Gå til innhold

Commanders

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Commanders

  1. Heisann, ser endel har dette kortet og det virker bra. har selv litt problemer med harddiskene til tider, men det er nå så.. Men jeg har knittrende lyd hvis jeg har latt pcen stått på en dag eller to, virker som om det er driverene til det innebyggde lydkortet eller noe som forårsaker dette. er det noen andre som har det samme problemet forresten?

     

    Problemet oppstår når jeg spiller av musikk i spotify, ser video, youtube etc. Så er nok noe drivere eller firmware et sted..

     

    Ellers er hardwaren under og kjører Windows 7 64-bit Pro.

  2. Ok, tror volt på cpu er 1.3.. prøv det.. men er rart hvis du skal få bluescreen på bare 1.75v. Prøv litt høyere på ramvolt. neste steg.

     

    Leste fram at folk har 1.4 og 1.5 volt på din cpu, men sørg for å ha nok kjøling. Har du sjekka NB?

  3. hei,

     

    satt å mekka litt. og fant ut at det som gjør mitt hk ustabilt er volt til cpu og NB. Det var en innstilling som stod på auto som jeg satte til default. Over_Voltage.jpg----= Innstilligene som gjør hk mitt stabilt er:

    - Cpu GTL_REF0 Ratio - Default

    - Cpu GTL_REF1 Ratio - Default

    - Cpu GTL_REF2 Ratio - Default

    - Cpu GTL_REF3 Ratio - Default

    - NB GTL_REF Ratio - Default

     

    Sjekka at du ikke har noen innstillinger som du ikke kan sette på default i stedet for auto?

     

    Vel, da ser det ut til at du har fått noe riktig med ram timings og NB. Tror det kanskje er en innstilling som gir strøm til cpu og NB som gjør det ustabilt. Sjekka nettet for BIOS innstilliger?

     

    Comanders

  4. Har oppdatert til nyeste bios versjon fra xfxforce.com ja. Stilt på minne volt bare, også skrudd av noen prosessor funksjoner, sånn Idle greier ogsånn. Men ossen timings skal jeg ha da? og evt. cpu volt? Har e8400 uklokket på 3ghz.. (333x9). Minne er av typen Corsair XMS3 2x2gb 1333mhz som kjører på standard timings og mhz. Eneste jeg har tweaka på er minne volt som sagt. Noen forslag til hva jeg kan gjøre?

     

    BIOS versjon er P04 btw, så det hadde kommet P06 nå. Den du har Comanders?

     

    Vel, jeg har ikke det hovedkortet du har.. Kjører Striker 2 extreme, men er 790i Ultra. Hadde selv problemer med det. Oppdater til siste bios, og still inn volt og timings til det minnet er ment for, eks, min er 9-9-9-24. HK mitt viste 7-7-7-20, da det sto på auto. Still også inn Volt til Default og ikke auto. Les på pakka til rammen om timings og volt.

    Lykke til =)

     

    Comanders

     

    PS: Raptor 150-X hdd kan noen ganger ikke helt støtte 790i Ultra. har selv litt problemer med det ennå, men kommer vel ny oppdatering om ikke lenge =)

  5. Hei, har du prøvd å oppdatere biosen på hovedkortet ditt? Jeg har selv et 790i Ultra hk, og det virker flott etter litt oppdateringer av bios.

     

    Hadde samme problem som deg med at det låste seg, og det som gjorde ting stabilt var å ha oppdatert bios, og stille inn spenning og timinger av minne manuellt og ikke ha ting på AUTO. Prøv det før du bytter hk =)

     

    Comanders

  6. Hei,

     

    tenkte starte en tråd her for de med Striker II Extreme kortet, som er rått nå når den nye biosen er kommet =)

     

    Hva er deres specs, instillinger og anbefalinger til klokking av Striker II Extreme.

     

    Har selv:

     

    BIOS - v.1002

     

    Til vanlig:

    Q6600@3375MHz, Multi: 9x - 1.48000V

    Corsair 1600MHz DDR3 - 1.88V

    NB: 375MHz - 1.68

    SB: - 1.50V

     

    Maks:

    Q6600@3600MHz, Multi: 9x - 1.62500V

    Corsair 1600MHz DDR3 - 1.88V

    NB: 400MHz - 1.70

    SB: - 1.50V

     

    Litt en kort liste om hva jeg har.. noen som har tips om hvordan øke NB? hørt det kommer lett opp til ca 475MHz, må nok bare holde på litt til..

     

    Kjøler pcen med H2O :new_woot:

     

    Comanders

     

    Striker_II_Extreme_corner_angle.jpg790i-motherboard-roundup,R-3-151311-1.jpg

    Og på undersiden:

    Striker_II_Extreme_bottom_angle.jpg

  7. Hei, i dag kjøpte jeg meg en ekstern hdd. som går via USB.

    Mitt spørsmål er:

     

    Hvorfor melder Windows at filer på 4+gb ikke kan overføres pga filen er for stor?

    Er dette pga 32-bit overføringsystemet til usb og firewire?

    Og går det ann å gjøre om dette slik at det går ann å overføre filer på 4+gb?

     

    (Disken er 1TB)

     

     

    Comanders

  8. Vel, da har det gått en helg og jeg har kjørt 0901 biosen... Alt er stabilt og flott, har hatt to frysinger på fredagen, ellers ingen lørdag eller søndag.. Nå på søndag klokket jeg min Q6600 til 3375MHz og det har vært stabil hele søndagen på denne hastigheten. Nå slipper jeg å bytte inn hovedkortet :D Har også tatt å lagret Bios profilen min, så hvis dere trenger og har lyst på så send meg en mld så skal jeg sende til dere. Om ikke lenge kommer enten 1001 eller 1004 release, og med denne håper jeg at min pc blir 100% stabil, og at jeg muligens kan klokke ennå høyere =)

     

    Lykke til alle sammen, Asus Striker 2 extreme rokker(når det er stabilt) =)

     

     

    Comanders

  9. Vel, da har jeg installert BIOS 0901.. og dette virker veldig låvende.. Skal kjøre igang Seti@home og Winrar.. er den stabil da så er nok mitt problem løst *krysse fingrene*

     

    - vel, etter litt testing så fryser den ikke på langt nær så mye, har bare fryst 1 gang på 6 timer.. går ann å leve med, men prøver litt til. Hørt at det også kommer en 1001 bios om ikke så lenge heller..

×
×
  • Opprett ny...