Gå til innhold

Mango1

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mango1

  1. Det skal ekstremt mye til for at det ender med omsorgsovertakelse. Et "kanskje ikke helt 100% fungerende hjem" vil få andre hjelpetiltak, som er det som skjer i 99% av sakene som barnevernet får inn hvert år.

     

    Du vet åpenbart ikke en dritt om fosterforeldre eller institusjoner. At det kan skje feil ved omplassering betyr ikke at det var galt å fjerne barnet fra uegnede foreldre i utgangspunktet.

     

    Du er særdeles forvirret hvis du tror at det at det kan skje feil i hjelpeapparatet betyr at man ikke skal fjerne barn fra uegnede foreldre.

     

     

    Nå blander du ting som ikke har noe med hverandre å gjøre. At det kan være traumatiserende å bli fjernet fra foreldrene, særlig hvis foreldrene er totalt blottet for selvinnsikt og tvinger myndigheten til å ta i bruk politiets maktmidler, er en ting. Men det har ingenting med om barnevernet fungerer eller ikke å gjøre.

     

     

    Det handler ikke om penger, bortsett fra at barnevernet har for lite ressurser og dermed ikke får reddet så mange barn som de burde.

     

     

    "Det blir folk av de fleste, derfor er det greit at barn mishandles på det groveste av foreldrene sine."

     

    Utrolig.

     

     

    Nei, man blir ikke skadet av å "være i barnevernet". Det kan naturligvis skje feil der som alle andre steder, men spør du barnevernsbarnas egen interessorganisasjon så sier de aller fleste at de fikk det bedre etter at de ble reddet av barnevernet.

     

     

    Dere vet ingenting om barnas beste.

     

    Det gjør jo ikke du heller. Tror vi som faktisk har vært under barnevernet i x antall år, har mere å si. Man BLIR skadet av å være i barnevernet. Du blir nedtrykkt, og stemplet. blant annet. 

     

    Jeg sier ikke at barnevernet IKKE gjør bra ting også, for de gjør de. Men de gjør for grove feil der det er feil. 

     

    Det handler ikke OM penger i den forstand, men alt blir styrt av penger. Anbudskonkurranse feks. Barn kan misse viktig behandling, mens de venter på at de "voksne" skal finne ut hvor det koster dem minst å plassere deg. 

     

    Det er en grusom business. 

     

    For IKKE OG SNAKKE OM alle de inkompetende institusjonsansatte, som har kriminell fortid, og tilogmed nåtid. Dette vet jeg av egen erfaring, og enda mer. 

     

    Det handler ikke om penger, men alt blir styrt av penger, og derav får ikke barn den behandlingen de trenger så sårt. 

  2. Det disse "skrekkhistoriene" har til felles er at når alle fakta kommer for en dag og ikke bare foreldrenes løgner, så viser det seg at det var riktig å fjerne dem fra foreldrene. Det skjer med historie etter historie som kommer opp i media.

     

    Tingen er, man går fra ett kanskje ikke helt 100% fungerende hjem, til ett annet som heller ikke fungerer som det skal. Fosterforeldre blir fosterforeldre uten å vite hva de går til (funker det ikke? send ungen tilbake) osv. Institusjoner som bryter lover, regler og generelle grenser. 

     

    Det er ekstremt traumatiserende å bli tatt fra familien sin, i tillegg til at det skjer på ganske grusomme måter. Selvfølgelig er det mange som IKKE skulle hatt barn, men slik som barnevernet er idag, så funker det ikke. NOE må endres. 

     

    Det skal ikke, ALDRI gå utover barn som antageligvis har det bedre hjemme. Jada, barnevernet er bare mennesker, men når man faktisk skjønner at mye av det, handler om penger, så skal jeg love deg at pipa får en annen lyd. 

     

    Gjorde en liten redigering.  

     

    De blir folk av de fleste, selv med en tøff oppvekst. Blir du plassert i fosterhjem eller institusjon, så er tittelen "barnevernsbarn" og du vil alltid være merket av dette. Det blir rapportert fra du våkner om morgenen, til du går å legger deg på kvelden. 

     

    Du BLIR skadet av å være i barnevernet.Papirene som blir skrevet er også til tider EKSTREMT krenkende, feil informasjon og falske påstander om deg. DU som barn, blir rett og slett STRAFFA for at dine foreldre ikke egner seg 100%, og må gå igjennom ett helvete i form av barnevernsmøter, fosterhjem som ikke har det som skal til institusjoner som ansetter folk som ikke er halveis utdanna engang. Det er ikke kompetente mennesker i denne jobben, og det er ett stort problem. 

     

    Trivsel, trygghet og oppvekst blir ikke prioritert som det skal. Du skal være trygg under barnevernets omsorg, ikke utrygg, som så utrolig mange er. Det er for mye feiler i dagens barnevern til at det ikke burde gjøres noe. 

     

    Det som skal til er en bekymringsmelding. Flere som er blitt fratatt sine barn er oppegående foreldre som har fått falske påstander mot seg. Barnevernet er også gode til å dikte opp påstander uten å ha foretatt lovpålagt undersøkelser. Jeg kaller ikke det barnas beste å bli utsatt for traumer på feilaktig grunnlag. 

     

    TAKK! Hva skjedde med hva som er barnas beste?! Det er oss, BARNEVERNSBARNA som må betale prisen, for alt sammen.

     

     

    • Liker 3
  3.  

    Du kan like gjerne si at de tar for få. Det finnes godt med eksempler der barnevernet ikke tok barna, eller tok dem altfor sent. Det er i de første årene barna virkelig blir skadet for livet.

     

    Barnevernet gjør så godt de kan i en ekstremt krevende jobb.

     

    Anonymous poster hash: b1e6d...66e

     

     

    Det skal likevel ikke gå utover barn som absolutt IKKE får det bedre av å bli flytta. Det er mange skrekkhistorier der ute som ALDRI skulle funnet sted. 

     

    Er selv barnevernsbarn. 

     

    Din påstand om at barnevernet styres av mafiavirksomhet blir ikkje dokumentert i avisartikkelen. Kan du dokumentere din påstand?

     

    Haha.. Ikke noe nytt i at det hele handler om penger. Gjør litt research du. 

     

     

    • Liker 2
  4. Jeg tror det hjelper mange og komme seg igjennom en ellers tøff hverdag, når man har noe å tro på. Noen som alltid passer på, våker over deg. Når du tror på noe slikt tror jeg du alltid vil føle du aldri er alene, og det er noe de fleste mennesker antageligvis trenger å føle.

     

    Problemet oppstår når religionen og troen din går utover andre, på hvilken som helst måte. Da mister du all min respekt, hvertfall. Om troen hjelper deg til å ha ett bra liv, tro på livet etter døden osv, så for all del, men lar du det styre valgene dine, og hvordan du er mot andre mennesker, så har jeg ingenting til overs for religionen din. 

     

    Tro heller på deg selv, det å være god mot andre. De fleste vet forskjell på rett og galt. Hvorfor la en tullete bok styre livet ditt, og lykken din? 

     

    Jeg skjønner at det kan være godt å ha noe å tro på, og du trenger absolutt ikke være en dårlig person av den grunn, MEN du er nokk hjernevasket, og det er den tøffe realiteten. 

     

    Du vokser opp og blir oftest det du blir oppdratt til. Hvor er den frie viljen, til å tro på hva du vil? 

×
×
  • Opprett ny...