Gå til innhold

bertil_low

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bertil_low

  1. Hei. emu 0404 eller emu 1212. er gode lydkort til pc.http://www6.head-fi.org/forums/forumdisplay.php?f=59 . http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=98724 Her kan du lese mer om emne :)http://www.procom.no/ her kan du kjøpe lyd kort. Dette er en bra avspiller til cd http://www.foobar2000.org/ Lykke til og ps glem mp3 :) Hmm, det ser ut til at det er et godt lydkort du har funnet deg , men det er så nytt at jeg fant ingen tester på det.

  2. http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=119657&cks=PRL Dette skal hvistnok være bra,men det er litt dyrt. Lurer litt på om jeg skal kjøpe det selv.Jeg har AsusP4C800Deluxe som skulle være bra, men jeg sliter med det.Mulig det er 3,3volts linja på Psu.ikke vet jeg.Om du skal kjøpe nytt "nå" eller i "morgen",vente på N-force 4 DDR2 og Sli. Oppgradere litt eller mye?(er resten av hardwaren så bra at det er vært det). Det må vel nesten du og lommeboken din bli enige om. Med 285 innlegg finner du sikkert ut av det.Lykke til:)
  3. Du har ganske mye stasj i boksen din, hvordan er det med temperaturen? Det høres ut som ting overopphetes, men det er rart at Doom 3 går glatt. Post idle/load temperatur for prosessor/kabinett/skjermkort er du snill.

    Hei,

     

    Idle temp målt midt i kassen (over skjermkort/CPU og ram) ligger på ca. 35 - 40 grader.

    Idle temp på CPU er 51 grader, idle på hovedkort er 40 grader. Skjermkortet ligger idle på 60-65 grader.

    Usikker hvordan jeg ser loadtemperaturer når jeg er inne i feks. Doom3 ?

     

    Kabinettet mitt har 2 store vifter plassert foran harddiskene som blåser kjølig luft inn, og en vifte bak som suger luften ut (ikke verdens beste gjennomstrømmning av luft, men langt bedre enn mange andre øsninger jeg har sett).

     

    Har også bestilt meg en ny vifte fra Microplex som jeg skal ha vedsiden av skjermkortet ( http://www.microplex.no/rubweb/php/rd.php?...FC70BL&toc=3860 ).

    Hei. Er ikke en idle temp på 51 grader ganske mye på cpu ? eller er det normalt på amd.

  4. Hei, Jeg har nå bestilt ny prosessor,som forhåpentlig vis klokker litt lenger. Så vi får se til uka. Edit.Ny prosessor hjalp ikke.Tror foresten at 3,3volts railen ikke gir mere enn 3,2volt pluss at det virker som at den faller enda mere under load. Dette iriterer meg max :mad: Volt mod eller nytt hovedkort :hmm:

×
×
  • Opprett ny...