Gå til innhold

Lehnz91

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lehnz91

  1. Godt å høre at det blir gjort noen drastiske tiltak med lasteskjermer, jeg selv har ikke hatt store problemer med dette, men vet at mange som sliter med det.

     

    Nå skal det sies at spillet som ble sluppet 15 Februar er Early access,og kan ikke direkte kalles for hele spillet, det blir mer som en testversjon. Vet ikke om folk her har spilt Battlefield eller smite. Etc, Men det er flere spill som kommer med "public Test" versjoner, der folk tester ut spillet og kommentere hva som er bra med justeringen de evt har gjort, og justeringer som bør gjøres.

     

    Vi kan se litt på Anthem sin Early access på samme måte, folket har fått testet spillet, kommet med tilbakemeldinger, både ris og ros. Dette har Bioware tatt til seg og slipper dermed en ganske bra patch på releasedagen til Anthem, Dvs at de som ikke har fått prøvd det enda vil få en bedre spillopplevelse.

     

    Slettes ikke dumt å gjøre det på denne måten.

  2. "Totalt sett så tror jeg at jeg brukte et sted mellom tre og fire timer på å gjøre alt ferdig, da spillet ikke gir noen form for informasjon på hvor det skjer «World Events», noe du må gjøre fem av i den ene av utfordringene. Hvis en annen spiller i gruppa åpner en kiste før deg, får ikke du den, og du må åpne 15(!) stykker"

     

    Her skjønner jeg rett å slett ikke hva du mener, world events det finner du over alt når du er ute i freeplay.

     

    Du får ikke eksakt beskjed om hvor det skjer, men om du er i nærheten kommer det opp et hint (lilla sirkel). Jeg selv fløy på 4 på rappen på Lørdag, og det er rett som at jeg kommer borti det.

    Enten har du ikke vært ute i freeplay lenge nok, eller så har du rett å slett ikke orket å bry deg om de lilla sirklene som til stadighet dukker opp.

     

    Over til de 15 kistene, disse skjønner jeg kan være ekkelt og frustrerende, men du trenger ikke gjøre world events for å få disse...kistene finner du hvor som helst i freeplay. Jeg selv benyttet meg av youtube for å finne kistene.

     

    Jeg selv har kost meg masse med Anthem i helga, det er repetivt, men det kan vel kalles en selvfølge når det følger i samme spora/sjanger til både Destiny, Warframe og The division.

    Nå må de bare ikke gå i samme fella som Destiny, og fortsette å slippe innhold til spillet, før folk spiller seg lei.

×
×
  • Opprett ny...