan jeg ville bygge en bane men hadde ikke mulighet til det kun fordi det manglet overganger. Det var et slag i ansiktet for en banebygger som meg :-/

     

    Men som jeg sier; Man kan håpe? ;)

    Hadde vært gøy å lage en bane eller to og satt dem på en server :)

  2. Jeg merker at jeg er sjeldnere og sjeldnere inne på tek-nettverket etter at dere la om designen, og jeg har kommet frem til at grunnen er at det er vanskelig å skill mellom hva som er reklame og hva som er artikler. De har samme utforming og farge på bl.a ramme og font. Jeg blir mer i dårlig humør nå når jeg merker at jeg har brukt tid på å se over en annonse i stedet for en artikkel.

     

    Jeg håper dere forandrer designen på reklameplassene slik at brukeropplevelsen på tek-nettverket blir bedre igjen, men jeg har tvil om at dere vil gjøre det. Sånn som det er nå er jeg på aktiv jakt etter et alternativ til dette nettstedet når det kommer til hardware og teknologinyheter.

     

  3. Spesielt Stadium-delene av spillene var veldig gode, men Nadeo ødela hele brukerbasen sin ved å først kreve total kontroll over spillserverene, noe som drepte et fantastisk engasjert community, og så å ta betalt for Stadium da de slapp TM2. TM2 kunne blitt like stort som TMN og TMN-F men en editor med store mangler og flere hindringer enn tidligere sammen med hendelsene jeg nevnte tidligere, så ble det dessverre et magaplask. Synd, for jeg brukte mange år med mye moro fom. 2006 og utover. Noen ganger savner jeg det skikkelig, som er tegnet på et hvert godt spill :)

     

    (Ferril)

  4. Har begynt å spille litt selv nå. Kan være veldig morsomt, men begynner å bli lei av å havne sammen med russere som nekter å skrive på engelsk. Er det jeg som er uheldig, eller er det mange som har den erfaringen?

     

    Velkommen til Dota 2. Det er en enormt stor spillerbase i Russland, og de er ikke alltid like medgjørlige når det kommer til kommunikasjon. Men det finnes bra folk blant dem også :p Problemet ble mindre da Valve introduserte språkfilter, men dessverre er det nok mange russere som søker etter games med engelsk språk også uten selv å beherske det. Mitt beste råd er at om noen plaprer i vei på russisk, eller for den saks skyld er uhøffelige, så muter du dem via spillerlisten. Enkelt og greit, og du slipper og gremmes over at de ikke gjør som du vil :p
  5. Har ikke hatt noe problem med frakt fra dem. De leverer stort sett i løpet av en uke, og har alltid sendt i konvolutter under 200 kr i verdi til meg, så jeg har aldri måttet betale importskatt.

    Samme type linser som jeg fikk av optikeren min første gangen, men til en tredjedel av butikkprisen. Anbefaler dem på det sterkeste :)

  6. Jeg kan sterkt anbefale TP-Link TL-WN822N (http://www.tp-link.c...model=TL-WN822N) som USB-dongle. Den leverer veldig bra kvalitet på nettet, og har en lang rekkevidde. Da jeg erstattet den gamle med TP-Linken fikk jeg topp hastighet. Jeg bor i et vanlig boligfelt med hus og hager og plukker enkelt opp 13 trådløse nettverk rundt meg.

     

    Jeg har dessverre ikke oppdatert meg på routere i det siste, men min D-Link DIR-655 fungerer veldig bra.

  7. Jeg har et problem jeg håper noen kan hjelpe meg med.

     

    Jeg har akkurat flyttet inn i et hybelhus hvor det er minst 5 leiligheter med 10-12 personer boende med minst en pc eller enhet som skal være på nett samtidig. Problemet mitt er måten internettilkoblingen "fungerer" her.

    Så vidt jeg skjønner så ser tilkoblingen slik ut:

    • Én linje inn til huset.
    • En trådløs-router (D-link DIR-655)
    • Flere repeatere/aksesspunkt spredd rundt om i bygget. Alle med samme passord. (Apple airport express)
    • Ev. så er hver airport express kablet til en port(er) i D-linken.
      (Det er opplegg for kablet nett i oppgangen hvor airport står plugget i)
    • Ingen QoS eller annen form for båndbreddestyring.

    Dette fører til at når et aksesspunkt sliter med for mye trafikk, bytter folk til et annet et. Noe som fører til at neste punkt blir overbelastet osv. I tillegg pga. mangelen på trafikkontroll så blir linja makset ut når noen laster ned store mengde data, noe som gjør at alle andre i huset lagger noe jævlig og sliter med veldig ustabilt nett.

     

    Jeg har kontaktet huseier og foreslått eget passord for hver etasje (aksesspunkt), og at de må finne en måte å kontrollere båndbredden mellom hvert aksesspunkt.

    ---------------------------------------------------------------------------------

     

    Jeg vil at hver etasje skal kunne ha sin "kvote" av den totale båndbredden og ikke kunne bruke alt når andre er på nett samtidig.

    Hva trenges av utstyr, programmvare og kunnskap?

    Kan noen foreslå en enkel og effektiv måte å løse dette problemet på?

     

    På forhånd takk.

  8. Når jeg prøver Netcom sine sider nå får jeg denne meldingen:

     

    This web page is not available

    The web page at https://netcom.no/kontaktskjema_test?p_auth=3g4eF2mN&p_p_id=1_WAR_webformportlet_INSTANCE_2ydM&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=_118_INSTANCE_Pi1P__column-1&p_p_col_pos=2&p_p_col_count=3&_1_WAR_webformportlet_INSTANCE_2ydM_javax.portlet.action=saveData might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

    Error 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Unknown error.

     

    Noen flere som har dette problemet?

  9. At en teknologi som har vært under forskning/utvikling i 37 år har blitt skrevet om før bør ikke komme som en bombe på folk, men så klart kan det være greit å påpeke at det har blitt skrevet om tidligere, men da i en halvveis hyggelig tone i det minste.

    Jeg synes det er flott at folk kommer med andre kilder og bakgrunnsstoff til temaene som tas opp. Linken til [infected] er både saklig og grudig, og verdt å lese. Men teksten som sto sammen med linken burde vært av typen: "Interessant teknologi. Her er mer informasjon om saken."

    "Gratulerer og velkommen etter" har ingen konstruktiv verdi.

    • Liker 1
  10. Det er fortsatt lov å holde en høflig tone i komentarene sine, og jeg oppfatter [infected] sin kommentar som frekk og bedrevitende.

     

    Det er vanlig her på forumet. Vi liker å holde journalistene under litt hardt press. :wee:

    Selv om noe er vanlig så betyr ikke det at det er høflig eller bør bli akspetert. For 25 år siden var det helt vanlig å kalle en neger for svarting eller sotrør, og det var også vanlig å ikke plukke opp dritten etter hunden sin. Det er fullt mulig å gjøre at hyggelige kommentarer her på forumet blir "vanlig".

     

    Det er flott å legge litt press på folk, men dette er ikke måten å gjøre det på. Kritikk som ikke er konstruktiv, men som bare slenger dritt om håndtverket ditt oppfattes som svært negativt.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...