Gå til innhold

vi er lost

Medlemmer
  • Innlegg

    286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vi er lost

  1. Er det mulig å hacke til en Oregon Temp måler eller viking måler slik at en får selve temperaturmålinga på en ledning? Altså route om hvor den tar gradene fra. Vanskelig å forklare, men dere skjønner sikkert. Tenkte å bruke den til å måle tempen på vesken i ølbrygging.

     

    Det er vel ikke verre enn å finne termistoren på kretskortet og klippe denne av og koble inn en ledning og så litt krympestrømpe rundt slik at den blir vanntett. Gjorde dette på et termometer som viser inne og ute temperatur en gang i tiden og det virker helt fint.

  2. Hei,

    Da har jeg bestemt meg for å ta steget fra Telldus som jeg skrev for et par sider siden.

    Blir å bruke homeseer til styring av det hele, samt jeg tenker å bytte ut Nexa enhetene med Z-wave eller noe annet som har 2 veis kommunikasjon. Kanskje fibaro sine enheter?

     

    Har montert xComfort sammen med Sensio et par steder da jeg jobber som elektriker. Det hadde en funksjon som lærte hvor lang tid et rom tok å varme opp basert på nåværende temperatur, utetemperatur og ønsket tetemperatur slik at jeg da kunne si at jeg var hjemme kl 21:15 og den startet da med å varme opp huset på forhånd. Finnes det noe slik til Homeseer?

     

    Temperatursensorer:

    Jeg bruker nå noen fra Oregon Scientific tilkoblet en Telldus Net, men opplever ofte at de detter ut gjerne en dag eller to på det absolutt verste. Så det kan ikke da brukes til styring av noe. Er det mulig at det er termostatene som er dårlig eller er det Tellsticken som har dårlig mottak. Den ene av disse står mindre enn to meter fra den og har fri sikt.

     

    HSTouch pluginen:

    Foregår kommunikasjonen direkte mellom maskinen min her i huset og nettbrett eller går den via en server et eller annet sted? Tenker da på oppsett av porter, firewall og DDNS oppsett.

     

    Mottakere:

    Tenker å bruke en z-wave mottaker av et slag. De fleste av disse er via USB ser jeg så der er det vel ikke så mye dilldall.

    RFXCom sine ser jeg du får med både USB og LAN, er det noen forskjell i signalrekkevidde på disse eller er det kun grensesnittet som er forskjellig?

     

    På forhånd takk :)

  3. Hei,

    Meste av spørsmålet står i tittelen, men skal beskrive det litt bedre.

     

    Lurer på om det finnes en router som støtter VPN mellom tre lokasjoner slik at jeg slipper å sette opp tre maskiner.

     

    Finnes det en router som støtter dette? Er ikke interessert i å sette opp en Linux boks på hver lokasjon.

     

    Dette skal gjøres på private bredbåndsabonnement hvor kun to har mulighet for fast IP.

     

    mvh vi er lost

  4. Hei,

    Jeg er på jakt etter en webmail programvare som det er mulig å legge inn flere kontoer per bruker. Hadde vært greit å ha det på nett slik at jeg slipper å installere det på alle pcene.

    Feks jeg logger inn med "Nils" og får da opp kontoene "[email protected]", "[email protected]", "[email protected]" osv. Slik som jeg feks har det i Outlook.

    Finnes dette som tillegg til joomla, bruker allerede dette på siden.

     

    mvh vi er lost

  5. Hei, skal sette opp et galleri for noen kompiser, men det er et krav at det er innlogging og det er kun de som er innlogget som får se bildene og hvem som er registrert.

    Gjerne med mulighet til å kunne styre hvem som kan se hvilke album osv.

    Bilde tagging gjør heller ikke noe men det er mer et pluss.

    Finnes det for eksempel noe slikt til Joomla?

    Har sett på joomla sine sider men det er jo så mange forskjellige.

     

    På forhånd takk

  6. Får veldig ofte opp en errorboks med "None of the files dropped on Sony Vegas could be opened". Spesielt med lydfiler, begynt først med MP3 og så har det blitt WMA og nå er det alle lydfiler som jeg har brukt. Starter jeg pcen på nytt og åpner programmet virker alt helt til jeg legger til videofiler, da klikker programmet.

     

    Noen som har vært borti dette før?

     

    BTW bruker 64bit

     

    På forhånd takk.

  7. Hei,

    Det har seg slik at jeg lager noen instruksjonsvideoer hvor jeg filmer hva jeg gjør. Og da har jeg fått til slik at et lite produktbilde kommer ned på venstresiden og legger seg nedover da det gjerne er snakk om 4 - 5 forskjellige produkter. Verktøyet jeg bruker er pan/crop, jeg får bildene til å gjøre slik jeg vil, de kommer flygende inn på skjermen etter hverandre akkurat slik jeg vil. Men for å slippe å gjøre dette om og om igjen hadde jeg håpet at det gikk an å lagre "panningen" og så applye den til et nytt bilde neste gang.

     

    Oppsummert:

    Gli til produktplassering 1

    Gli til produktplassering 2

    Gli til produktplassering 3

    osv osv

     

    Har prøvd å lagre presets fra hva jeg gjør, men da blir det bare sprøtt hvordan de oppfører seg.

     

     

    På forhånd takk.

  8. Hei, har satt opp Calrkconnect for en frivillig orginasjon. Og vi skal nå ta i bruk VPN funksjonaliteten.

    Klientene får koblet seg opp og jeg får kontakt med selve serveren via lokal ip når jeg er koblet til via VPN, men jeg får ikke kontakt med maskinene som er "bak" serveren altså på det lokale nettverket jeg prøver å nå.

     

    En ting jeg har lagt merke til er at når jeg kobler meg til via VPN så får jeg subnet mask 255.255.255.255 og de lokale pcene har 255.255.255.0. Men dette er jo ikke mulig å endre i clarkconnect, ihvertfall ikke i web grensesnittet.

     

    Er takknemlig for alle svar.

  9. Hei,

     

    Link til siden: http://www.vag-garasjen.com/index.php?cm=a...ide=albumer.php

     

    Link til CSS fil: http://www.vag-garasjen.com/css/main.css

     

     

    Problemet er at den hvite bakgrunnen ikke går helt ned til "footeren".

     

    Problemet oppstår i Firefox og Opera, i IE flytter innholdet seg ned tilsvarende høyden på menyen til venstre, men bakgrunnen er hvit.

     

    Har prøvd å legge til clear:both/left/right

     

    På forhånd takk

  10. Har bestilit en slik en jeg og nå med i7 prosessoren og 4GB minne og 500GB disk.

    Estimert leveringsdato 3. Desember.

     

    Jeg bestilte i førsten av november med i7, fikk først dato 26. november, blei brått utsatt til 2. desember denne uka. Selgeren jeg snakket med sa før jeg bestilte at jeg trolig måtte vente litt :)

     

    Later som jeg ikke har lest den posten der :p

×
×
  • Opprett ny...