Gå til innhold

stonhans

Medlemmer
  • Innlegg

    1 018
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stonhans

  1. Tilgangen til objektiver er som sagt kanskje ikke så veldig stor akkurat nå, men Nikon sine nye speilløse ser i alle fall ut som et spennende fremtidig alternativ. Jeg klarte ikke å finne z7 modellen på Finn, men z6 modellen selges der for ca. 17000 kroner. Ellers ser jeg at Stjordalfoto selger z7 (som returvare) for ca. 25000 kroner.

     

    Man kan egentlig spare mye på å kjøpe brukt så lenge kameraet er i god stand.

     

    Edit: Ser ut til at kameraet hos Stjordalfoto er solgt. Lykke til i alle fall. Det finnes mye bra der ute.

  2. Når Xbox One kom ut var det så vidt jeg husker billigere å kjøpe spill direkte på konsollen fra den amerikanske butikken sammenlignet med den norske butikken. Lønner det seg- og er det fortsatt mulig å kjøpe spill fra den amerikanske butikken? 

  3.  

    Har vi fått tilgang til OneGuide i Norge, eller kommer det med neste oppdatering?

     

    Kom vel i oktoberupdate.

     

    Ah, jeg prøvde nå, OneGuide fant Canal Digital, men bare når jeg valgte Norge som språk og lokasjon. Jeg bruker jo den amerikanske butikken pga. pris og sånt. Så kjedelig.

     

    Hvordan gjør dere det? Bruker dere Norge som språk og lokasjon, når dere ikke kjøper spill? Og ellers Norge når til daglig bruk for å få tilgang til OneGuide o.l?

  4.  

    multicom.no pleier å være kjapp med å få nexus inn. jeg kjøpte nexus 10 derfra lenge før den kom i andre butikker

     

    Multicom kjøper import!

     

    Solgte blant annet Nexus 5 som ikke var egnet for norske frekvensbånd.

     

     

    Takk! Jeg skal følge med der :) Tok det forresten lang tid fra telefonen ble lagt ut for salg i USA til Multicom importerte den?

  5. Det tar sikkert ikke så veldig lang tid etter at telefonen har blitt lagt ut for salg i USA, før telefonen havner på Finn.no o.l. Da, sikkert litt dyrere enn hva veiledende pris blir noen uker senere i norske nettbutikker. I fjor var det ikke stor forskjell i prisen, men i år koster jo telefonen litt mer.

  6. Vet ikke om det har blit nevnt i kafé-tråden tidligere, men norsk støtte for tv kommer med oktober oppdateringen. http://www.pressfire.no/nyheter/XboxOne/8877/stor-xbox-one-oppdatering-i-oktober

     

    Neste måned kommer også tv-funksjonene i Xbox One blir utvidet betraktelig – inkludert system for elektronisk programguide via appen OneGuide i Norge. Dagens OneGuide blir også utvidet til å dekke mer innhold, inkludert fra tv-apper.

     

×
×
  • Opprett ny...