Gå til innhold

Demantios

Medlemmer
  • Innlegg

    8 894
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Demantios

  1. Etter eller annet sier meg at Demantios faktisk er litt seriøs.

    Den er litt på grensa, skal ikke generalisere for mye, men er nok mange som faller under flere av de punktentene jeg har nevnt

     

    Uansett litt artig å se hvor mange menn det er som prøver å rakke ned på kvinner.. Er nokk bare en hau med tapere som ikke får seg noe, eller som har blitt dumpa av en jente som ikke vil ha de lengre. Ikke bra :/ Stakkars guttunger. Er bare å taste så mye dere vil, det gååår så braa sååå :)

    Litt gøy at du mener det er litt gøy at vi rakker ned på dere, og så rakker du tilbake.

     

    1. Jeg har fått meg noe, faktisk ganske mye totalt og er ingen taper i følge min definisjon

    2. Jeg har ikke blitt dumpa

    3. Er ingen guttunge

    4. Taste gjør jeg uansett hva du sier, og det går faktisk veldig bra :)

    • Liker 2
  2. Du har ihvertfall god selvinnsikt, det skal du ha! Du står ikke der og ser dust ut og skylder på at det bare ble sånn, men du kjenner faktisk roten av problemet også, nemlig bekreftelse.

     

    Bekreftelse søker man alltid fordi man må bevise for seg selv at man er god nok. Og det bunner i dårlig selvtillit som man fort kan få om man går lenge i forhold og ikke får muligheten til å bli bekreftet i hverdagen.

     

    Husk at man alltid gir mer faen når man er full, så hvis du ikke liker situasjonen du setter deg i, så pass på hva du gjør. Hold deg til et lavere forbruk, ikke rot deg vekk fra venner som eventuelt hadde holdt deg tilbake, osv. Lær deg å kontrollere det, det er ikke umulig, ihvertfall ikke når du skjønner roten av problemet så godt som du gjør :)

     

    Btw så får dere jenter faktisk aldri bekreftelse på noe annet enn at dere har et høl mellom beina, siden vi gutter puler hva som helst uansett, bare det er åpent for det.

    • Liker 4
  3. Han fantaserer og tenner seg selv gjennom å tenke på andre når dere har sex.

    Ikke unormalt, mange tenker nok på andre når de har sex, det uheldige var bare at han sa navnet.

    Whar? Er det naturlig å tenke på eksen når man har sex? Det er ikke meg bekjent ihvertfall. Tenker mer at man sier feil av gammel vane. Sånn som barn har en tendens til å kalle læreren sin for "mamma" :p

    • Liker 2
  4. digger jenter som har lest the game for da blir det vanskligere for de som skal ut i feltet, samt at de som har drevet med det lenge, vet akkurat hvilken knapper man skal trykke på for å komme seg vekk fra de latterlige the game spørsmålene.

    Noen her som har observert en fyr som prøver å sjekke opp en jente hvor du for purefun kommer bort å ødelegger? elsker slike situasjoner. overkjøre den som prøver å sjekke og deretter bare stikke av for å deretter se fyrens reaksjon

    Haha, totally agree! Er alltid så morsomt å se folk burne setta sine. Altså, hvis man går inn i et set med "fint hår, er det ekte?" så fortjener man det ikke en gang :p Man kommer ikke så langt med snarveier heldigvis :)

    • Liker 2
  5. Lite forklarende tittel og innhold. Dette er nå endret

     

    Vurderer også å endre nicket ditt, siden dette ikke beskriver deg som person. Gjør det virkelig det skal jeg overføre tråden til psykiatrisk avdeling

    • Liker 1
  6. Haha, så grusomt! Var sånn eksen ville jeg skulle være det.

     

    Kanskje du rett og slett har tatt for mye av kontrollen, og han har kommet inn i en "rolle" i forholdet?

     

    Fortsett å være litt hard. "Hvis du ikke klarer å velge en jævla film, så gidder jeg faen ikke se film med deg". For hver gang han sier unnskyld gi et bitchslap på annenhver side.

     

    Det er ikke du som skal være mannen i forholdet og, "men jeg lzker dg såååååå myye at uanz hva som skjer, bare det er meg og deg så er det himmelen" er ikke et argument for å være totalt crazy fløtepus. Hadde du fått juling hadde han sikkert stått over deg og sagt "Går det bra med deg pusen min, skal jeg løpe og hente plaster. Fy så slemme de folkene var da".

     

    Man skal aldri undervurdere en kvinnes følelse av å være beskyttet, uansett hvor redd han er for å miste deg. Han går nok etter noen romantikkelskende jenters drømmer om "idealmannen"

     

    Det her er grunnen til at mr. niceguy sliter med å få seg damer!

    • Liker 7
  7. - Sjekk om det er noen steder i nærheten som har overvåkning og kan ha fått noe på kamera

    - Tenk over om du har noe laptopen kobler seg automatisk til ved oppstart. Kanskje du kan finne noen spor av innlogging (Skype, nettskyer, etc.)

     

    Sett noen øst-europeiske biler i området den siste tiden?

  8. Søkte i skattelistene på vei mot ei jente som hadde penger, fant ei på topplista og søkte henne opp på facebook. Sjekket hver time om hva hun gjorde og dukket tilfeldigvis opp nå hun skulle spille tubakonsert med et skolekorps. Hadde "tilfeldigvis" med meg den gamle trombonen fra jeg spilte i korps for 10 år siden (kan ikke spille) og latet som jeg var interessert i å begynne.

    Hun tok meg godt imot og jeg sa med vilje navnet hennes feil annenhver gang for å ikke røpe at jeg visste hvem hun var (da hadde jeg vært screwed). Fikk god kjemi der og da :)

     

    Var på en øvelse uten å spille en note, og ba henne med ut på kafé. Vi spiste vafler og koste oss. Møttes ved et par andre anledninger i bygda hvor vi egentlig bare gikk i sirkler og pratet. Ting gikk rette veien helt til jeg fant ut at hun absolutt måtte ha en kristen kjæreste. Gikk da med på å bli velsignet og kristnet av familien hennes. Etter noen bønnevers og kors i panna av hennes skumle far var jeg "kristen" (Hva gjør man ikke for ekte kjærlighet)

     

    Sluttet selvsagt i korpset etter første øvelse med unnskyldningen med at jeg fikk tørre lepper av messing. Har også vendt meg til å si navnet hennes riktig, og får utløp for banningen når ingen av de er i nærheten :)

     

    Siden de tider har det vært oss to og familien hennes liker meg, osv. Er vel ikke lenge til før de begynner å mase om bryllup :ermm:

    • Liker 5
  9. Jeg er ihvertfall en av de som ikke legger merke til høyda i første omgang. Kan ha kjent en person i flere måneder før jeg bare "wtf, du er mye lavere enn meg jo". Og jeg er ca 180 høy.

     

    Så jeg tror egentlig høyde er noe man ofte kan plage seg selv med uten at så veldig mange legger merke til det i første omgang. Men altså, så gå etter jenter på 175-180 med den høyden er nok mer krevende for deg enn for de "høye"

  10. Hei, virker som om roten til mye av problemene dine er at du ikke er på skolen, og da er det det du må ta tak i! Finn ut hvorfor du ikke er der, og ta kontroll over det. Da vil mye av den delen løse seg. Hvis du virkelig vil, gå all in på det.

     

    Når det gjelder hat på utseendet så ta tak i det du ikke liker. Kroppen lever, så det kan rettes på ganske lett og over kort tid. Hatet utseendet mitt selv før, men alt lar seg ordne, ihvertfall til en viss grad.

     

    Ikke godta det du ikke liker ved deg selv, du er i en alder hvor du kan begynne og forme både utseendet, psyken og personligheten din etter eget ønske. Om bare et år kan du være en helt annen person

  11. eller så kan det ha oppstått et kutt når du fingret henne.

    Blødende kutt ved fingring hadde nok begge lagt godt merke til

     

     

     

    Husk at det faktisk er blodige slimhinner oppi der, så blødninger hadde jeg aldri assosiert med kjønnsykdommer og lignende. Take the chill pill :)

  12. Lag deg bruker i skandiabanken og ta kreditt på 10.000,-

     

    Ligger du greit an i skattelistene går det rett gjennom. Om ikke kan du legge inn manuell søknad hvir du legger ved lønnslipp, pleier ikke være noe problem :)

     

    Går fint for alle som er 18+

×
×
  • Opprett ny...